De bedste Nintendo Switch Screen Protectors i 2019 - Artikler

De bedste Nintendo Switch Screen Protectors i 2019

Hvis du bare tager Nintendo-switchen ud af docken og sætter den tilbage, kan du ridse skærmen. Når du har det, og den bærbare natur af Switchen, er det klart, at du har brug for en Skærmbeskytter. Her er de bedste, du kan købe.

Bedste Nintendo Switch Screen Protectors i 2019

  1. PDP Nintendo Switch Officielt Screen Protection Kit - $ 7,99
  2. Hori officielt licenseret skærmbeskyttende filter til Nintendo Switch - $ 9.99
  3. amFilm Nintendo Switch Tempered Glass 2-Pack - $ 9.99
  4. Nintendo Switch Zelda Collector's Edition Beskyttelses Film & Skins - $ 12.96
  5. Orzly Nintendo Switch Glas Skærmbeskyttere - $ 8.99
  6. RDS Nintendo Switch Traveler Beskyttelsespakke - $ 5,39
  7. Mr. Shield For Nintendo Switch - $ 7.95

Der er to slags Nintendo Switch skærmbeskyttere. Du bruger mindre på filmskærmbeskyttere og får flere af dem med hvert køb. Glas Nintendo Switch skærmbeskyttere kan modstå skarpere genstande, og du behøver ikke at udskifte dem så ofte. På den anden side koster de normalt mere. Det, du bør købe, afhænger af, hvor mange penge du er villig til at bruge for at holde din skærm sikker, men du bør bestemt købe mindst en af ​​de to slags.

Har jeg brug for en Nintendo Switch Screen Protector?

Du har brug for en Nintendo Switch skærmbeskytter, fordi Switchens display er konstant under angreb. Grit inde i din taske kan ødelægge plastik, der sidder oven på skærmen. Kontakt med nøgler og andre skarpe genstande er lige så dårligt for din Switch som det er din smartphone. De bedste Nintendo Switch skærmbeskyttere gemmer endda din konsols skærm fra at blive ødelagt af den dock, den fulgte med. Sollys vil gøre nogen af ​​disse ridser meget lette at se.

Læs: 7 Nintendo Switch Tips & Tricks

Ud over en skærmbeskytter har du brug for de bedste Nintendo Switch batteripakker og opladere, fordi enheden ikke varer mere end tre timer væk fra docken. Du har brug for de bedste Nintendo Switch controllere og greb, fordi Joy-Cons får meget ubehageligt at spille spil efter et stykke tid. Du vil også sandsynligvis gerne hente en Nintendo Switch-sag.

Her er de bedste Nintendo Switch skærmbeskyttere. Brug disse beskyttelsesdele til at holde din Nintendo Switch-skærm skrapeløs.

PDP Nintendo Switch Officielt Screen Protection Kit - $ 12.99$ 7,99 fra Amazon

PDP Nintendo Switch Official Screen Protection Kit er et bevis på, at du ikke behøver at bruge mange penge for at holde din nye håndholdte sikre. Sammen med Nintendo har tilbehørsproducent PDP lavet et kit, der passer perfekt til 6,2-tommers berøringsskærm og kun koster 7,99 dollar.

Beskytteren er lavet af forstærket plastik, der er let at anvende. Dette kit indeholder en lige kant til at påføre beskytteren og en mikrofiberklud for at holde skærmens kanter fri for støv og fingeraftryk. På grund af sin præcise pasform er der ikke plads til fejl ved anvendelse af denne skærmbeskytter.