December 2016 Monitor's Bounty Halo 5 Update: Hvad skal du bekymre dig om - Artikler

December 2016 Monitor's Bounty Halo 5 Update: Hvad skal du bekymre dig om

343 Industries 'Halo 5: Guardians er plakat-barnet for hvilke videospil elskere og teknologibevidstere nogle gange kalder "New Microsoft." Efter Microsofts skift for at gøre spil lige så godt på pc som det er Xbox One, er titlen tilgængelig på begge platforme. Der er ingen sæsonkort købere behøver ikke at bekymre sig om at betale for kort. Studiet gør dem tilgængelige til download uden beregning. Det Monitor's Bounty Halo 5 Update, der kommer senere i ugen til både Xbox og Windows, er den største, spillet har fået i et stykke tid.

Halo 5: Guardians ankom til Xbox One tilbage i 2015, udfylde Microsofts ferie spil line-up pænt. En tidlig opdatering tilføjede support for Forge Mode, for eksempel. For dets første års tilgængelighed, Halo 5 Opdateringer ankom en gang om måneden, pakker nye REQ-kort og nye kort til alle at opleve i Arena eller Warzone Multiplayer. Andre opdateringer har tilføjet nyt indhold, men Monitor's Bounty Halo 5 Update går ud over nye kort, våben og gear.Inde er støtte til miniatyrspil og en helt ny kameramodus, der gør det muligt for andre at spille multiplayer mere behageligt. Brugerdefineret Spil Browser lader nogen let undersøge forskellige spiltyper. Alle disse funktioner er indstillet til at ankomme den 8. december.

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Forge Mini Spil og lærred

Oprettelsen motor af glorie erfaring giver Forge spillere mulighed for at lave kort over deres eget design. Det er også blevet brugt af kloge designere til at komme helt op til nye spiltyper. For eksempel er Grifball en sport, der spilles med gravitationshammere og en granat kun mulig på grund af Forge. I det er afsløret af Monitor's Bounty Halo 5 Update, 343 Industries bekræfter, at Forge Mini spil support er på vej. Vi ved helt sikkert, at tilstanden nu understøtter skak.Dybder Canvas

Læs: Warzone Firefight Halo 5 Update: Alle detaljer

Alt skabt i Forge-samfundet starter med et lærred. Lerretæpper er store kort designet af 343 Industries team, som spillerne kan bygge videre på. Det Monitor's Bounty Halo 5 Update vil omfatte to nye lærred til skabere at bygge ind. Den ene er Barren. Den anden er dybder.

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Observer-tilstandHoldet på 343 fokuserede stærkt på e-sports med Halo 5: Guardians, selv gå så langt som at oprette et internt team for at opleve spillets funktioner og give feedback før lanceringen. Observer Mode er udformet ud af tv-spredningssystemet, som studiet oprettet til e-sports-annoncer for måneder siden. Brugere af Observer Mode får oplevelsen af ​​spillet i realtid uden at skulle vente på video senere. De får også et skærmbillede på, hvilke spillere der har hvilke våben og hvad scoren er.

Spiltyper med 8 spillere og op til to hold understøttes med Observer Mode.

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Brugerdefineret Spil BrowserAt give brugerne mulighed for at oprette deres egne tilpassede spil med Forge betød, at spillet skulle gøre et betydeligt bedre job ved at lade brugerne vide, hvad der var derude for at de kunne spille. Snart vil det. Det Monitor's Bounty Halo 5-opdatering til både Xbox One og Windows 10-versioner af spillet understøtter den nye brugerdefinerede game browser.

Gennem Custom Browser kan spillere spore kampe, der sker i realtid, og deltage i dem. Funktionen giver brugerne mulighed for at finde andre tilpassede spil, der ligner dem, de kan lide.

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Nye funktioner til Windows

Windows 10-brugere fik aldrig det traditionelle Halo 5: Guardians frigivelse, fordi Xbox på Windows var i sit spædbarnsstadium, og Xbox Play Anywhere var endnu ikke afsløret. I de sidste par måneder har 343 Industries forsøgt at kompensere for det. Først leverede den Halo app og Halo 5: Forge. Begge er gratis for alle med operativsystemet installeret.

Nu kan pc-spillere opleve Arena og Forge. Arena er den klassiske glorie multiplayer oplevelse. Warzone mangler dog stadig. Fordi der ikke er nogen matchmaking, skal spillerne bruge den brugerdefinerede spilbrowser eller finde folk til at spille med på deres venneliste.

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Nye REQ-kortDer er 34 nye REQ-kort, der kommer med Monitor's Bounty Halo 5 Update, som alle spillere skal låse op gennem åbning REQ Packs med in-game credits eller real-money.

Taler om rigtige penge, kan enhver, der bruger deres på REQ Packs, nu give dem til venner for at åbne. Desværre virker gifting ikke for REQ Packs købt med in-game valuta.

Læs: Halo 5 Problemer og løsninger

Monitor's Bounty Halo 5 Update: Nye REQ Voiceovers

Endelig en ny Voices of War REQ Pack for Halo 5: Guardians vil lade nogen ændre multiplayer voice overs. Pakken koster $ 9,99, men indeholder tre forskellige tegn: Buck, Exuberant Witness og Yabda.

Igen er hele Monitor's Bounty Halo 5 Update gratis for alle. Dem, der allerede har digitale eller fysiske versioner af Halo 5: Guardians installeret på deres konsol, skal opdateringen vises på deres system, hvis der altid er tilsluttet strømtilstand. Uden det bliver de bedt om at downloade det næste gang de åbner spillet.