At give en PS4 som gave? 5 ting at gøre, før du pakker det - Artikler

At give en PS4 som gave? 5 ting at gøre, før du pakker det

Giver du en PS4 som gave i år? Hvis du er, er der et par ting, du skal gøre, før du pakker det op. Hvis du ikke har gjort disse og det allerede er pakket ind, foreslår vi at pakke det ud og tage disse skridt for at undgå venter og frustration på julemorgen.

Hvis du bruger lidt tid nu, vil den person, du giver PS4 eller PS4 Pro, kunne åbne den og begynde at spille i stedet for at vente timer for de seneste opdateringer og nye spil at downloade og installere.

Ja, det betyder, at du bliver nødt til at åbne konsollen op og tilslut den til strøm og afkoble dele af den. Du behøver ikke at skrælle hele plasten, du skal bare tage den ud af kassen og lave et par skridt. Du behøver ikke være ekspert eller endda bekendt med teknologi til at gøre dette. Hvis du løber ind i problemer, og du har brug for hjælp, synes vi det er værd at bringe gavemodtageren tidligt, for at undgå problemer senere.

Opdater PS4Installer PS4 opdateringer nu.

Sony opdaterer løbende PS4 og PS4 Pro med fejlrettelser og nye funktioner. Før du kan spille mange onlinespil, skal du installere de seneste opdateringer. Heldigvis kan du downloade og installere opdateringen meget nemt.

Slut PS4 til strøm, et tv og tilslut derefter til WiFi eller tilslut et Ethernet-kabel. Du bliver nødt til at gå igennem det grundlæggende i opsætningen, så det vil bede dig om at installere en opdatering. Du kan også tjekke efter opdateringer efter opsætningen for at sikre, at du har alle de nyeste rettelser hentet og installeret.

Gå til Indstillinger -> System Software Update -> Opgrader nu.

Det kan tage et stykke tid at fuldføre afhængigt af din internet hastighed og hvor mange opdateringer der skal installeres.

Læs: Sådan løser du PS4-problemer

Installer spil nu

At spille et spil på PS4 er ikke som det plejede at være på ældre systemer. Der er typisk en stor opdatering, som du skal downloade og installere, før du kan afspille. Dette kan være en hurtig opdatering, eller det kan være større end indholdet på spillet.

Hvis du har købt spil på en disk for at gå med PS4, skal du sætte den i konsollen, når den er tilsluttet internettet og forsøge at begynde at spille den. Dette vil starte en download og installere opdateringen.

Hvis du har et gratis spil med PS4 eller du har købt en kode, skal du indtaste dette og starte download eller gavemodtageren skal vente længe, ​​før de kan spille.

Dette trin er meget vigtigt, for uden det er spillene ikke klar til at spille, og downloads er typisk hurtigere før julemorgen.

Opsætning af PS +Indstil PS + nu.

For at spille online med venner har du brug for PlayStation Plus eller PS +. Dette abonnement er $ 59,99 om året, eller du kan betale månedligt. Der er også en gratis 14-dages prøveperiode, og afhængigt af konsollen kan der være en prøve længere.

Du vil måske vente med at sætte dette op til natten før jul, så du ikke mister to-ugers prøve til konsollen, bare sidder i en kasse, men det er stadig en smart ide at sætte op.

Når du opsætter det, kan du også begynde at downloade gratis PS4-spil. Lige nu er de gratis spil Soma og Onrush. Nye spil kommer hver måned, og når du henter dem, får du dem til evigt.

Opsætning af forældrekontrol

Hvis du giver PS4 til et barn, skal du bruge et par minutter på at oprette PS4 forældrekontrol nu. Dette sætter grænserne lige foran og det forhindrer dig i at lære at dit barn køber spil uden tilladelse eller spiller spil, du ikke vil have, at de spiller.

  1. Trin 1:Gå tilIndstillinger >  Forældrekontrol / Familieforvaltning
  2. Trin 2: VælgPS4 Systemrestriktioner. Du bliver bedt om at indtaste standardadgangskoden, før du skifter til en ny.

Du skal oprette en barnekonto og låse hovedkontoen, så de ikke blot kan fortryde dine begrænsninger. Med PS4 Parental Controls kan du indstille et aldersniveau for spil, film, begrænse brugen af ​​PS VR, slukke for internetbrowseren, forhindre onlinechat med andre spillere, indstille månedlige udgiftsgrænser, filtrere PS Store for aldersindhold og forhindre børnene ser indhold skabt af andre spillere. Her er mere om, hvordan du opretter PS4 forældrekontrol.

Indstil som din primære PS4

Du kan indstille PS4 som din primære konsol, som sikrer, at du kan spille spil offline, hvis der er PSN-problemer eller andre problemer. Dette tillader også andre brugere på PS4 at få adgang til alt indhold, der er forbundet med denne PS4. Dette er et smart skridt, hvis familien vil dele PS4 med flere konti. Køb et spil én gang, og alle kan spille det på deres egne konti. Dette giver dig også mulighed for at dele PS + abonnementet.

Gå til Indstillinger -> Kontostyring -> Aktivér som din primære PS4 -> Aktiver.

Det tager nogle sekunder, og du kan kun indstille en primær PS4 pr. Konto, men det er en smart ting at gøre, når du konfigurerer PS4.

13 spændende ting du kan gøre med en PS4

Se Blu-Ray DVD'er


Køb en PS4, og du har en fantastisk måde at se dvd'er og Blu-Ray-disk på.

Det samme diskdrev, som lader dig installere dit videospil, fordobles også som en måde at se film fra din eksisterende samling. Indsæt bare din film, og PS4'en tager dig til sin dvd-afspillerapp. Brug din PlayStation DualShock 4-controller til at navigere i dine Blu-ray- eller DVD-menuer eller køb PlayStation Media-fjernbetjeningen for hurtigt at pause, afspille og spole frem på en måde, der føles kendt.

PS4'en har ikke et 4K Blu-Ray-drev, så forvent det ikke, at det fuldt ud udnytter 4K Blu-ray-diske, desværre. Køb 4K-film fra PlayStation Store for at undgå denne begrænsning.