Til Honor Release: PC Specs, Beta & Modes - Artikler

Til Honor Release: PC Specs, Beta & Modes

Da Ubisoft først sagde, at dets hold arbejdede på en hack- og slash-oplevelse, var spilpressen lidt skeptisk. Virksomheden havde aldrig gjort dem før, og deres natur kræver stramme kontroller og en anstændig historie. Samtidig vil spillere have detaljerede, fulde titler med nok kød, som de ikke føler sig utro, bruger $ 60 på. Det Til ære udgivelsen er blandt Ubisofts første lanceringer i 2017. Det er også et af de mest spændende spil, de har afsløret endnu.

Til ære kommer ikke til butikshylder indtil februar på Microsofts Xbox One, Sonys PlayStation 4 og pc'er, der kører Windows. Før udgivelsen kommer, er der masser at vide og lære om den kommende titel.Til Hære Udgivelsesdato

Ubisoft bekræftede tidligere i år det Til ære vil lancere på Windows-pc'er, Xbox One og PS4 den 14. februar 2017.

Til ære har autentiske krigere og civilisationer fra historien

I Til ære Verdens mange forskellige fiefdoms og fraktioner i krig med hinanden. Spillere får fat i en kriger mantel fra hver af disse fraktioner. I stedet for at skabe fraktioner specifikt til spillet, Til ære baserer sine spilbare figurer og krigsførelse på menneskets historie. Faktionerne er inspireret af civilisationer, der eksisterede for længe siden. Så for eksempel er der Samurai fra Asien og en Riddere fra Europa.

Det ville have været let for Ubisoft at genbruge de samme tegn og spille mekanik på tværs af de forskellige fiefdoms, men det gjorde ikke firmaet. I stedet tilbyder hver kriger specifikke kamproller. Shugoki gør store skader, men det er stort og besværligt. Du kan ikke med succes tage nogle af spillets andre karakterer, der er hurtigere og mere fleksible. På den anden side har mange af de mere smidige tegn mere komplicerede kontroller, som du behøver at mestre.

Samurai fraktionen består af Kensei, Shugoki, The Orochi og Nobushi. Kæmper for vikingerne er Raiders, Warloards, Berserkers og Valkyries. Ridderne består af værterne, erobrerne og fredsbevarende. Lawbringers er opført på spilets hjemmeside som medlem af ridderne også.

Igen har hver af disse krigere deres egen stil og kontrolordning, så spillerne kan blive komfortable med bestemte måder at kæmpe over tid. Kampstilerne bliver meget vigtige, når spillerne begynder at mestre kampen og modvirke mekanikerne, der er på arbejde i spillet.

The Honor Story

Mange gamere elsker multiplayer, men mange køber til en fantastisk singleplayer-oplevelse, der giver en stærk fortælling. I stedet for at fokusere helt på spiltilstande som Dominion har Ubisoft pakket en historie ind i titlen.Fortællingsfunktionen forklarer, hvad der foregår, og hvorfor de forskellige regioner interagerer med hinanden, som de er. De samme krigere fra spillets singleplayer kampagne bruges i sine multiplayer modes og oplevelser. Det ser ud til, at hver eneste af historiens niveauer giver en anden karaktermulighed. Hvis det ender med at være tilfældet, forvent at gå ind i multiplayer med en rudimentær forståelse af, hvordan de forskellige figurer opfører sig og arbejder.

Til Ære Online Modes

Dominion, Skirmish, Elimination, Duel and Brawl er alle multiplayer modes der kommer med Til ære når den starter.

Som du måske allerede har gættet, er Duel fokuseret på direkte kamp. Det er dit job at stjæle en modstander og besejre ham med alle nødvendige midler. Du skal blokere, duck og doge. Du skal angribe og overleve. Hvis det er nyttigt, så tænk på Duel som en kampoplevelse, der ligner at spille en anden veninde i Street Fighter.Brawl har to på to kampe, og den sidste holdmedlem stående vinder kampen for deres hold.

Du kan måske finde Dominion den mest kendte. Det udstyrer otte spillere i to forskellige hold til at kæmpe mod hinanden og NPC'er fra modstanderne. Kun ved at dominere strategiske områder i arenaen kan et hold vinde hjem.

De to andre tilstande er ikke angivet på Til ære hjemmeside endnu. Nyhederne af dem har dukket op i Til æren Wiki fællesskab dog.

Skirmish opfører spillere med at dræbe mere end det andet hold for at få flest point og vinde kampen. Elimination opkræver spillere med at dræbe det modsatte hold. Når de først er blevet dræbt, kan spillerne bruge in-game-kameraer til at overvåge handlingen og forsøge at hjælpe deres venner med at overleve.

Til Ære Beta

DetTil ære Beta starter den 26. januar og varer indtil 29. januar, bekræftede Ubisoft i et nyt indlæg på sin blog.

Under Til ære Beta den Faktionskrig multiplayer og belønningssystem vil være live. Fremskridt overføres ikke til det endelige spil, men særlige præmier i spillet vil være for dem, der deltager og vinder.

Til Honor PC Specifikationer & Systemkrav

Til ære vil kræve en robust pc for at få mest muligt ud af sine billeder. Når det er sagt, er det bare at få spillet i gang at være ret nemt for de fleste spillere med en temmelig moderne opsætning.

Spillets minimumskrav omfatter en Intel Core i3-550 processor eller noget der svarer til det. NVIDIA GeForce GTX660, GTX750ti, GTX950 og GTX 1050 understøttes også. Udvikleren gør ikke, at ethvert grafikkort, der bruges med spillet, har brug for mindst 2 GB dedikeret video RAM. Der kræves også 4 GB system RAM. PC'er, der opfylder minimumskravene, får ca. 30 billeder i sekundet med en opløsning på 720p.

For at få 1080p og 60 billeder pr. Sekund har brugerne brug for en Intel Core i5-2500K processor eller tilsvarende fra AMD. Der er også brug for mindst et NVIDIA GTX780 grafikkort med 2 GB RAM og 8 GB system RAM.

PC spillere kan nydeTil æremed Xbox 360, Xbox One, Xbox One Elite og PS4 controller. En mus og tastatur virker også.

The World of HonorLigesom Ubisoft har forsøgt at skabe autentiske tegn fra historien, er det fokuseret på autentiske miljøer. Til Honours ' kort beskrives bedre som arenaer. De er farlige, farlige steder, hvor du dør ved en modstanderens kniv eller falder i bytte for en fare, du ikke forudså. Du kan finde dig selv skubbet på pigge eller ned i en bæk.

Hvert af spillets tre civilisationer har to af deres egne kort. Disse detaljerede, meget visuelle kort er inspireret af ægte arkitektur tilskrives den fraktion i historiebøger.

Igen, Til ære ankommer i butikshylder og digitale butikker den 14. februar 2017. Spillet er allerede tilgængeligt for forudbestilling hos GameStop og andre detailhandlere.