Sådan tilføjes altid Display til enhver Android - Artikler

Sådan tilføjes altid Display til enhver Android

Denne vejledning forklarer, hvordan Android-smartphone-ejere kan få den samme "Always-On Display" -funktion, der findes på den populære Galaxy S7 eller LG G5 til næsten enhver ny enhed. Det debuterede oprindeligt tilbage på Moto X, og er nu et centralt element på mange flagskibs smartphones udgivet i 2016.

Motorola og Google tilbyder begge to gange altid til deres telefoner, som Ambient Display, men de er ikke på 24/7 og viser information til læsere. Det var noget, der indtil nu kun var tilgængeligt for Galaxy S7, S7 Edge eller LG G5 ejere. En enkel app på Google Play Butik leverer dette til alle og alle.

Læs: Sådan aktiveres LG G5 altid på skærmen

Dem med en gammel LG G4, Galaxy S6, Galaxy Note 5 eller en nyere Android-telefon for den sags skyld nok spørger sig selv, om deres telefoner vil få det. Samsung kunne tilføje det til Galaxy S6 eller Note 5, men det kom ikke med Android 6.0 Marshmallow opdateringsfrigivelsen. Som et resultat har vi fundet en hurtig måde for de fleste nye telefoner at have det også. Læs videre for flere detaljer.Normalt tænder de fleste smartphone-brugere på deres skærm over 140 gange om dagen, ifølge forskningen. Det er meget, som ofte kan dræne batterilevetiden meget hurtigt. Som følge heraf har Samsung, LG og Motorola tilføjet en ny funktion til deres enheder. Hvis du vil have det på din enhed, viser vi ejere hvordan.

I modsætning til Motorola eller Google har Samsung og LG et lille område af skærmen, der er tændt 24/7 med nyttige oplysninger. Ligesom tid, dato, batteriniveau og indgående meddelelser. Det hedder en altid-on-skærm, og Samsung giver endda et lille niveau af tilpasning. Dette gør det, så ejere kan se på skærmen og få nyttige oplysninger uden at tænde for det, hvilket sparer batteriets levetid. At være i stand til hurtigt at kontrollere tiden, se, at der er en ulæst besked, eller nemt kontrollere datoen i flyvningen.

Always-On Display er en fantastisk funktion, som mange elsker. Først har jeg deaktiveret den på Galaxy S7 Edge, men er kommet til at elske det.

Få altid på skærmen til enhver Android

Så hvordan kan du tilføje de pæne Alltid On Display-funktioner fra Galaxy S7 eller LG G5 til din ældre Galaxy S6, Note 5, LG G4 og meget mere? Let. Med en veldesignet og meget brugerdefineret app på Google Play Butik kaldet Glance Plus.

Oprindeligt var denne app designet til at bringe en Windows Phone-funktion til Android, men er siden blevet opdateret med flere muligheder, flere funktioner og forskellige udseende, der simulerer den populære nye LG G5 og Galaxy S7. Det fungerer på samme måde ved at dreje et lille område af skærmen. Enten i en kort periode eller 24/7. Hvad er endnu bedre, er udvikleren lover, at appen kun aftager ca. 1% af batterilevetiden en time eller 8% i løbet af en hel arbejdsdag. Det samme krav som LG for sin nye G5 smartphone.

Så længe du har en Android-smartphone (eller tablet) med Android 4.3 Jelly Bean eller nyere, samt en nærhedsføler som næsten alle Android-telefoner, fungerer denne app for dig. Her er vejledningen.

  • Download Glance Plus fra Google Play Butik
  • Åbn appen og tænd for funktionen
  • Tilpas alle muligheder, kontrol, lysstyrke og mere
  • Sluk for skærmen og vent på altid tændt skærm

Nærhedssensoren på brugerne telefoner oplyses, når den fjernes fra en lomme, og den kontinuerlige display tændes. Ejere kan også bølge hånden over enheden, mens den sidder på et bord, til samme effekt ved hjælp af sensoren.Vist ovenstående er tre af de mange forskellige muligheder. Glance Plus har baggrundsbilleder og klokkestiler til at matche LG G5, altid viste kalendere, der ligner Galaxy S7, og masser af tilpasning. Fra klokkestiler, skrifttypefarve, lysstyrke, meddelelser, som kan vises på skærmen, mens den er slukket, vejrinformation og mere. Det er som Galaxy S7 eller LG G5 på steroider, med mange flere muligheder og tilpasning.

Det er også værd at bemærke, at ejere måske vil gå ind og justere mange indstillinger. Aktivér underretninger, indstil en nattilstand, hvor skærmen ikke tænder om natten, skru op (eller ned) lysstyrkeniveauerne for altid på skærmen og andre ting.

Overordnet synes Glance Plus som et godt alternativ til funktionen Always-On Display, der findes på andre enheder. Det er mere tilpasseligt og i stand end Galaxy S7, matcher batteridrænse af LG G5, og har tonsvis til at tilbyde potentielle brugere. Prøv det gratis i dag, eller få en endnu bedre betalt version for $ 5 med køb i app. God fornøjelse.