Samsung Galaxy S10: Fem ting vi ønsker næste - Artikler

Samsung Galaxy S10: Fem ting vi ønsker næste

Samsung Galaxy S9 er en af ​​de bedste telefoner, du kan købe, men det er ikke perfekt. Og Galaxy Note 9 er heller ikke perfekt. Når det er sagt, kunne den kommende Galaxy S10 være en af ​​de bedste telefoner i 2019, men kun hvis Samsung laver nogle store ændringer, vil vi snakke om nedenfor.

Med det i tankerne er her de seneste rygter og hvad vi ønsker fra Galaxy S10 og Galaxy S10 Plus. Vi ved næsten alt allerede, plus nye rapporter og rygter overflade dagligt.

I betragtning af dette er 10-årsdagen for Galaxy S, forventer vi store ting. Med store skærme og ingen beslag, tredobbelt kameraer og et slankt helt nyt design. Faktisk vil Samsung frigive mindst tre Galaxy S10-modeller i 2019. Her er hvad vi ved, og hvad vi ønsker (eller har brug for) at se fra Galaxy S10.Vigtige Galaxy S10 Detaljer

  • Samsung Galaxy S10 Udgivelsesdato:I begyndelsen af ​​marts 2019, med en februar meddelelse
  • Hvad er Galaxy S10 ?: Samsungs 10-års jubilæum flagskib high-end Galaxy telefon
  • Hvad kan man forvente?: 3-4 telefoner, tredobbelte kameraer, optiske fingeraftrykssensorer (i skærm) og meget mere
  • Galaxy S10 Pris ?: Vi gætter alt fra $ 649- $ 999 afhængigt af modellen

Seneste Galaxy S10 Nyheder og rygter (Jan, 2019)

Lækage og rygter fortsætter med at nå frem til et utroligt tempo, og vi hører dagligt nye eller modstridende oplysninger. Lækage og rygter er overalt for Galaxy S10.

Tilbage i 2018 kom der en rapport, der siger, at Samsung vil frigive tre forskellige Galaxy S10-telefoner. Tre telefoner med kodenavne ud over 0, ud over 1 og udover 2. En flad 5,8 tommer skærm, en buet S10 og en endnu større og bedre Galaxy S10 +. Nu hører vi et 4. Galaxy S10 5G-monster med en 6,7-tommer skærm og 6 kameraer kunne være i værkerne oven på de andre tre. Plus, detaljer om fingeraftryksscanneren, flere kameraer og de frie skærme uden hak. De gør det ved at skære en cirkel ud af skærmen for kameraet.Det mest realistiske kig på Galaxy S10 og S10 + hidtil

Derudover bekræftede den populære Twitter-leaker @ UniverseIce det meste af det med fotos taget fra en privat Samsung-begivenhed om dens kommende teknologi i 2019. Derefter har vi modtaget nok information om Galaxy S10 og Galaxy S10 + at flere fans kunne skabe konceptet viser vist ovenfor og under.

Plus, Samsungs Galaxy S10 vil angiveligt være den første telefon med Qualcomms ultralydscannerteknologi i displayet. Denne teknologi virker gennem glas, metal, keramik, undervands, og er den mest avancerede mulighed på markedet. Husk at vi hører den billigere flade 5.8-tommers S10 vil have en sidemonteret scanner, mens de vigtigste S10 og Galaxy S10 + vil have fingeraftrykssensorer under skærmen. Denne teknologi er bedre end det vi ser på OnePlus 6T.

Og så kaster de berømte leakster @evleaks på situationen og bekræfter mange af de rygter, vi har hørt hidtil. Evan Blass siger, at Samsung vil bruge "stanshul" -stilen selfie-frontkamera cutout i Infinity-O displayet, bruge en ultralyd in-display fingeraftryk scanner, tredobbelt kameraer og One UI over Android 9 Pie.

Tanker på "cutout" stil over hakket? Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor.

5 ting vi ønsker fra Galaxy S10

Vi ved, at Samsung har noget stort planlagt til Galaxy S10, men hvor stort er spørgsmålet. Vil de gøre noget som Apples iPhone X og overraske alle med et dristigt nyt design, eller bare forbedre det samme, som vi alle er bekendt med, kun med skærmens udskæring? Overvejer du de lækkede billeder, vi har set så langt som et "nyt" design eller et raffineret design? Uanset hvad, her er hvad vi vil se.

1. Et Premium New Design

Samsung Galaxy S8, Note 8, S9 og den nye Galaxy Note 9 alle ser præcis det samme ud. Der er ikke noget galt med designet, men vi forventer en fed ny bezel-fri skærm til at tage iPhone og Android konkurrence. Forhåbentlig er det ikke det eneste, de ændrer.Hvad vil dette nye design indebære? Kæmpe skærme, små kameraudskæringer og slanke metalrammer som vist ovenfor. Samsung slap af med hele sølvbjælken på toppen, bunden og siderne af telefonen. Der er en lille "hake" i bunden, for holdbarhed, med resten er hele skærmen.

De vil helt undgå hakket ved at sætte kameraet og sensorerne foran kameraet under skærmen og skære en lille cirkel ud af AMOLED-skærmen for kameraet. Desværre leverer de to frontkameraer på Galaxy S10 +, hvilket gør udskæringen endnu større. Når det er sagt, lyder det som om kameraet bogstaveligt talt vil være under skærmen i 2020, helt skjult og endelig levere en "all-screen" front-fascia.

Vi kunne se et nyt materiale som keramik eller titanium til rammen, et foldet display eller en ægte kant til kant skærm som det, der er vist ovenfor.

Forvent at den overordnede stil og "identitet" forbliver, mens de gør bemærkelsesværdige ændringer, alle kan sætte pris på. Faktisk tror vi, at Samsung vil levere noget, der ligner det, der vises nedenfor. Selvom det stadig ser ud på bagsiden, gemmer man for tre kameraer, stjæler displayet hele showet og vil gerne tilfredsstille kunder og fans.2. In-Display Fingerprint Scanner

Vi hørte rygter om, at Galaxy S8 ville have en fingeraftryk scanner inde i glasset under displayet. En lignende rygte ankom til noten 8 og Galaxy S9 udgivelsen. Imidlertid kan 2019 og Galaxy S10 endelig være året der sker. Vi er seriøse denne gang. Andre producenter har allerede gjort det, den nye OnePlus 6T har en, og Samsung er næste. Igen er dette et must for Samsung.En eksplosiv lækage fra The Bell siger, at Samsung vil grøfte fingeraftrykene, kløve Iris-scanning og tilføje en fingeraftryksscanner under displayet. Som ryktet om og forklaret af Bloomberg, vil Samsung bruge Qualcomms nye in-display fingeraftryk scanner teknologi, der virker gennem glas, metal, undervands og mere. Og igen, her er det nyeste bevis på denne fancy new tech.

Dybest set har vi hørt denne rygte i årevis, men det vil endelig ske i 2019. Faktisk vil næsten alle high-end telefoner have en slags, hvis "in-display" fingeraftryk scanner tech.

3. Dual, Triple eller endda seks kameraer

High-end Samsung-telefoner har nogle af de bedste kameraer på markedet. Galaxy S9 + kom med to linser, og en har endda en variabel blænde, der fysisk ændres i flyve for at tage de bedst mulige billeder i enhver belysningssituation. De er imponerende, men det betyder ikke, det kan ikke blive bedre.Forskellige rapporter mener Galaxy S10-linjen vil have 3-5 kameraer afhængigt af modellen. Det er en på forsiden og to eller tre på bagsiden. I det mindste for de to første Galaxy S10 håndsæt. Nylige lækager fra Korea tyder på, at den større Galaxy S10 + kommer med 5-6 kameraer. Ikke tre eller fire, men mere. Personligt tror jeg, at Galaxy S10 vil have to bagkameraer og en frontkamera, tre i alt, mens Galaxy S10 + har tredobbelte bagkameraer og to frontkameraer for fem i alt.

Hvis Samsung holder (endnu forbedrer) sine dobbelte bagkameraer fra Galaxy S9 + og Note 9, men derefter tilføjer en tredje ultra vidvinkelobjektiv, ville det være fantastisk. Giver os en almindelig linse, zoom og vidvinkel, der er perfekte til at tage et godt billede i enhver situation. Plus vil Samsung levere en yderst forbedret software-stak til kameraerne, som ligner Googles AI og Night Sight-tilstande, for at gøre Galaxy S10 det bedste smartphone kamera endnu.

4. Bedre batterilevetid

Næsten alle aspekter af smartphones er bedre nu end det var 3-4 år siden, undtagen en - batterilevetid. Det kan ikke forbedres hvert år som skærmen, kameraet og softwaren. Men det betyder ikke, at vi ikke ønsker forbedringer.

Galaxy S9 og Galaxy S9 + varer næsten en hel dag, hvilket er anstændigt.Når det er sagt, vil jeg med glæde tage et par ekstra mm tykkelse, hvis det betyder, at et 4.000 mAh batteri er inde, så jeg behøver aldrig bekymre mig om at det løber ud i løbet af en travl dag. Og heldigvis lyder det som det er præcis, hvad Samsung vil gøre i 2019.Faktisk gjorde Samsung netop det i slutningen af ​​2018, og nye rygter tyder på, at vi vil se noget lignende i år. Galaxy Note 9 har et massivt 4.000 mAh batteri indeni og holder længere end nogen galakse, jeg nogensinde har haft. Med større skærme er det bare fornuftigt for Samsung at øge Galaxy S10-batteristørrelsen.

pic.twitter.com/bTG2ZNYk4m

- Ice universe (@UniverseIce) 4. januar 2019

Faktisk hævder højtlærte lækker univers på Twitter, at Galaxy S10 + vil have et stort 4.000 mAh batteri, ligesom Galaxy Note 9. Hvilket giver mening, da de begge har 6,4-tommer skærme. Hans billede ovenfor og de seneste lækager tyder på disse skærm- og batteristørrelser.

  • Galaxy S10 Lite (5,8 tommer display) 3,100 mAh batteri
  • Galaxy S10 (6,1 tommer display) 3.500 mAh batteri
  • Galaxy S10 + (6,4 tommer display) 4.000 mAh batteri

Til sammenligning har Galaxy S9 en 5,8 tommer skærm og kun et 3000 mAh batteri. Selv den store Galaxy S9 + fra 2018, med sin 6,2-tommers skærm, har kun et 3.500 mAh batteri.

I grunden er hele Galaxy S10-serien ved at øge batterilevetiden og opladningshastigheden. Par det større 4.000 mAh batteri med Android Pie og en effektiv Snapdragon 855 processor, og Galaxy S10 + skal være den længstvarende Galaxy-telefon til dato.

5. Forbedret software (opdateringer og AR Emoji)

Og sidst men ikke mindst ønsker vi en stor forbedring i softwareafdelingen. Vi taler om den samlede softwareoplevelse. Om det er bedre og hurtigere ydeevne, hurtige og rettidige opdateringer eller nyttige funktioner og temaer. Den lige udgivne Galaxy Android Pie opdatering ser også godt ud.

Samsung kalder sin nye software, der kører Android 9 Pie "One UI", og hele grænsefladen er designet til storskærm enheder. Gør det nemmere at bruge, holde og interagere med telefoner, der har massive skærme som Galaxy S9 og Galaxy S10. Jeg ser også frem til AI smarts for at forbedre batteriets levetid og smartere kamerasoftware, så billederne er ikke så overflødige og leverer mere levende farver.Samsung er allerede en af ​​de bedste, når det kommer til at tilføje nyttige værktøjer og funktion til dets software. Bare tag et kig på disse 10 flotte ting Galaxy S9 kan gøre. De kan dog altid forbedre sig. Et stort område, der skal forbedres, er hastigheden af ​​softwareopdateringer.

Afsluttende tanker

Tid til at begynde at blive spændt på Samsung Galaxy S10, dens udgivelsesdato og strømmen af ​​lækager og rygter, der vil fortsætte i de næste to måneder. Med en februar lanceringsbegivenhed under to måneder væk, vil telefonerne være her hurtigere end du tror. Dette bliver Samsungs største, bedste og vigtigste telefon i år. Dybest set forventer det bedste, de har at tilbyde og nogle overbevisende ny teknologi.

Til sidst, hvis Samsung kan lave nogle bemærkelsesværdige forbedringer af designet med det, vi har beskrevet ovenfor, vil Galaxy S10 være en vinder, samtidig med at du får en bedre visning, flere kameraer og længere batterilevetid. Dybest set gjorde alt Samsung med not 9, kun på en mere kraftfuld platform med et nyt design, bezel-fri display og hurtigere software.

Hold øje med flere detaljer, da vi lærer mere snart nok. Forvent derefter en fantastisk ny Galaxy S10 + i februar eller marts.