Køb ikke en overfladebog lige nu - Artikler

Køb ikke en overfladebog lige nu

Køb ikke Microsofts Surface Book nu. Hvis du gør det, vil du fortryde det.

Det er ikke, at Surface Book ikke er en meget god Windows 2-in-1. Udgivet i 2015 varer hver Surface Book i 12 timer væk fra en oplader. Når batterilevetiden ikke er et problem, kan du helt fjerne skærmen fra notebookens krop og bruge det som en tablet. Hvis batterilevetiden er en bekymring, men du stadig har brug for en solid måde at tage skriftlige noter på, kan du vende tabletdelen af ​​den bærbare computer rundt og dokke den med tastaturet. Det fungerer sammen med Microsofts Surface Pen og leveres med Windows 10 installeret.

Du bør dog ikke købe en Surface Book af flere årsager. Den understøtter ikke de nyeste tegningsfunktioner, som vippedetektion, når der skrives. Det er ikke så følsomt over for tryk med Surface Pen som nogle andre modeller. I modsætning til Surface Studio og 2017 Surface Pro kan du ikke lægge Surface Dial på Surface Book skærmen for at få flere muligheder for dine programmer.Læs: 5 Surface Book Alternatives i 2017

Hvis alt det ikke var nok, er enheden gammel nok til at Microsoft kan erstatte det på en kommende Surface hardware-begivenhed i slutningen af ​​oktober. Også selv uden denne begivenhed er der bedre muligheder. Den nye Surface Laptop tilbyder mere batterilevetid og de nyeste processorer.

Køb ikke en overfladebog, hvis du tegner

Ved lanceringen tilbød Surface Book den bedste tegneoplevelse af enhver Windows-enhed. På grund af forsømmelse er det faldet bag andre overflademodeller.

Surface Laptop og Surface Pro understøtter nye versioner af Surface Pen. Denne nye skrive- og tegnepindel falder i lommeklipsen, der gjorde Surface Pen inkluderet i Surface Book lidt vanskelig at håndtere. Den nye pen og teknologi inden for nogle overflader gør det muligt for Windows 10 op til 4.096 forskellige trykniveauer, og linjer tegnet med penne vises på skærmen i millisekunder.Overfladeopkaldet på overfladestudiet.

Læs: Overflade Laptop vs 2017 Overflade Pro: Som at købe

Sammenlign det med Surface Books tegne- og skriveoplevelse. Den ældre hardware gør det kun muligt at opdage 1024 niveauer af tryk. Dette er ikke forfærdeligt, men det er ikke det bedste, det kunne være. Du vil have det bedste, når du bruger hundredvis af dollars på noget.

Læs: Sådan synkroniseres og opstilles en overfladepen

Microsofts Surface Dial giver en naturlig måde, at brugerne kan skifte pennebredder, børster og farver. Hvis du anvender overfladeskiven direkte på en Surface Studio eller Surface Pro skærm, får du visuelle billeder af hvad du kan gøre. På denne måde føles det at være naturligt at skifte pennespidsbredder. Desværre understøtter Surface Book ikke brug af Surface Dial på skærmen.

Køb ikke en overfladebog, hvis du vil have en udskiftning af tablet

Køb ikke en Surface Book, hvis du vil have en tablet udskiftning nu. Det var aldrig rigtig så godt at udskifte en dedikeret tablet alligevel.

Den samme 13,5-tommers skærm, der gør den til en perfekt bærbar computer, gør det også en temmelig uhåndterlig tablet til en. Det er akavet at læse bøger om, og i portrætstilstand er det større end en juridisk pad. Forestil dig at bære det fra sted til sted for at gøre nogle afslappet surfing eller se en video.2017 Overflade Pro

Der er andre ting om det, der gør det til en meget ubelejlig tablet også. Der er ingen hardware kickstand, så du har brug for en sag til at stikke den væk fra sin tastatur base, som du ikke vil have med dig hele tiden, fordi de vejer 3 pund sammen. Denne base er også hvad der tillader Surface Book at vare 12 timer på en enkelt opladning. Uden det varer Surface Book kun 3 timer mellem afgifter. Sammenlign det til de 14 timer, du kommer ud af 2017 Surface Pro.

Køb ikke en overfladebog, hvis alt hvad du virkelig har brug for, er en bærbar computer

Ligesom du ikke bør købe en Surface Book, hvis du virkelig har brug for en tablet, skal du ikke købe en Surface Book nu, hvis du virkelig har brug for bare en bærbar computer.

Surface Book uden en Performance Base bruger Intels 6th Generation processorer. Disse processorer er gamle og forældede. Den 7. generations processorer, der erstattede dem, håndterer 4K-video bedre og producerer mindre varme.Også pc'er, der bruger dem, som Surface Pro, sidste 14 timer på en enkelt opladning. Surface Book varer 12 timer.Overfladebibliotek

Læs: Surface Book Impressions

Husk, Surface Book er ikke længere den eneste bærbare computer, som Microsoft fremstiller. Surface Laptop har Intels nyeste processorer, en slank design og Surface Pen-kompatibel skærm. Det varer 14 timer på en enkelt opladning og bruger den samme 13,5-tommer skærm, som Surface Book gør. Du får også et år med Office 365 Personal med det, hvilket sparer dig $ 69,99 om måneden. Den billigeste overfladebibliotek koster $ 999. Det er $ 400 lavere end indgangsniveau Surface Book. Du går glip af det aftagelige display og dyre grafikkort muligheder i Surface Book med Performance Base, men de er overkill for de fleste brugere alligevel.

Læs: Bedste Overflade Laptop Deals

Køb ikke overfladebogen, hvis du vil have de nyeste processorer og grafikkort

Endelig køb ikke Surface Book nu, selvom du tror at det kan være den perfekte enhed til dig. Du kan fortryde dit køb hurtigere end du tror.

Surface Book lanceret i 2015. Normalt opdaterer Microsoft overflader hvert år til femten måneder. Vi ville have en ny Surface Book nu, hvis Microsoft sidder fast ved den kadence. I stedet udlod virksomheden Surface Book med Performance Base i 2016. Disse pc'er har processor og grafikkort opgraderinger, men de starter på $ 2.399. Microsoft fortsatte med at sælge billigere Surface Books uden Performance Base selv efter denne nyere model lanceret.Læs: Microsoft Overflade: Alt nyt i 2016

Hvis et produkt sælger ud år efter lanceringen, er det normalt fordi der er en nyere model, der kommer, eller den er ophørt. Microsoft.com har ikke mange Surface Book modeller tilbage. De eneste originale modeller på lager er $ 1.899 Intel Core i5-modellen med et grafikkort og $ 1,999 Core i5-modellen, der leveres med 8 GB RAM.

En 31 oktober Surface hardware event gør denne aktie sælger endnu mere mistænkelig. Lavt lager og en kommende hardwaremeddelelse fra et firma er to store grunde til ikke at købe noget, uanset hvad det er.

Det er sjældent, at man med sikkerhed kan sige, at man absolut ikke bør købe noget, men her er vi. Der er ingen grund til at købe en Surface Book nu. Dens processorer er gamle, de modeller, der ikke har ældre processorer, har høje prismærker, og den bærbare computer tilbyder ikke så stor en skrive- eller tegneoplevelse som andre Surface's gør. I det mindste bør du vente til efter Microsofts oktober Surface-begivenhed, inden du træffer din endelige beslutning.

9 Best Surface Book Alternatives i 2018

Dell XPS 13 2-i-1 - $ 999.99


Dells XPS 13 2-in-1 har det fantastiske udseende af den almindelige XPS 13 laptop og de funktioner, som Windows 2-i-1s købere har brug for.

Læs: Dell XPS 13 2-i-1: Dell Redesigner den ultimative bærbare computer


Inde i notebook er alle de væsentlige komponenter, som en high-end bærbar computer skal have. Den leveres med en Intel Core i5 processor og 4 GB RAM, hvilket giver det masser af strøm og lang batterilevetid. Du kan gemme fotos, musik, dokumenter og video på 128GB solid state-drevet. Hver model har en fingeraftrykslæser til at logge ind med bare dit ansigt. Laptopens stålhængsler giver dig mulighed for at lægge displayet fladt på den bærbare computer tilbage til tabletbrug.

Dell XPS 13 2-in-1 har masser af opgraderingsmuligheder. Dell sælger modeller med en Intel Core i7-processor, 8 GB RAM og 256 GB solid-state-opbevaring. Der er en 13,3-tommers 4K Infinity Edge display-indstilling, der har meget, meget tynde rammer. Billeder ser næsten ud som om de flyder.

Ud over berøringsteknologi gør XPS 13 2-in-1 brugerne mulighed for at tage noter og tegne på skærmen ved hjælp af Dells aktive 49,99 $ aktive pen. Denne pen kan mærke 2.048 forskellige trykniveauer sammenlignet med de 1.024 niveauer af tryk, Surface Book kan mærke.

Dells ingeniører skabte et Surface Book-alternativ, der ikke er belastet af manglerne på den bærbare computer, den konkurrerer mod. Denne maskine varer i 15 timers produktivitet og 10 timers Netflix-streaming i bærbar eller tablet-tilstand. Sammenlign det med Surface Book, der varer i 12 timers video, når den er knyttet til tastaturet, men kun 3 timer væk fra basen.

Desuden har Dell XPS 13 2-in-1 mere bekvemme måder at oprette forbindelse til tilbehør. Du kan bruge SD-kortsporet, USB Type-C-port, låseplads og en Thunderbolt 3-port til at parre den med skærme, tastaturer, telefoner og harddiske. Til sammenligning har Surface Book en SD-kortspor, en Mini DisplayPort og 3 USB 3.0-porte. Billeder og video tager længere tid at overføre fra dit kamera eller harddisk til overfladen.

Den eneste store strejke mod XPS 13 er dens grafikkort. XPS 13 har ikke en diskret grafikprocessor mulighed. Surface Book-købere kan tilføje en GPU til bedre modellering og spilytelse.

Køb Dell XPS 13 2-i-1 hos Dell.com for $ 999.99