Sådan tilføjes Bluetooth til din bilstereo - Artikler

Sådan tilføjes Bluetooth til din bilstereo

Du kan normalt tilslutte telefonen til din bils stereo med et lydkabel, men hvorfor gør du det, når du kan gå trådløst? Sådan kan du tilføje Bluetooth-funktioner til din fabrikkens bilstereo.

De fleste nyere biler er allerede udstyret med Bluetooth, men hvis du har et ældre køretøj, der ikke har en sådan funktion, er der et par muligheder, du kan drage fordel af, hvoraf de fleste er forholdsvis billige og nemme at konfigurere.

Ikke alene er udstyret med din bil med Bluetooth en rigtig god bekvemmelighed at have, men det kan også være en livredder, når du er ude på farten. At have hænderne fri, mens du chatter med nogen på telefonen, er både en bekvemmelighed og en sikkerhedsforanstaltning, mens du kører.

Med Bluetooth kan du tale med andre på telefonen, mens du stadig har begge hænder på rattet, og du kan lytte til musik eller podcasts uden at skulle rotere med et lydkabel for at tilslutte hver gang.

Uanset hvad dit budget er, er der en mulighed for dig, når det kommer til at tilføje Bluetooth til din bil. Det er ikke længere en luksusfunktion for dem, der har råd til helt nye køretøjer. Selvom du har en regelmæssig 'ole 2002 Honda Accord, kan du tilføje Bluetooth for alvorligt at øge kølefaktoren.

Uden yderligere ado, her er et par muligheder, som du bør overveje, hvis du vil tilføje Bluetooth til din fabrikk bil stereo.

Universal Bluetooth-sæt

Hvis dit stereoanlæg har en hjælpeport på den (hovedsagelig en hovedtelefon jack-type port), så kan du få et universal Bluetooth-sæt, der tilføjer Bluetooth-funktionalitet til bilens stereoanlæg, så du kan afspille musik fra din smartphone trådløst til dit stereoanlæg.Jeg har for nylig købt dette kit fra Kinivo, og det virker perfekt. Tilslut netadapteren til cigarettænderen og lydkablet i hjælpeporten på bilens stereoanlæg, og du vil være i gang på få sekunder.

Kontrolmodulet har knapper til at springe spor og en stor runde knap, der kan afspille / pausere musik, samt besvare og opbevare telefonopkald (med en indbygget mikrofon til at tale med opkald).

Sættet er kun $ 40, hvilket er en hel del for noget, som du kan få meget ud af.

Stereospecifikke Bluetooth-sæt

Hvis du vil have noget, der er lidt mere problemfrit, der bliver bygget lige ind i din fabrikkens bilstereo uden at alle ledninger daler ned, kan du få stereospecifikke Bluetooth-kits til bestemte bilmodeller.De er lidt dyrere, og du vil sandsynligvis nødt til at gå til en bil lyd specialister for at få dem installeret, men de giver et renere blik i dit indre uden at ledninger bliver spændt overalt, og de tager ikke op din cigaretlighterport, frigør den til andet tilbehør.

Bluetooth In-Car Speakerphone

Hvis du ikke har en hjælpeport på dit stereoanlæg og ikke ønsker at miste en masse penge til et bilspecifik Bluetooth-sæt, kan du få en simpel bilstereo, der hænger til din visir eller er knyttet til din instrumentbræt.

Denne fra Jabra er anstændigt prissat og har en 4/5 stjerneklassifikation, men som med enhver højttalertelefon du køber, jo flere penge du bruger på den ene, jo bedre kvalitet får du med lyden.Disse er hovedsagelig standalone enheder, der opererer på batteri og tilsluttes direkte til din mobilenhed via Bluetooth. Alle er udstyret med en indbygget mikrofon til at tale til opkaldere, og nogle modeller kommer endda med evnen til at streame musik fra din telefon, selvom du sandsynligvis vil pony op for et pænere kit, hvis du planlægger at bruge det til musik lytter, da højttalerkvaliteten på lavpris kits sandsynligvis ikke vil levere den bedste lyd.

Med det sagt kan du nemt betale over $ 100 for et af disse sæt, men hvis højttalerkvalitet ikke er den største vigtige faktor for dig, vil du nok bare være fint med en billigere model under $ 50.