Galaxy Note 9 vs OnePlus 6: Hvilken køber man? - Artikler

Galaxy Note 9 vs OnePlus 6: Hvilken køber man?

Nu, da Samsung Galaxy Note 9 er let tilgængelig, har potentielle købere et hårdt valg at lave. Med så mange gode telefoner til rådighed lige nu er det svært at vide, hvilken der skal købes. Især når store overkommelige muligheder som OnePlus 6 er tilgængelige.

Med det i tankerne vil vi her gå over alt, hvad du behøver at vide om Galaxy Note 9. Sammenligner du det med OnePlus 6. På den måde får du besked om, hvorvidt noten er til dig, eller for at spare hundredvis af dollars og få noget andet.

Læs: Note 9 vs Pixel 3 XL: Hvilken telefon at købe

De fleste af lækager og rygter var rigtige på målet. Note 9 har en større 6,4-tommers skærm, to kraftige kameraer og et stort batteri. Alle de vigtige ting. Men OnePlus 6 leverer en meget lignende oplevelse for meget færre penge. Derfor vil du gerne vide alt om begge i vores slideshow nedenfor.Hvis du køber en ny telefon i 2018, har du masser af muligheder hidtil, og flere er på vej. Du kan fange den imponerende Galaxy S9 +, få en Note 9 den 24. august eller spar et par hundrede dollars og få OnePlus 6. Det er et hårdt valg.

Begge disse telefoner har store skærme, hurtig ydeevne, masser af funktioner og masser at elske. Hvis en stor skærm er alt hvad du er efter, er enten telefon et godt valg. Med en stor 6,2 eller 6,4-tommers buet AMOLED-skærm ser alt godt ud. Når det er sagt, den store skærm er ikke alle disse telefoner har at tilbyde.

OnePlus har næsten lager Android med hurtige opdateringer, mens Samsungs Note 9 leverer en S-Pen og en bedre kameraoplevelse. Der er mange fordele og ulemper med hver enkelt.

Vores slideshow nedenfor sammenligner alle aspekter af begge telefoner, så du får det rigtige valg på din næste telefon.

Galaxy Note 9 vs OnePlus 6: Display & DesignEn af de første ting, som enhver køber ser på, når de betragter en ny telefon, er skærmstørrelsen. Jeg ved jeg gør det. I dag forventer næsten alle en stor skærm, og disse to telefoner leverer præcis det.

Både Galaxy Note 9 og OnePlus 6 har flotte skærme i tilsvarende størrelser. Faktisk kommer OnePlus 6 ind på 6,28 tommer. OnePlus-skærmen er flad, men ikke buet, og har et indhak i toppen for det forreste kamera. Svarende til iPhone X design. Det er kun 1080p, men de bruger en god Samsung AMOLED indvendig.

Samsungs Galaxy Note 9 klipper en lidt større 6,4-tommers Quad-HD-skærm, der ser godt ud. Disse lyder som store enheder, men de er det ikke. Takket være mindre beslag har telefonerne store skærme, mens de stadig er lette at holde og bruge. Hvor stor af en skærm har du brug for eller vil have? Hvis Galaxy S9 er for lille, og Note 9 er for stor, kan OnePlus 6 være perfekt.

Med hensyn til designet er disse telefoner både premium enheder fremstillet af metal og glas, med to kameraer på bagsiden. Den største fysiske forskel er hakket på skærmen eller Galaxy Note 9s S-Pen.