GTA Online Gunrunning Update leverer spændende udfordringer - Artikler

GTA Online Gunrunning Update leverer spændende udfordringer

Denne sommer, den GTA Online Gunrunning Update vil lade gamere tjene penge ved handel med stærkt ulovlige våben, tanke og militær hardware på tværs af Los Santos.

Udvikler Rockstar afslørede Gunrunning Update for GTA Online denne morgen. Det er planlagt til udgivelse i juni. Udvikleren afslørede ikke, hvilke platforme der ville få opdateringen, men det er sikkert at antage, at Xbox One, PS4 og Windows-pc'erne kan forvente det. De har modtaget alle større opgraderinger hidtil.

GTA Online har allerede biker gangs, street bosses og kriminelle virksomheder. Gunrunning Update giver chefer fra eksisterende organisationer nye måder at lave cash-cash og finansiere deres andre aktiviteter. Nye bunkere fungerer som varehuse til transport og fremstilling af ulovlige varer. Bosser med nok kontanter kan købe bunkers på tværs af Los Santos i samme telefon app, der tilbyder kontorer, huse og skjulte til salg.

Som dette er Grand Theft Auto, spillere kan forvente en ny linje af køretøjer bygget til bykrigsforsikring. Et tidligt skærmbillede viser et pansret militærkøretøj med missilstartskibe. Det samme køretøj er klar til vandkamp i et andet screenshot. Nogle klassiske biler har forstærkede kroppe og våbensystemer i deres egne i andre billeder taget fra opdateringen. Mobiloperationscentre lader spillerne tilpasse deres biler og våben, når de ikke kan gøre det til en bunker eller en body shop.

Forbi GTA Online opdateringer var gratis, og posten på Rockstar Newswire blog indikerer ikke denne opgradering vil heller ikke være gratis. Desværre er det også sikkert at antage, at Xbox 360 og PS3-afspillere ikke får det. Rockstar opdaterer ikke længere de versioner af GTA 5. Nye kopier af GTA 5, som omfatter GTA Online, sælge for $ 60 hos GameStop.