9 Common Forza Horizon 4 Problemer og hvordan man løser dem - Artikler

9 Common Forza Horizon 4 Problemer og hvordan man løser dem

Her er de fælles Forza Horizon 4-problemer, der hæmmer udgivelsen, og hvordan du kan løse disse problemer, fejl og problemer alene, så du kan komme tilbage til at spille.

Vi deler også nogle af de kendte Forza Horizon 4-problemer og fejl, som du skal vente på en Forza Horizon 4-opdatering, så du ved, hvad du kan rette, og hvad du skal leve med, indtil du får det næste patch. Nogle af disse problemer, som du skal vente på, er relateret til rat og Forza Horizon 4.

Forza Horizon 4 fuld udgivelse er her, og det er nu en del af Game Pass, så du kan spille den standard Forza Horizon 4-udgave som en del af det månedlige abonnement. Hvis du tænker på at gå denne rute, kan du lære mere om Xbox Game Pass, før du abonnerer.Sådan løses fælles Forza Horizon 4 problemer, fejl og fejl.

Her er en gennemgang af, hvordan du kan løse Forza Horizon 4 problemer alene og komme tilbage til at spille. Der er en opdatering til Forza Horizon 4, som du skal installere for at rette generelle stabilitets- og ydeevneproblemer, VIP Crown-flair, stuttere på Xbox One og en lang række pc-problemer. Installer denne opdatering nu, hvis du endnu ikke har taget tiden.

Sådan repareres Forza Horizon 4 installationsproblemer

Hvis du ikke kan installere Forza Horizon 4, skal du prøve at genstarte din konsol. Hvis det ikke virker, kan du helt sikkert slukke for konsollen og tage den ud af stikkontakten og derefter prøve.

En anden ting du kan prøve er at rydde det lokale spilcache. Sørg for, at dine spilbesparelser er sikkerhedskopieret til Xbox Live, og følg derefter disse anvisninger.

Gå tilIndstillinger -> Alle indstillinger -> System -> Opbevaring -> Ryd lokale gemte spil. Når dette er gjort, skal du gå tilIndstillinger -> Alle indstillinger -> Netværk -> Netværksindstillinger -> Gå offline.Genstart nu din Xbox One ved at holde tænd / sluk-knappen i 10 sekunder. Nu skal du sætte Forza Horizon 4-disken i og installere og derefter kun gå og installere opdateringer.

På PS4 kan du rydde cachen. For at gøre dette skal du slukke for din PS4, tage stikket ud i et helt minut og derefter tilslutte det igen. Hvis det ikke fejler, skal du slette Forza Horizon 4 og prøve at installere igen.

På pc skal du genstarte, kontrollere lagerplads og om nødvendigt genoverføre Forza Horizon 4 spil.

Sådan Fix Forza Horizon 4 Download Problemer

Vi ser lejlighedsvis Forza Horizon 4 downloadproblemer, hvor brugere ikke kan downloade spillet, downloade gennem Game Pass eller bare have problemer med langsom Forza Horizon 4 downloads.

Hvis du har problemer med Forza Horizon 4 og Game Pass, vil denne vejledning gå igennem downloadproblemer og andre problemer, der specifikt er forbundet med Game Pass.

@WeArePlayground Hej, jeg har forsøgt at opdatere forza horizon 4, opdateringen på 500 GB, og alt der sker er, at det forbliver på 0,0%. Kan jeg få en løsning på mit problem, tak

- Ben (@ Ben48147170) 2. oktober 2018

Når du har en langsom Forza Horizon 4 download, skal du prøve en kabelforbindelse, genstarte din router eller flytte tættere på din router.

Du skal muligvis også tjekke lagerplads, da Xbox kan være særligt om at downloade et spil til eksternt eller internt lager. Dette er ofte et problem med store opdateringer også. Frigør plads på det drev, Forza Horizon 4 er installeret til.

Sådan Fix Forza Horizon 4 Crashes på Xbox & PC

Legeplads Spil identificerede et problem med Forza Horizon 4 nedbrud på Xbox og pc. Hvis dette sker med dig, så kan du ikke gøre noget endnu, men en rettelse kommer.

Den nuværende ETA til en løsning er kl. 15.30 Pacific, så du kan forvente en anden patch eller hotfix, der kommer i dag. Dette vil løse disse problemer og bør også hjælpe den overordnede ydeevne.

Check for en opdatering på din Xbox eller pc, når du begynder at spille.

Sådan Fix Forza Horizon 4 Tilføjelsesproblemer VIP + Car Pass

Hvis du har købt Forza Horizon 4 Ultimate Edition eller købt tilføjelser, og de ikke vises, skal du installere den nyeste patch. Dette omfatter en løsning for Forza Horizon 4 VIP-problemer.

I tilfælde hvor VIP- eller bilpas ikke vises på Xbox, kan du tjekke for yderligere downloads. Sådan gør du det.

 1. Tryk påXbox knappen på din controller for at vende tilbage tilHjem skærm. Eller sig, "Xbox, gå hjem.”
 2. Træk den rigtige trigger til at rulle ned, og tryk derefter påEN knappen for at vælgeMine spil og apps.
 3. Fremhæv spillet, som du har en tilføjelse til, og tryk derefter påMenu knappen på din controller.
 4. VælgAdministrer spil.
 5. Rul til højre forKlar til at installere afsnit.
 6. Fremhæv det tilføjelses- eller spilindhold, du vil installere, og tryk derefter påENknappen på din controller.

Hvis ingen af ​​disse rettelser hjælper dig med at løse problemerne med disse, skal du kontakte udvikleren for at få hjælp.

Sådan løser du Forza Horizon 4 fotogalleriproblemer

Nogle brugere rapporterer Forza Horizon 4 fotogalleri problemer. Når de tager billeder i spillet, vises de ikke i galleriet for at dele. Dette er et almindeligt problem, og en bruger rapporterer, at billederne vises online i de kommende dage, pr. E-mail med udvikleren.

Forza Horizon 4 ratproblemer

Der er en række kendte Forza Horizon 4-hjulsproblemer. Disse er kendt, og virksomheden arbejder på fixes for disse rathjul. Vi kan se nogle brugerrettelser, og vi vil opdatere, hvis vi finder nogen.

 • Fanatec - Håndbremse - ClubSupport Håndbrems v1.5 virker ikke korrekt.
 • Fanatec CSL - Spiller med en håndbremse enhed vil automatisk involvere E-break i spillet. Dette problem vil blive rettet med vores opdatering af Day One-indhold.
 • Fanatec ClubSport V2 - Wheel FFB initialiseres ikke, når hjulet er i GIP-tilstand.
 • Fanatec ClubSport 2.5 (DrV310, FwV 446) hjulindstillinger gemmer ikke på genstart af spil.
 • Det nuværende pc-system understøtter ikke samme handling under to forskellige knapper.
 • Mad Catz Pro - FFB og vibrationer går tabt efter Alt + Tabbing eller minimerer.

Sørg for at installere Forza Horizon 4-patches, så snart de er tilgængelige for at se, om de er løst. Husk dette er mere en spilleautomat end en sim racer, så hjulproblemer er lidt mere almindelige.

Hvis du har et andet Forza Horizon 4-hjulsproblem, kan du sende en billet ved hjælp af denne side for at få hjælp.

Sådan løser du Lilla Træer i Forza Horizon 4

Der er rapporter om, at brugere ser lilla træer i Forza Horizon 4. Dette sker, hvis du hurtigt rejser i løbet af en sæsonændring, og den bør rettes i den aktuelle opdatering. Download og installer Forza Horizon 4 patch for at slippe af med lilla træer.

Sådan løser du Forza Horizon 4 lydproblemer

Brugere kan miste lyd helt eller måske have lydproblemer med spillet. Et andet problem er, at du mister lyd, når du tilslutter hovedtelefoner på pc eller når du deaktiverer alle forbedringer.

For de fleste problemer kan du downloade den nyeste Forza Horizon 4-patch, der løser mange lydproblemer. Hvis du mister lyd, når du tilslutter hovedtelefoner, skal du genstarte titlen.

Sådan Fix Forza Horizon 4 Crash på Windows, når genoptages fra Suspend

Nogle brugere rapporterer Forza Horizon 4 nedbrud under en suspendering og genoptagelse på Windows. For at løse dette skal du ændre en indstilling på din pc.

 1. Klik på Windows-knappen på din pc
 2. Åben beskyttelse af personlige oplysninger
 3. Rul ned til baggrundsapplikationer på venstre side.
 4. Rul ned til Forza Horizon 4 og vælg skyderen for at tænde den.

Når du er færdig med dette, skal du kunne spille Forza Horizon 4 uden at bekymre dig om nedbrud, når du suspenderer eller genoptager din pc.