5 Bedste Moto G5 Plus Skærmbeskyttere - Artikler

5 Bedste Moto G5 Plus Skærmbeskyttere

I denne købsguide forklarer vi hvorfor du har brug for en Moto G5 Plus skærmbeskytter og deler en liste over de bedste muligheder for at købe i dag. En god glasskærmbeskytter holder din skærm ridsel fri og din telefon ser godt ud og nyt.

Moto G5 Plus er en af ​​de bedste budget smartphones rundt. Og bare fordi det er overkommeligt betyder det ikke, at du ikke bør overveje beskyttelse. Motorolas telefon er holdbar, men den er langt fra bunden. Faktisk anbefaler vi, at alle får en skærmbeskytter.

Læs: 10 Bedste Moto G5 Plus sager

Der er et par forskellige stilarter af skærmbeskyttere at vælge imellem. Nogle er billige film som det du finder hos en transportør eller en butik, mens andre er dyre hærdet glas. Vi har fundet nogle priser under $ 6, og andre for et par dollars mere. Dette er billigere end at erstatte en brudt skærm eller hele telefonen. Du skal bruge lidt mere for at få en fra et velrenommeret mærke.Vores liste tilbyder to forskellige stilarter af beskyttelse. Vi anbefaler først hærdet glas fordi det er meget holdbart. Så er der en billigere film til dem, der hellere ikke vil bruge glas. Moto G5 Plus har ikke en buet skærm som Galaxy S8 eller andre high-end telefoner, så glasbeskyttere passer nemt.

Den billigste skærmbeskyttelse er en film eller HD-film. Dette er et tyndt lag af holdbart militært materiale, der er ridsikkert og er typisk meget billigt. En af disse er bedre end ingenting og vil i det mindste holde skærmen sikker. De dyrere beskyttere bruger et kemisk hærdet og styrket glas som det, der allerede er på din telefon, selve skærmen. Dette hærdet glas er ekstremt ridse og knusningsbestandigt. Hvis det bryder, er telefonen ofte sikker nedenunder.

Selvom du køber en sag, anbefaler vi stadig at bruge en skærmbeskytter. Det skyldes, at et tilfælde ikke beskytter din telefon i en pung eller lomme fyldt med nøgler eller livets daglige farer. Når holdbare glasskærmbeskyttere er billige, giver det kun mening at få en og forlænge telefonens levetid. Tjek billederne nedenfor og vælg fra et af de velrenommerede mærker, vi anbefaler.

Spigen Tempered Glass 2-Pack


Den første Moto G5 Plus skærmbeskytter på vores liste kommer fra Spigen. De er en af ​​pionererne i nem at bruge og anvender hærdet glas. At være en af ​​de førende virksomheder til at runde kanterne for at forhindre chips, revner og andet slid.

Spigen er hærdet glas til Moto G5 Plus er billigt, du får to, og det er hårdt som negle. Hver protektor tilbyder ekstrem holdbarhed, der opfylder 9H hardness scale rating, har en belægning for at forhindre fingeraftryk og meget mere. Så, som vi sagde ovenfor, er kantene afrundet for at forhindre chips og revner.

En anden ting at overveje, er, at Spigen gør dem perfekte. Ikke for stor, men ikke for lille. Det dækker hele skærmen, men efterlader et lille område omkring rammen, så du stadig kan bruge en sag. Ellers trækker sager beskyttelsen op.

Du får to, hvis en installation ikke går godt, eller hvis den første bryder. Få en i dag.

Køb det nu på Amazon for $ 7,99