Fortnite Nintendo Switch Release: 3 ting at vide nu - Artikler

Fortnite Nintendo Switch Release: 3 ting at vide nu

Vil vi se en Fortnite Nintendo Switch udgivelsesdato i år? En ny rygte antyder, at Epic arbejder for at bringe Fortnite og Fortnite Battle Royale til Switch med en afsløring på E3, men yderligere rapporter tyder på, at det måske ikke sker. Hvis du er fan af Fortnite, og du vil spille på farten med rigtige kontroller, så er det, hvad du behøver at vide om Fortnite Nintendo Switch rygter.

Epic Games lavede $ 223 millioner fra Fortnite i marts, så der er meget at vinde fra at bringe det populære spil til en anden konsol, mens det stadig er varmt, og med spillet løber pænt på iPhone og Android kan Switch nemt løbe det. Den tegneserieagtige karakter af spillet gør det også bedre egnet til Nintendo end PUBG på Switch.

Fortnite Nintendo Switch RumoursHvad du behøver at vide om den mulige Fortnite Nintendo Switch release.

Den nuværende Fortnite Nintendo Switch ryger indikerer Epic, og Nintendo vil annoncere Fortnite til Nintendo Switch på E3 2018, herunder både Fortnite Battle Royale og Save the World. De to tilstande kan frigive sekventielt.

Fortnite Battle Royale ville køre det samme på Switch som på mobile og andre konsoller. Ryktet, der kommer fra LeakyPandy, indikerer også Fortnite for Switch vil understøtte Cross Play. Ryktet er ikke ude af tynd luft, men det kommer med forsigtighed, at det ikke er fuldt ud på "dette sker" slags lækage.

Fortnite x Switch Rumor Summary

Generel:
-E3 Reveal
-StW og BR kan frigive sekventielt

BR
Ingen væsentlige forskelle på Switch
-Features Cross-Play

STW
-Local Co-op implementeret
-Exclusive Nintendo IP relateret indhold til denne tilstand

- LeakyPandy (@LeakyPandy) 25. april 2018

For Save the World, forvent lokale Co-Op og eksklusive Nintendo IP i denne tilstand. Det betyder at vi kunne se Mario og andre Nintendo-stilskind og gear i spillet som en del af en særlig betalt pakke.

Ifølge US Gamer er der ingen nuværende planer om at bringe Fortnite til Switch. Matt Kim skriver: "Jeg checkede ind med kilder tæt på både Nintendo og Fortnite Battle Royale, og de informerede mig om, at de ikke er opmærksomme på nogen planer om at annoncere Fortnite Battle Royale enten på E3 eller på dette tidspunkt generelt."

Fortnite Nintendo Switch Releasedato Detaljer

Selv med disse oplysninger er det værd at bemærke, at episke spil bevæger sig hurtigt. De bragte Battle Royale-mode sammen om to måneder og har været hurtige til port til andre konsoller og til mobile enheder.

Hvis Fortnite Battle Royale kommer til Nintendo Switch, er det mere fornuftigt at komme til Switch kort efter E3, i stedet for i løbet af ferien og næste år, hvor markedet bliver endnu mere overfyldt med Battle Royale-spil.

Fortnite Nintendo Switch Pris

Forudsat at dette sker, kan du regne med at spillet kommer til konsollen gratis - ligesom på mobil og konsoller. Epic gør en utrolig mængde penge, der sælger Battle Pass og sælger skind. Nintendo tema skind ville altid være en stor sælger.

5 grunde til at købe Fortnite Season 4 Battle Pass, 3 grunde til at vente

Køb nu til den bedste værdi

Epic fortsætter med at gøre Battle Pass til et større og større belønningssystem for spillere. Mens loot er alle kosmetiske, belønner de absolut betalende spillere med flere ting og ting at lave i spillet.

Battle Pass tilbyder 75-150 timers spilletid for at låse alt indhold op med 100 tiers i Fortnite Season 4 Battle Pass. Denne gang omkring får du ca. 25.000 V-Bucks værd af varer, når du gennemfører Battle Pass.

En ting vi elsker om Battle Pass er, at belønningen er tilbagevirkende, så hvis du køber Battle Pass efter 1 måned, får du alle de niveauer, du allerede har låst op. Når det er sagt, er der en fordel at købe det nye Battle Pass så hurtigt som muligt, hvis du er motiveret som vi er.

Når du starter Fortnite Season 4 med Battle Pass, vil du kunne tjene XP boosts, der hjælper dig med at levelere hurtigere og låse op for belønninger og nye udfordringer hurtigere. I sidste ende får du større værdi, hvis du starter Sæson 4 med Battle Pass, end hvis du køber det halvvejs igennem, selvom du får de samme belønninger.