Fallout 4 Udgivelsesdato: 12 Ting at vide med dage at gå - Artikler

Fallout 4 Udgivelsesdato: 12 Ting at vide med dage at gå

Med bare få dage til at gå før Fallout 4 udgivelsesdato til Xbox One, PS4 og PC, har vi lagt udgivelsen under mikroskopet. I denne uge har vi været i spærring af nye detaljer, og i dag ønsker vi at se nærmere på flere Fallout 4 release detaljer, som du bør være opmærksom på før 10. november.

På E3 2015 bekræftede Bethesda Fallout 4 til Xbox One, PS4 og PC. Virksomheden skitserede også nogle af de vigtigste udgivelsesdetaljer. På scenen skitserede firmaet Fallout 4 udgivelsesdato (10. november) og det bekræftede en samlereudgave kaldet Fallout 4 Pip Boy Edition. Siden da har vi set en stabil strøm af Fallout 4 release detaljer frem til Xbox One, PS4 og PC brugere.

Oktober har været en ekstremt travl måned for Bethesda og dens forventede opfølgning på 2008's Fallout 3. Udvikleren (og dens partnere) er begyndt at sætte de sidste hånd på Fallout 4-udgivelsesdatoen, og det har givet en klarere klarhed over for dem, der allerede før ordnet og dem, der tænker på at købe spillet.Denne uge har været særdeles hektisk for Fallout 4, og vi fortsætter med at se udgivelsesoplysninger hæld ud af forskellige kilder. I dag ønsker vi at ombygge alle disse vigtige Fallout 4 release detaljer på ét sted for dig.

Her er et par ting, Xbox One, PS4 og pc-brugere har brug for at vide med mindre end to uger for at gå inden udgivelsesdatoen for 10. november Fallout 4. Sørg for at holde disse ting i tankerne, da vi tommer tættere på den store dag.

Fallout 4 PS4 Pre-Load Time


Tidligere i denne måned bekræftede Bethesda planer om at tilbyde en Fallout 4 pre-load til Xbox One, PS4 og PC. Forbelastningen tillader dem, der har bestilt spillet digitalt for at installere spillet forud for den 10. november udgivelsesdato. (9. november hvis du bor på vestkysten.)

Microsoft tillader allerede Fallout 4-ejere at pre-load spillet på Xbox One. Sony, ikke så meget. Vi har stadig ikke en PS4 Fallout 4 pre-load dato, men vi har et vindue takket være Bethesda.

Firmaet siger, at PS4 Fallout 4 pre-load vil komme "et par dage før lanceringen", og at de "vil lade folk kende specifikationer, når vi kommer nærmere."

Med blot et par dage at gå inden 10. november, bør PS4-brugere være i stand til at pre-load spillet meget snart. Vær på udkig efter næste uge.