Destiny 2 Updates: Hvad man kan forvente - Artikler

Destiny 2 Updates: Hvad man kan forvente

Der er mange Destiny 2 opdateringer kommer i 2018, og de kan ændre måden du spiller online rollespil for altid.

Destiny 2 opdateringer er vigtige, fordi hvordan spillere føler om titlen er ændret. Ved lanceringen var det fint. Destiny 2 fik spillere i det oprindelige spil tilbage og tiltrækker nye spillere interesseret i filmhistorie og multiplayer opgraderinger det lovede. Menigheden er ændret i de seneste måneder. Nogle spillere har klager over Destiny 2 DLC. Andre er bekymrede for, at spilets underliggende mekanik har ændret sig for meget siden det oprindelige spil blev lanceret.Læs: Destiny 2 Expansion 2: Udgivelse, Detaljer & Pris

Det Destiny 2 opdateringer, der kommer i 2018, vil medføre mange nye funktioner og store opgraderinger. Her er hvad du kan forvente af disse massive ændringer i måden spillet virker på.

Hvordan Destiny 2 opdateringer vil fungere i 2018

Forvent nye Destiny 2 opdateringer, der tilføjer funktioner og ændrer, hvordan eksisterende funktioner fungerer i februar, marts og maj. Bungie vil frigive disse opgraderinger som titelopdateringer til Xbox One, PS4 og Windows PC versioner af spillet. Så bekymre dig ikke om at betale for Destiny 2 Expansion Pass at få dem. Hver opgradering er gratis for alle.

Læs: Destiny 2: Hvilke nye betalere skal vide

Uanset hvad du spiller, vil spillet have brug for adgang til internettet, så det kan modtage hver opdatering, men som Destiny 2 kræver internetadgang til at spille, det burde ikke være et problem. Når disse opdateringer ankommer, planlægger du at starte din konsol tidligt for at sikre dig, at de har downloadet. På den måde vil du ikke sidde fast og vente på, at opdateringerne er færdige med at installere, før du kan spille.

Ifølge Bungie kunne udgivelsesdatoen for hver af disse opdateringer glide.Destiny 2 1.1.3 Opdatering til februar

Kommer den 27. februar denDestiny 2 1.1.3 Opdatering fokuserer på de sociale aspekter af spillet og strejkerne. Strikes er de multiplayer missioner, der låser op, når du er færdig med spillets historie. Du kan kun spille dem med et hold.

 • Nightfall Scoring & High Score Tracking
 • Emblem / Aura Rework
 • Fireteam Medlemmer på Destiny Map
 • PC Offentlig Tekst Chat
 • Eksotisk gentagelsesreduktion
 • Companion Mod / Shader Interactions
 • Companion Vendor Viewing

Af alle de funktioner, der kommer i Destiny 2 1.1.3 Update, er ændringerne i Shaders og Exotic repetition det vigtigste. Spillere har klaget over, hvordan Shaders arbejder i spillet siden lanceringen. De ændrer kun farven på dit gear én gang, hvilket ikke var tilfældet i det oprindelige spil. At reducere hvor mange gange du får det samme Exotics er absolut vigtigt. At arbejde hårdt kun for at få det samme gear igen og igen er frustrerende.

Hvis der er tid, vil Bungie introducere nye unikke belønninger for spillets Nightfall Strike-oplevelse.

Læs: Destiny 2 Problemer og løsninger

Destiny 2 1.1.4 Opdatering til martsDestiny 2 1.1.4 Update ankommer den 27. marts, og det fokuserer på kampens kamp og Crucible-tilstand. Crucible er, hvad Bungie kalder spillets online player-vs-player multiplayer oplevelse.

 • Våben Mulighed Sandbox Ændringer
 • Heroic Strike Modifiers
 • Iron Banner 6 v 6
 • Ugentlig Crucible Playlist inklusive Mayhem
 • Crucible Ammo og Gameplay Tuning
 • Nightfall Udfordringskort
 • Crucible Quitter Sanktioner
 • Gentag crucible Map / Strike Protection

Hver ændring kommer i marts Destiny 2 Opdatering er vigtig for online spillere. Hårdere sanktioner for at afslutte kampene, inden de er færdige, burde hjælpe med at kurere dysfunktionen i Crucible. Og sørg for at spillere ikke får de samme kort igen og igen, bør også forbedre online spil. Våben og ammunition tuning inkluderet i denne opdatering vil påvirke hvilke våben bliver brugt oftest.

Hvis der er tid, vil Bungie introducere nogle ændringer i eksotiske våben og rustningstykker. Dette kan blive skubbet til en senere opdatering.

Læs: Destiny 2 Cheats, Tips & Hacks

Destiny 2 opdateringer til majDet Destiny 1.2.0 opdatering kommer engang i maj begynder en anden sæson af indhold, siger bungie. Der er ikke en bestemt udgivelsesdato for opdateringen eller fokus på en del af spillet.

 • Eater of Worlds Prestige Mode
 • Seasonal Crucible Rankings
 • Private kampe
 • Vault Space Increase
 • Multi-Emote
 • Eksotiske Masterworks
 • Sæsonudbudsprogression
 • Faction Rallies forbedringer

Som med marts opdateringen er mange af disse ændringer vigtige. Spillere vil endelig få evnen til at lave deres egne private kampe. Det er en anden ting, der er frustrerede fans af Destiny 2 smultiplayer. Spillerrangeringer vil vare i hele sæsonen, og Bungie vil øge lagerspillerne for hver af deres karakterer.

Også en ny Prestige-tilstand vil tilføje et nyt vanskeligheder til Eater of the Worlds. Eater of Words er Raid Lair, som Bungie tilføjede med en opdatering i december.

Hvis der er tid, kan vi også se mod opgraderinger komme til spillet med Skæbne 1.2.0 opdatering. Mods er de opgraderinger, du bruger til at ændre et stykke gears adfærd.Hold øje med flere detaljer om Destiny 2 opdateringer, da hver opgraderings udgivelsesdato bliver tættere. Husk, at disse ændringer er gratis og oven på det nye Destiny 2 DLC, der også kommer.

Læs: Destiny 2 DLC Release: Hvad kan man forvente

8 bedste nye PS4 spil kommer i 2018

MLB The Show 18 - 27 marts


$ 59,99 fra Amazon

MLB The Show 18 ankommer den 27. marts med RPG opgraderinger, legender og opgraderede modes til PS4 og PS4 Pro.

Sony har opdateret hit baseball spillet med tonsvis af nye funktioner. Vejen til showet, Shows ' singleplayer-oplevelse, har et udvidet progressionssystem, som bedre simulerer, hvordan virkelige spillere lærer og vokser over tid. Du angiver kortsigtede og langsigtede mål for din brugerdefinerede karakter. De fremskridt, du har lavet i MLB The Show 17 s Vejen til Show Mode og Franchise Mode overfører til dette nye spil.

Retro Mode, Critical Situation, Quick Count og 3-Inning-spil betyder, at du kan hoppe ind i dit yndlingsspil uden at spille et spil i fuld længde, hvilket er fantastisk til travle spillere.

Læs: MLB The Show 18 Udgivelsesdato, Detaljer og funktioner


Og når du bliver træt af MLBs opdaterede liste over nuværende spillere, kan du erstatte Babe Ruth og andre legender fra baseballens fortid.

Hvis du forudbestiller MLB The Show 18, Du får adgang til spillet den 23. marts. Det er fire dage tidligere end andre spillere.