Bedste Samsung Galaxy S7 Deals - Artikler

Bedste Samsung Galaxy S7 Deals

Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er stadig to meget populære smartphones, selv med en ny Galaxy S8 kommer snart. Som et resultat er mange tilbud tilgængelige. Med det i tankerne nedenfor er en løbende opdateret liste over de bedste Galaxy S7-tilbud på internettet. Fra køb får man en til at frigøre micro-SD-kort og mere.

Samsungs telefoner blev udgivet den 11. marts i USA hos alle større luftfartsselskaber. For ikke at nævne detailhandlere som Target, Best Buy og andre. Hvis du ønsker at få den bedste Galaxy S7-aftale eller pris rundt, eller nogle gratis tilbehør, læs videre for flere detaljer.

Læs: Samsung Galaxy S7 Edge Review

Samsung fortsætter med at presse Galaxy S7-tilbudene hårdt. Vi så det halv pris på T-Mobile i februar, og nu som Galaxy S8-udgivelsen nærmer sig mere, ankommer dagen. Som 2017 vil flere tilbud som dem nævnt nedenfor fortsætte med at overflade. Hvis du vil have Galaxy S7, læs videre for flere detaljer.Den nyeste Galaxy har et fantastisk metal- og glasdesign, og det er endda vandtæt. Den har en mere kraftfuld processor med 4 GB RAM, 32 GB internt lager og en microSD slot til opbevaring af udvidelser. Det er en af ​​de bedste telefoner på markedet. Nå, indtil Galaxy S8 kommer.

Derudover er 12 Dual Pixel-kamerasensoren ekstremt imponerende, og batterilevetiden er bedre end nogen Samsung-smartphone til dato. Kommer ind med et 3.000 mAh batteri i Galaxy S7 og 3.600 mAh i Edge. Til toppen af ​​det går Google's nyeste Android 7.0 Nougat software opdatering. Eller vil snart.

Vi har løbende opdateret denne liste med tilbud siden udgivelsen og fjerner dem, der er udløbet. Som et resultat er de gratis Gear VR headsets eller køb en få en gratis tilbud er alle væk. Du skal dog ikke bekymre dig om besparelser er stadig tilgængelige for millioner. Tjek det bedste køb tilbud nedenfor.For eksempel er den almindelige S7 på eBay til den imponerende lave pris på kun $ 369. Før dette var det $ 409. Det er den laveste pris, du finder. Denne model virker ikke på Verizon, men de fleste andre luftfartsselskaber understøttes. Alternativt er Galaxy S7 Edge (dual-sim) for kun $ 469 en anden mulighed. Det retails for $ 798.

Bærere over hele kloden stiller stadig mere end $ 600 til Galaxy S7 og mere til Edge-varianten. Så eBay kunne være den billigste rute for lige nu. Best Buy kun annoncerede en stjæle, at nogle måske vil overveje alvorligt. En helt ny Galaxy S7 eller S7 Edge og over $ 300 værd besparelser.

Bedste Køb Galaxy S7 Deals

Langt den bedste Galaxy S7-aftale, vi har set siden udgivelsesdatoen, blev netop annonceret af Best Buy. Fra 3. marts i et begrænset tidsrum, få hundredvis af dollars tilbage og nogle tilbehør helt gratis.

For at være mere specifik, skal du købe S7 eller S7 Edge fra Best Buy. Forhandleren spørger $ 100 mindre end detailhandel og vil også give dig et 100 dollar gavekort. Derudover uddeler Best Buy et 256 GB micro-SD-kort og en Samsung Fast Wireless Charger helt gratis. Kombiner $ 100 gavekort og to tilbehør, og det er over $ 300 i besparelser.Derudover har Best Buy Galaxy S7 til flere luftfartsselskaber renoveret for kun $ 479, og S7 Edge for lidt mere. Tidligere var disse under $ 400, men det var en begrænset promo. Alligevel er $ 479 en anstændig pris at betale. Selv om jeg ville købe en ny med aftalen ovenfor med det gratis tilbehør først.En anden rute er online forhandler B & H. Hvis du vil have en Galaxy S7, sælger denne side det for kun $ 529. Det er ikke den laveste pris rundt, men det er en helt ny model, ikke renoveret.

Den 30. juni sidste år meddelte Samsung og udgav "Unlocked" modeller af Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Betydning disse telefoner arbejde med enhver og alle operatører, oversøiske, og har ikke carrier apps og bloatware spilde plads. Få ulåste modeller nu på Amazon, Best Buy, Samsung og meget mere. De er prissat til $ 669 og $ 769.

Køb den ulåste model hos Best Buy er den bedste rute, da de tilbyder et gavekort på $ 75 i et begrænset tidsrum. For ikke at nævne det er også $ 100, og gælder for aftalen ovenfor. Klik her for at få en i dag for kun $ 569.

Galaxy S7 Prissætning og andre tilbud

Ud af alle fire store luftfartsselskaber i USA spørger Sprint det mindste beløb til Galaxy S7 og S7 Edge. Alle luftfartsselskaber har månedlige betalingsplaner, men Sprint opkræver den laveste samlede pris. Her er en sammenbrud af carrier pricing, med Sprint slår alle andre, når alle sagt og gjort. AT & T er billigere om måneden, men Sprint har den laveste pris. Disse har siden ændret sig nu, da vi er i september, og de fleste luftfartsselskaber har taget mindst 100 dollar fra prisen. S7 er $ 594 fra AT & T, for eksempel.

  • AT & T: Galaxy S7 er $23.17 pr. måned for 30 måneder = $695.10
  • Verizon: Galaxy S7 er $28 pr. måned for 24 måneder = $672
  • T Mobil: Galaxy S7 er $27.91 pr. måned for 24 måneder = $669.84
  • Sprint: Galaxy S7 er $27.09 pr. måned for 24 måneder = $650.16 *
  • US Cellular: Galaxy S7 er $28 pr. måned for 24 måneder = $672

Galaxy S7 Edge er cirka $ 100 mere på alle luftfartsselskaber

Aftalerne ophører dog heller ikke. Sprint tilbyder et køb man får en 1/2 off promotion til Galaxy S7. At give brugerne mulighed for at få en (og den gratis Gear VR) og en anden Galaxy S7 vil være 50% rabat, og koster kun $ 375. Med en anden linje, selvfølgelig. Sprint vil også tilbyde en ny "Galaxy Forever" -plan, der ligner iPhone forever deal. Tillader brugere at handle i hver 12 (eller så) måneder for den nyeste model. Mens dette er rart, får købere ikke at holde Galaxy S7, og betaler stort set ingenting. Når det er sagt, falder de månedlige betalinger til $ 25,99 for S7 og $ 30,50 for S7 Edge with Sprint.

Verizon Galaxy S7 Deal

Fra nu af er alle de seneste tilbud siden udløbet på Verizon. Og alle luftfartsselskaber for den sags skyld. Hold dig dog indstillet, fordi flere kommer, og vi vil helt sikkert føje dem til vores liste.

Efter Galaxy S7-udgivelsen offentliggjorde Verizon programmet "Verizon Annual Upgrade". Tillader dem på betalingsplaner at opgradere til en ny Samsung Galaxy hvert år, gratis. I lighed med T-Mobile Jump eller Sprints iPhone og Galaxy Forever tilbud. Verizon tilbudt noget lignende til iPhone 6, men det er blevet udvidet til Samsung Galaxy. Det betyder, at du nemt kan opgradere til Galaxy S8 eller Note 8 senere i år.

Køb en Galaxy S7 eller S7 Edge, og du bliver automatisk indskrevet.Så snart 30 dage efter du har fået en ny telefon (så længe 50% er betalt), kan Verizon-kunderne opgradere til en ny telefon i stedet for at skifte luftfartsselskaber eller underskrive en anden kontrakt. Bare handler i en gammel telefon og få den næste Galaxy. Betydning købere kan handle i Galaxy S7 til en ny Galaxy S8 uden at købe det direkte eller betale en præmie for at opgradere tidligt. Galaxy S8 vil blive annonceret den 29. marts, så det gælder ikke for nogen, der køber i dag.

Yderligere tilbud

Alle de andre tilbud, der var tilgængelige, da disse telefoner blev udgivet første gang, er afsluttet. For nu synes de bedste muligheder at være eBay eller fra Best Buy. Efter Galaxy S8-udgivelsen vil disse priser fortsætte med at falde endnu længere, så vil telefonen til sidst ikke længere være tilgængelig i carrier-butikker.Verizon lige afsluttet deres køb, man fik en aftale, og T-Mobile tilbød over 300 dollar i slutningen af ​​februar. I de kommende uger forventer mindst en eller to andre luftfartsselskaber at offentliggøre meddelelser. Så enten få Best Buy deal i dag, eller vent til den næste rabat.