Bedste Galaxy S8 trådløse opladningspuder - Artikler

Bedste Galaxy S8 trådløse opladningspuder

Disse er de bedste trådløse opladningspuder til Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Vi forklarer forskellen mellem trådløs opladning og hurtig trådløs opladning, hvordan det virker, og derefter anbefale nogle af de hurtigste trådløse opladere til din telefon.

Læs: Galaxy S8 Hurtig trådløs opladning: Hvad skal man vide

Du kan finde en bred vifte af forskellige opladere til Galaxy S8. Men hvis du vil have din telefon til at genoplade hurtigst muligt, skal du følge vores vejledning nedenfor for en "hurtig trådløs oplader". Vi har fundet trådløse opladningspuder til under $ 12,99. Eller du kan bruge lidt mere til hurtigere opladere, bedre materialer eller en lavet af Samsung selv.Der er to forskellige metoder til trådløs opladning, PMA ligesom i nogle kaffebarer og Qi, som er den mest populære metode. Heldigvis arbejder Galaxy S8 og S8 + med begge. Det er en fantastisk og bekvem funktion, som betyder, at en trådløs oplader, du køber, vil fungere. Men den rigtige vil arbejde meget hurtigere.

Enheder som iPhone X eller den nye iPhone Xs tilbyder kun langsom trådløs opladning, ligesom de fleste opladere du køber i butikker eller i Amazon. Samsung-telefoner kan tegne 10 W strøm, hvilket giver mulighed for hurtig trådløs opladning. Derfor vil du købe en "hurtig trådløs oplader". Det gør dette til en funktion, du vil bruge, i stedet for bare en bekvemmelighed.

Læs: Bedste MicroSD-kort til Galaxy S8 og S8 +

Nu er du ikke nødt til at vælge mellem opladning af din Galaxy S8 hurtigt med den trådløse oplader, der kom i kassen, eller let trådløs opladning med en langsommere hastighed. Fast Wireless er omkring 50-60 minutter hurtigere end før, og kun et hår langsommere end vægopladeren.

Selvfølgelig bruger den faktiske opladningsplade stadig en wire, fordi vi ikke er så langt ind i fremtiden endnu. Du skal bruge vægstikket og kablet, der kommer i boksen med Galaxy S8, og tilslut den til din hurtige trådløse oplader. Nå, hvis det ikke kommer med en stik allerede. Samsungs egen Fast Wireless Charging Convertible Pad er vores første valg, men der er andre til en brøkdel af prisen i vores roundup nedenfor.

Samsung hurtig trådløs opladning cabriolet stativ


I årenes løb har Samsung udgivet en lang række forskellige trådløse opladere til købere.

Som følge heraf er virksomheden tilbage med deres bedste trådløse opladningsplade endnu. Samsung Fast Wireless Charging Convertible, til Galaxy S8 og Note 8. Som navnet antyder, er dette tilbehør konvertibelt.

Som standard er Samsungs oplader en flad puck eller pad, der er perfekt til hurtig trådløs opladning. Det har et smukt design med et læderagtigt materiale til godt udseende. Perfekt til dit hjemmekontor og sådan. Skub det dog tilbage og vend det op, og vi har en trådløs opladestativ eller dock. Perfekt til sengetiden, se videoer og meget mere. Der er også flere spoler, så det oplades i liggende eller portrætstilstand. Dette er langt den bedste hurtige trådløse opladningsplade, men det er også den dyreste. Den kommer i sort eller brunbrun.

Køb det nu til $ 65,00 fra Samsung

Husk, at selvom dette er Samsungs bedste muligheder, kan du finde flere officielle Samsung Fast Wireless Chargers til under $ 30 på Amazon. Ældre modeller, der stadig fungerer godt.