10 Bedste Android Music Player Apps til 2019 - Artikler

10 Bedste Android Music Player Apps til 2019

I denne vejledning har vi samlet en liste over de bedste musikafspiller apps til Android. Apps, der vil give en bedre lytteoplevelse, mens du jammer ud til nogle melodier. Uanset om du bruger Google Play Musik, Spotify eller har et SD-kort fyldt med musik, er disse apps og tjenester, der er værd at bruge.

De fleste Android-telefoner har allerede en musikafspiller-app eller to, men der er snesevis af alternativer på Google Play. Bedre alternativer med flere muligheder eller funktioner, uanset om du er en afslappet lytter eller en audiophile.

Nu hvor næsten alle større operatører tilbyder ubegrænsede data, kan smartphone ejere lytte til så meget musik som de vil have. Disse apps hjælper dig med at gøre præcis det. Du sidder ikke fast med iTunes eller Google Music. Prøv noget bedre i vores lysbilledshow nedenfor.De fleste brugere holder sig til appen, der kommer forudinstalleret på deres telefon som Samsungs Music app. Du bør ikke selv. Og faktisk anbefaler vi, at alle prøver noget andet. Google Play Musik har iTunes-overførsler og sky streaming. VLC er meget robust og meget anvendt til lyd og video. Derudover er PowerAmp go-to-musikafspilleren for millioner af brugere og er jam-pakket med funktioner.

Du kan endda downloade Apple Music for Android, hvis du skifter fra iPhone og har en Galaxy Note 9. Vi ved abonnement musik tjenester bliver populære, men nogle vil stadig lytte til deres eget bibliotek og rekordsamling. Hvis ja, brug en af ​​disse apps.

Bedste musikspiller Apps til Android

  • PowerAmp
  • VLC
  • doubleTwist
  • Google Play Musik
  • BlackPlayer Free
  • Equalizer Music Player & Booster
  • Transport
  • musiXmatch
  • GoneMAD Music Player
  • Amazon Music & Others

Vores liste ovenfor giver dig et hurtigt overblik over nogle af de Android Music Player-apps, vi anbefaler. For mere information om hver enkelt, og et link til download et er tilgængeligt i slideshowet nedenfor.

Uanset om du leder efter lokal afspilning, cast support, equalizer-kontroller, iTunes-overførsler, FLAC-lyd eller noget andet, har vi dækket dig. I grund og grund, hvis du leder efter en bedre musikoplevelse på Android, er disse de bedste musikafspiller apps i 2019. Perfekt til din gennemsnitlige lytter eller en audiophile. Drej den til 11 og nyd.

PowerAmpFor det første skal PowerAmp, som jeg har brugt som min standard musikafspiller på Android i årevis. PowerAmp er en fan-favorit for en lang række grunde, især alle de funktioner til vores rådighed. Vi kunne tale om alle de funktioner, det har i flere timer. Vi nævner også et par nedenfor. Alt du behøver at vide er at du kan prøve det gratis i 15 dage med forsøget, og det vil overbevise dig. Hvis du kan lide det, skal du bruge $ 3,99 for den fulde version.

PowerAmp har en unik, men lignende grænseflade, og nok funktioner, som alle og alle vil finde præcis, hvad de vil. Fra et stort "nu spiller" billede med illustrationer på din hjemmeskærm eller låseskærm, widgets, tema og hudpakker for at ændre udseendet, til ID-tagging muligheder og meget mere. Det er ikke bare visuelt, denne app er fyldt med funktioner.

Poweramp har en 10-bånds grafisk equalizer med mange forudindstillinger og tilpasning. Der er crossfade, gapless lyd, lyric support og plugins, downloader manglende album kunst og endda tilbyder animeret kunstværk også. For ikke at nævne scrobbling, bibliotek scanning, tilpasses lockscreen, replay gain, support for m3u, m3u8, pls, wpl og mere. Eller afspilningslister fra filer og mapper lige på din enhed. Alt kan tilpasses helt.

Poweramp er dybest set en musikafspiller-app, der regulerer dem alle. De 4 widgets giver os mange kontroller på vores startskærm, og hvis du ikke kan lide det overordnede udseende, kan du prøve nogle af de temaer og skind, der er tilgængelige til download eller i Google Play Butik. Dette spiller næsten alt, og alt ser godt ud, kan finjusteres til max og er kun $ 3,99 ved slutningen af ​​dagen. Indtil den nye WinAmp ankommer engang i 2019, er dette min go-to app.

Download PowerAmp