21 Bedste PS4-spil til køb - Artikler

21 Bedste PS4-spil til køb

Disse er de bedste PS4 spil at købe. Fra PS4-eksklusive og nye PlayStation 4-spil til vores foretrukne PS4-spil fra sidste år er disse de vigtigste PS4-spil, du skal spille.

Efter at have tilbragt det sidste år at spille PS4-spil og ser spændt ud om de bedste nye PS4-spil i 2015, deler holdet på Gotta Be Mobile denne korte liste over de bedste PlayStation 4-spil på tværs af en række genrer.

Fra sport til første person shooters er der noget på vores liste for alle. Der er mange højt profilerede spil på vores liste fra kendte forlag, men der er også en række indie spil fra mindre udgivere også.Du kan bruge dette som en indkøbsliste til PS4-spil, der kan tilføjes til din samling, hvis du allerede ejer en PS4, eller du kan starte en samling, hvis du køber en ny PS4. Vi opdaterer denne liste, da nye spil kommer ud, så du altid kan finde de bedste PS4-spil til at købe og se frem til.

Klik på linkene under hvert dias for at købe spillet hos populære forhandlere. Mens nye PS4-spil normalt starter på $ 60, er mange af disse spil tilgængelige med en dyb rabat med de rigtige tilbud og rabatter.

Rocket League


Hvad sker der, når du spiller fodbold med turboladede biler i en slagmark-lignende arena? Du får Rocket League.

Rocket League er et sjovt og hurtigt spil, der kræver en plet på denne liste over de bedste PS4-spil efter at have spist timer på vores tid i den sidste måned, efter at det optrådte som et gratis PS4-spil til PS Plus-medlemmer. Du kan spille lokalt, online og med venner plus du kan tilpasse din bil.

Rocket League er $ 19,99 på PlayStation Store og er også tilgængelig til pc på Steam. Rocket Leage kommer til Xbox One i 2016.