Bedste Galaxy Note 9 trådløse opladningspuder - Artikler

Bedste Galaxy Note 9 trådløse opladningspuder

Disse er de bedste trådløse opladningspuder til Galaxy Note 9. Samsungs store telefon har masser af flotte funktioner, og trådløs opladning er en af ​​vores favoritter. Sådan fungerer det, og hvorfor vil du have en.

Der er flere forskellige Galaxy Note 9 trådløse opladnings puder, stande eller monteringer, du kan købe. Uanset om det er et officielt Samsung tilbehør eller et populært mærke på Amazon. Vi har hurtige trådløse opladere eller endda bærbare trådløse opladningspuder, så du kan lade kablerne være hjemme.

Med en trådløs oplader kan du slippe telefonen på en pude eller stativ uden at sætte den i, og den genoplades. Plus understøtter Galaxy Note 9 10w hurtig trådløs opladning, så det er næsten lige så hurtigt som stikket. Du vil gerne læse diasshowet nedenfor for at sikre, at du får den rigtige opladningsplade med disse hastigheder.Hvis du vil have en trådløs oplader, vil du være glad for at vide, at vi har fundet nogle så billige som $ 9,99. Derefter koster hurtigere opladere eller pads med flere opladningsspoler et par dollars mere. Eller for det bedste og hurtigste gebyr kan du bruge omkring $ 35-60 for at få en lavet af Samsung selv.

Læs: 19 Bedste Samsung Galaxy Note 9 Cases

Mens trådløs opladning er praktisk, er den ikke så hurtig som vægstikket, der kommer i boksen. Heldigvis understøtter Galaxy Note 9 "hurtig trådløs opladning", der trækker 10-15 watt strøm i stedet for kun 5-7 watt. Som et eksempel gør iPhone Xs 7w trådløs opladning, hvorfor det er meget langsommere end Samsungs trådløse opladningsteknologi.

Til sidst, hvis du vil have disse hurtige trådløse opladningshastigheder på Galaxy Note 9, har du brug for et par ting. Køb en hurtig trådløs oplader fra vores lysbilledshow, og brug den stikkontakt og kabel, der fulgte med i telefonen. Den leverer den nødvendige strøm til "hurtig" trådløs opladning. Så køb en nedenfor og nyd din telefon til fulde.

Samsung trådløs oplader pad (2018)


Vores første anbefaling er den officielle Samsung Fast Wireless Charging Pad til 2018. Dette er den samme 10w-opladningsstuds Samsungs tilbudt i flere år, kun nu vil det genoplade enhver Samsung smartwatch også.

Dybest set er dette en simpel og billig trådløs opladningsplade til din Galaxy Note 9 eller den nye Samsung Galaxy Watch. De ældre pads arbejder kun med telefoner og Qi-enheder, ikke ure.

Denne opladningsplade har en indbygget blæser for at holde tingene kølige og opladningshastigheder hurtigt, og endda fungerer sammen med iPhone X eller Xs / Max, hvis du har venner på den anden side. Det er dyrt, men det er den nyeste oplader fra Samsung.

Køb det nu til $ 59.99

Hvis du ikke har planer om at få en smartwatch, kan du finde Samsungs ældre hurtig opladningspude på Amazon til 24 dollar. De vil gøre det samme for mindre penge.