20 Bedste LG G6 Etuier - Artikler

20 Bedste LG G6 Etuier

Leder du efter de bedste LG G6-tasker til at beskytte din telefon og holde den så ny? Med en stor 5,7-tommers kant-til-kant skærm anbefaler vi stærkt en sag. Som et resultat heraf har vores slideshow nedenfor 20 spændende tilfælde for G6-ejere at overveje.

Uanset om købere har brug for et stort omfangsagtigt tilfælde for de mest beskyttede, klare tilfælde eller en tegnebogssag, har vi dækket. Der er flere forskellige LG G6 case stilarter, farver og materialer. Vælg en fra et mærke, vi ved, bruger og stoler på.

Læs: 7 Bedste LG G6 Skærmbeskyttere

Nogle tilfælde er meget overkommelige og koster under $ 8, hvilket er langt billigere end $ 150 +, du vil bruge på en brudt skærm. Derefter kan du bruge lidt mere til varige tilfælde eller dem med ekstra funktioner eller op til $ 30 for noget fra de mest anerkendte mærker. Derudover har vi sager med kickstands, lædersager og mere, der passer til alle brugernes behov.LG tilbyder ikke sager til LG G6, hvilket betyder at du bliver nødt til at finde en fra en populær tredjepartsproducent. Selv en billig $ 7 TPU sag er bedre end ingenting og vil holde din telefon sikker. Derefter har de dyrere modeller ekstra funktioner, holdbare materialer eller indbyggede skærmbeskyttere.

En anden grund LG G6 ejere vil have en sag er at beskytte de dobbelte kameraer på bagsiden. Hver linse er flush med metallegemet og kan potentielt blive beskadiget. Et tilfælde vil hæve dem ud af bordets overflade og holde glasset sikkert.

Læs: 5 Fælles LG G6 problemer og løsninger

Nogle brugere ønsker heller ikke at dække premiumdesignet med en sag. Hvis ja, har vi klare sager, der giver lige så stor beskyttelse i en klar skal. For ikke at nævne læder tasker, ægte træ, kickstand tilfælde og mere til enhver situation. Hvis du ser en dyr sag hos en forhandler eller en operatør som Verizon, skal du ikke bare springe en sag helt op. I stedet vælger du fra vores roundup af gode muligheder.

En sag beskytter din telefon mod livets daglige farer, holder ridser væk fra skærmen og beskytter kameraerne bag på LG G6. Vores anbefalinger er fra store navne, herunder Speck, Spigen, UAG, Supcase, Incipio og andre til overkommelige priser. Få en sag i dag og få lidt ro i sindet.

Spigen Robust Armour


Spigen er et mærke, der ikke kræver nogen introduktion, da de tilbyder sager for hver telefon udgivet. En af mine favoritter er Spigen Rugged Armor. Den har en slank design, to-tone finish med et tekstureret greb på toppen og bunden og passer som en handske.

Virksomheden gør et bredt sortiment af sager, så vi anbefaler at vælge en, der passer til dig. De kommer også i en masse farver, størrelser og med varierende beskyttelsesniveauer.

Med Spigen Robust Armour har du en sag, der ikke er for tyk, men ikke for tynd. De har tilføjet et elastisk stødabsorberende materiale til indersiden for ekstra dråbebeskyttelse. Derudover har ydersiden en pæn carbon fiber finish og glatte accenter. Dette er et af Spigens mest populære tilfælde.

Køb den på Amazon for $ 11.99