Bedste Google Pixel 3 XL Skærmbeskyttere - Artikler

Bedste Google Pixel 3 XL Skærmbeskyttere

Disse er de bedste Pixel 3 XL skærmbeskyttere værd at købe, og hvorfor du vil have en. Med en større 6,3-tommers kant-til-kant skærmbeskyttelse er en meget god ide. Vi vil forklare de forskellige typer af beskyttelse og hvad hver enkelt har at tilbyde.

Googles nyeste Pixel 3 XL er slidstærkt og vandtæt, men det er ikke sprængsikkert. Desuden har kanterne en lille kurve, hvilket gør nogle skærmbeskyttere til at passe. Det er derfor, du vil have en, vi anbefaler.

Der er et par forskellige stilarter af skærmbeskyttere til Pixel, og det er vigtigt at vide, hvilken der skal købes. Uanset om det er en billig film eller dyrere hærdet glas. Vi har fundet nogle priser under $ 8, og andre for $ 12, og begge er billigere end at bruge $ 250 for at rette en brudt skærm.Mens du kan bruge en billig $ 3 HD film eller plast skærmbeskytter fra big-box forhandlere eller Verizon butikker, anbefaler vi en holdbar hærdet glasskærm beskytter til Pixel 3 XL. De bruger forstærket glas, der er ridsefast og slidstyrke. På den måde vil din helt nye telefon ikke få en stor ridse eller revne første gang du taber den.

Hvis du ikke har planer om at bruge en sag, anbefaler vi stærkt en beskytter. Selvom du køber en sag, skal du stadig bruge en. Det er bedre at være sikker end undskyld. Et tilfælde vil ikke beskytte din telefon i en taske, fra en lomme, der er fyldt med mønter og nøgler eller mod livets daglige farer. Ulykker kan og vil ske uanset hvor forsigtig du er.

Før vi begynder, vil vi gerne nævne, at de buede kanter på Googles skærm gjorde, at en TON af skærmbeskyttere ikke passer rigtigt, eller skræl op og ødelægges. Anmeldelser er negative over nettet. Så vi gravede rundt for positive anmeldelser og fandt et par af de bedste muligheder til rådighed hidtil. De der rent faktisk arbejder. Kvalitet glasbeskyttelse fra store navne som Zagg Invisibleshield, IQ Shield, Supershieldz og meget mere. Når du er installeret, kan du nyde alle de pæne Pixel 3 XL-funktioner uden bekymring.

IQ Shield Tempered Ballistic GlassIQ Shield er et af vores foretrukne mærker, når det gælder beskyttelse af smartphones, og dets nye Ballistic glas til Pixel 3 XL er ingen undtagelse.

Dette er et enkelt stykke glas, med præcise udskæringer til frontkameraerne, højttalere og alle sensorer. Derefter har den farve-matchede sider og indslag, så det vil næppe være synligt. Plus, du behøver ikke at få en perfekt tilpasning, så den kan se godt ud.

Beskytteren er også ultra-tynd, så det skal fungere fint med din yndlings Pixel 3-sag. Dette glas har en 9H hårdhed rating, 99,9% klarhed, og de sædvanlige træk ved en oleophobic coating, ridsefasthed og en nem installationsbakke.

Køb det nu på Amazon for $ 11,95