Bil vs Cops App: 5 ting at vide - Artikler

Bil vs Cops App: 5 ting at vide

Et af de hotteste nye spil på iPhone og Android er Car vs Cops. Dette er en gratis app fra KetchApp, hvor du skal undgå politiet og ødelægge deres biler, mens du samler mønter og undgå skader på din bil. Bil vs Cops er gratis at spille, men du kan bruge rigtige penge på spillet via køb i app.

Dette er hvad forældre har brug for at vide om Car vs Cops og hvad spillere skal vide om det gratis spil på iPhone og Android.

Hvad er Car vs Cops?

Bil vs Cops er gratis at spille iPhone og Android spil, hvor du kan styre bilen med en eller to fingre, mens du undgår politiet. Det er et meget tegneserieagtigt spil, så mens du undviger politiet er det ikke grafisk voldeligt. Tjek Car vs Cops gameplay nedenfor for at se det i aktion.

Mens spillet er gratis, vil du se mange annoncer i spillet, medmindre du køber et in-app-køb, der fjerner alle annoncer fra spillene. Jo længere du spiller, jo hårdere er spillet, som flere politi kommer efter dig, og du tager mere skade.

Download Cars vs Cops på iPhone og Android gratis.

Hvordan man spiller bil vs politiet

Der er to kontrol muligheder for Car vs Cops, men det handler om omfanget af tilpasning. Du kan styre med en finger eller du kan styre med to fingre. Alternativet med en finger fører til bilen, hvor din finger går. tofinger indstillingen vender bilen mod siden af ​​skærmen, at fingeren tapper eller holder.

Som du er ramt, vil dit helbred falde. Tre hjerter øverst på skærmen angiver dit helbred, og du kan få et ekstra hjerte ved at se annonceannonce, når du har døbt.Hvordan man spiller Cars vs Cops.

Du kan ikke stoppe, og du kan kun gå hurtigere, når du udfører en combo, der giver dig et fartforøgelse. Du skal køre for at få politimændene til at ramme hinanden og undgå at ramme dig. Hold dig tæt på politibiler for at tjene combos.

Før hvert spil vil du se en udfordring, som du skal færdiggøre for at score ekstra point. Saml de lilla mønter til at købe nye biler.

Er Car vs Cops Safe For Kids?

Bilen vs Cops app er 4+ på iTunes og E for alle på Google Play. Spillet viser ingen reel vold andet end at kollidere pixelerede biler ind i hinanden, og du belønnes for at undslippe. Nogle forældre kan ikke lide forudsætningen for at gøre politimaskiner kollidere i hinanden, men det er det eneste tæt på vold i spillet.

Der er mange annoncer, men så langt er alle dem passende for aldersgruppen. App'en skubber ikke brugere til at tilbringe rigtige verdens penge, selvom der er appkøb. De nye biler er låst op med flere annoncer eller med i spilmønter du samler.

Bil vs Cops i App Purchases

Bilen vs Cops spillet er gratis at downloade og gratis at spille. Du vil se mange annoncer, mens du spiller, men det er ikke så slemt som i nogle spil. Med Car vs Cops kan du spille for et par runder uden at se en annonce. Spillet beder dig om at se længere annoncer for ekstra liv og for at låse op biler billigere.

Hvis du vil slippe af med annoncerne, kan du købe hele spillet til $ 2,99, som vil fjerne annoncer. Du kan stadig have vist annoncer for at få et ekstra liv, men det betyder, at du ikke vil se en annonce, når du starter spillet eller mellem sving.

Hvordan man får gratis bil vs politiet bilerFå gratis biler vs cops biler.

Der er et par bilopgraderinger, du kan få gratis, så snart du begynder at spille spillet. Tryk på bilikonet på startskærmen og skub derefter over til højre. Du kan låse flere biler op ved at besøge Ketchapp på Facebook og Instagram. Du behøver blot at se siden, du behøver ikke at oprette forbindelse til din konto eller endda trykke på ligesom eller følge.

Dette giver dig mulighed for at få en flytende lastbil og en hatchback stil sportsvogn. Du kan låse op for andre biler til 200 mønter eller 20 mønter plus at se en annonce i appen. Du låser yderligere op for andre biler, når du ser flere annoncer i spillet. Det er et meget fokuseret spil. Hver gang du ser en annonce til en bil eller et ekstra liv, kan du ikke springe over det, og det varer mindst 10 sekunder.

21 bedste iPhone 8 tilfælde du kan købe

Speck Presidio Ultra iPhone 8 Taske


49,99 kr fra Speck

Generelt når du skal vælge et iPhone 8 tilfælde, skal du vælge mellem stil og holdbarhed eller tykkelse og beskyttelse. Speck har allerede gjort et godt stykke arbejde med at levere lige nok beskyttelse og en masse stil, og den nye Presidio Ultra til iPhone 8 tager dette til et andet niveau.

Dette er en flersidet iPhone 8-sag, der giver dig mulighed for at bære et Speck Slim Presidio-tilfælde på din telefon til enhver tid. Denne slanke sag indeholder en hævet bezel en stor mængde beskyttelse og let klikbare knapper. Der er en stor åbning til opladning og lear adgang til højttalerne.

Når du har brug for mere beskyttelse - som når du træner, går udendørs eller er mere aktiv - kan du snappe på Impactium Ultra Bumper. Dette tilføjer et andet lag af stødbeskyttelse mod dråber, tilføjet skærmbeskyttelse på forsiden af ​​din iPhone 8 og holder også støv og snavs ude af opladningsporten.

Det er en slank iPhone 8 sag hele tiden og en robust iPhone 8 sag, når du har brug for det, uden brug af to tilfælde. Der er endda en holster inkluderet for at sikre den til dig eller at bruge som en kickstand.