Oktober Destiny 2 Iron Banner Dato, Tid og belønninger afsløret - Artikler

Oktober Destiny 2 Iron Banner Dato, Tid og belønninger afsløret

Det er her, når den første Destiny 2 Iron banner starter, hvad du skal gøre for at spille og hvad du kan vinde. Det oktober Destiny 2 Iron Banner vil give spillere en anden ting at gøre med deres Guardians på Xbox One og PS4 i oktober: konkurrere om det bedste gear.

Et holdover fra originalen Skæbne, Iron Banner er en spilbegivenhed og konkurrence for at se hvem der virkelig har de bedste færdigheder. Iron Banner events er så vanskelige, at du kun kan deltage, hvis du er færdig med kampens kampagne. Afslutning af en Destiny 2 Iron Banner-begivenhed får dine in-game-tegn adgang til imponerende udseende, kraftfulde gear, som du ikke kan gøre krav på på nogen anden måde.Læs: Destiny 2 DLC Release: Hvad kan man forvente

Tiden til at forberede sig på Destiny 2 Iron Banner er nu. Brug disse oplysninger til at få dine Guardians klar til den begrænsede tidsbegivenhed.

Hvad er Iron Banner?

Iron Banner er en test af dine evner som en Destiny 2 spiller. Lord Saladin, et spil i spillet, der er tilgængeligt i Tårnet på Jorden, holder jævnligt konkurrencer og belønner ting til spillere, der har det godt i dem. Hvis Crucible multiplayer er for hektisk og konkurrencedygtig for dig, Destiny 2 Iron Banner er ikke til dig.Læs: Destiny 2: Hvilke nye spillere skal vide

EN Destiny 2 Iron Banner varer i syv dage, hvilket giver spillere, der ikke har meget fritid mulighed for at konkurrere. Du skal færdiggøre spilets hele historie, før du kan konkurrere i en Iron Banner, fordi du har brug for adgang til Lord Saladin for at komme ind, og han er kun tilgængelig i The Tower. Det er hovedkvarteret Guardians mister til Ghaul og den Røde Legion som Destiny 2 kampagnen starter.

Du behøver ikke købe in-game valuta for at spille i Iron Banner. Du skal dog have internetadgang og et abonnement på Xbox Live Gold eller PlayStation Plus, som du allerede skal have. Begge er nødvendige forDestiny 2multiplayer på PS4 og Xbox One.

Destiny 2 Iron Banner Release Date & Time

OktoberDestiny 2 Iron Banner starter den 10. oktober klokken 2 Pacific Time. Det slutter syv dage senere den 17. oktober klokken 2 Pacific Time. Du har indtil eventet slutter at konkurrere og hæve din præmie.

Læs: Destiny 2 Problemer og løsninger

Efter begivenheden er startet, skal du gå til Lord Saladin i The Tower og starte Iron Banner Quest. Brug derefter Quickplay og matchmaking-funktionerne i spillet til at spille i Iron Banner-spillelisten.

Destiny 2 Iron Banner Spiltilstand & Detaljer

oktober Destiny 2 Iron Banner-konkurrenter vil kæmpe i to hold af fire spillere i Control. Du får Iron Banner Engrams til at konkurrere, og Bungie siger, at kun dine kampe evner vil bestemme, hvor heldig du er i Iron Banner. Konkurrencen vil se bort fra din Guardians strømniveau.

Læs: 5 Destiny 2 Cheats, Tips & Hacks

Du kan sammensætte din egen gruppe af spillere til Iron Banner, men du behøver ikke. Matchmaking lader spillet parre dig med andre spillere klar til at spille.

Destiny 2 Iron Banner Belønninger

Du får Iron Banner Tokens for hver Destiny 2 Iron Banner match, at du konkurrerer ind. Men jo bedre du udfører i en kamp, ​​jo flere Iron Banner Tokens får du. Milepæle giver dig mulighed for at spore dine fremskridt hver dag og for hele sæsonen.Når du har nok Iron Banner-tokens, kan du kræve ny rustning. Oktober rustning er fuld af guld symboler, med skjold paneler, der tager design tegn fra samurai rustning. Hver kjole har en pels krave, men kun Warlocks rustning har en lang kappe. Titan og Hunter armors har hjelme med horn, der stikker ud fra siden.

8 Bedste gratis Xbox-spil: januar 2018

Warframe


Mange fri-til-play-spil drejer sig om strategi eller civilisationsbygning. Warframe er et af de gratis Xbox-spil, som du kan downloade nu, der ikke gør det. Det er en tredje person shooter.

Tenno har lige vågnet efter århundreder af at sove i stasis. Warframe tager sit navn fra de dragter, som Tenno bruger til at kæmpe med spillets andre løb. Der er Greiner, som er kloner af mennesker. Corpus tilhører et teknologibedrift med masser af robot innovation til deres rådighed. Sentienter består af en fremmed race, der er tilbage til kamp.

Warframe har både spiller-vs-player kamp og en single player oplevelse.

Download Warframe fra Xbox Store