Her er hvad Galaxy Note 8 ligner - Artikler

Her er hvad Galaxy Note 8 ligner

Samsung Galaxy Note 8 udgivelsesdato nærmer sig hurtigt, og nu har vi en god ide om hvad man kan forvente takket være en masse af lækkede fotos. Her ser Galaxy Note 8 ud, dens funktioner og hvad man kan forvente, når den kommer senere denne måned.

Telefonen rydde for nylig nogle forhindringer inden lanceringen, den 23. august i New York City.Vi har set utallige billeder og læst masser af rygter, men det er vores bedste udseende endnu. Berømte og yderst præcise leaster @evleaks deler billeder af Galaxy Note 8 fra alle vinkler.

Læs: Galaxy Note 8 Release Date Revealed

Samsungs Galaxy S8 fortalte os meget om Galaxy Note 8, men vi har endnu ikke se et sidste billede af den nye telefon, indtil i dag. Dette er sandsynligvis det første officielle billede af Samsungs kommende Galaxy Note 8.I disse billeder får vi et rigtig godt udseende af Galaxy Note 8. Der er en klar afgang fra den tilbagekaldte Galaxy Note 7, og det overordnede design ligner Galaxy S8 tidligere i år. Indtil vi får faktiske billeder af den fysiske telefon, vil disse fotos være tilstrækkelige.

Takket være Evan Blass kan vi se den nye dual kamera konfiguration på bagsiden. Man vil tage flotte billeder som tidligere Samsung-telefoner, mens den anden linse leverer en 3x optisk zoom til forbedret fotografering og portrætter.

Du vil bemærke, at designet er større end Samsungs nuværende enheder. Lækage tyder på, at Galaxy Note 8 vil levere et 6,3-tommers Quad-HD AMOLED display, der er buet på siderne med meget små indslag. Samsung kalder dette en Infinity Display. Og mens det er en stor skærm, er det kun et hår, der er større end Galaxy S8 +.

Læs: Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 +: Hvad vi ved indtil videre

Disse billeder bekræfter tilbagekaldelsen af ​​den dårligt placerede bagfingerprintscanner, da Samsung ikke kunne indlejre det i skærmen som tidligere rapporter. En ting værd at nævne er fingeraftryk scanner og kameraet er nu adskilt af LED flash og puls sensor. Gør det nemmere at trykke uden uheld at få fingeraftryk på kameralinsen. Et problem, som de fleste havde med Galaxy S8 fra tidligere i år.

Vi ser også S-Pen-stylusen, som vi hører, kunne have en ny haptisk feedbackmotor indbygget. Det betyder, at S-Pen kan vibrere, og Samsung kan bundle en app "Find My S-Pen" med enheden.På den side fortæller disse billeder os ikke noget nyt. Vi ser den store nye skærm, to kameraer, S-Pen, dedikeret Bixby AI-knap til venstre og en ny guldfarve-indstilling. Lige nu hører vi Samsung kunne tilbyde sin nye telefon i Midnight Black, Gold, Arctic Silver og en ny blå farvevariant.

Baseret på alt, hvad vi har set indtil videre, formler Galaxy Note 8 ganske pænt. Nu er alt, hvad vi behøver, udgivelsesdato og pris. Samsung vil afsløre sin nye telefon den 23. august, og vi kan høre forudbestilling kunne begynde den 25. august. Rygter tyder på, at den faktiske udgivelsesdato er omkring september 6-9, men vi bliver nødt til at vente og se.

Galaxy Note 8: 5 grunde til at vente og 4 grunde til ikke

Vent, hvis du vil have den bedste skærm


Hvis du vil have den største og bedste smartphone display på markedet, vil Samsungs Galaxy Note 8 være telefonen til at købe. Faktisk hører vi det vil have en stor 6,3-tommers Infinity Display, der ser godt ud. Tidligere i år debuterede virksomheden Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Begge disse telefoner har større skærme end noget tidligere år, og små øreringe eller sorte barer rundt om skærmen.

Galaxy S8-udgivelsen fortæller os meget om den kommende Galaxy Note 8. Samsung vil sandsynligvis tilbyde en lignende skærm, hvor der ikke er nogen fysisk knap eller en fingeraftryk scanner. Det er hele skærmen på forsiden. Siderne vil bøje sig fra telefonen, og de sorte stænger på kanten på toppen og bunden er meget minimal. Hvilket giver det et kant-til-kanten look Samsung kalder en Infinity Display.

Samsung gik fra 5,5-tommer i Galaxy S7 Edge til 6,2-tommer med Galaxy S8 +. Virksomheden tilbød det samme store spring fra Galaxy S7 til Galaxy S8, og vi forventer det samme for Galaxy Note 8.

Hvis du vil have en stor 6,3-tommers 2560 x 1440 Quad-HD Infinity Display med masser af plads til apps, spil eller forretning, vil Galaxy Note 8 være værd at vente på. Nylige lækager tyder på, at indkapslerne kunne være mindre end det vi ser med Galaxy S8 også, hvilket gør det til at føle, at hele telefonen er helt skærm på forsiden.