15 Bedste gratis Android-spil, der faktisk er gratis - Artikler

15 Bedste gratis Android-spil, der faktisk er gratis

Disse er de bedste gratis Android-spil, der rent faktisk er gratis og værd at downloade i 2019. I disse dage er der ingen mangel på gode gratis spil, men de er aldrig rigtig "gratis". I stedet har du køb i app, tonsvis af annoncer eller pay-to-win freemium titler. Hvis du vil nyde nogle spil, der virkelig ikke engang koster en krone, giv disse en chance.

Og mens de bedste spil normalt koster en dollar eller to, er der stadig et stort marked for spil, der er helt gratis. Uanset om du bare ikke har råd til det eller forsøger at spare penge i år, giver vi dig nogle underholdende muligheder.

En masse "gratis spil" ender med at have så mange køb i app eller begrænsninger på gameplayet, som du grundlæggende har at bruge penge. Det er det, vi hjælper dig med at undgå. Og mens nogle af vores spil måske har en lejlighedsvis annonce, handler det om det. Disse er alle helt gratis Android-spil uden køb i app.Et godt eksempel er Clash of Clans eller Brawl Stars. De er fantastiske spil, der er helt gratis at spille. Du behøver ikke bruge penge på at spille dem, og nogle gør det ikke, men næsten alle vil til sidst bruge mindst $ 5. Derudover er mange racerspil gratis at spille, men du løber tør for gas og kan ikke køre uden at vente 2-3 timer eller bruge en $ 2. Hele designet af disse spil er omkring in-app køb og får dig til at tro at du skal købe noget.

Der er ikke noget galt med at bruge et par dollars på et spil, du vil nyde i måneder eller år. Eller endda bruge $ 1,99 for at slippe af med annoncer og support spiludviklere. Vi er ikke imod at bruge penge på kvalitets apps og spil. Tværtimod, faktisk. Problemet er imidlertid freemiummarkedet, og løn for at vinde bliver langt ude af hånden. Bare kig på Fortnite.

Så mens du stadig finder et par spil med annoncer i vores roundup nedenfor, handler det om det. Alt andet er helt gratis at downloade, gratis at betale og gratis at nyde uden 100 annoncer eller køb i app. Download en i dag eller send os en kommentar nedenfor med dit yndlingsspil, der ikke koster penge.

Geometry Dash Series


Mens du kan finde tonsvis af spil som Tic-Tac-Toe eller Chess, der er gratis, tilbyder vi spil, der er lidt mere spændende.

Det første spil i vores roundup er hele Geometry Dash serien eller franchise af spil. Virksomheden tilbyder flere rytme- eller actionplatformspil-spil, der ikke koster en cent. Nogle af spillene er ret korte, men de er sjove, spændende og gratis.

Geometry Dash Meltdown er en af ​​mine personlige favoritter. Ja, du kan se et par annoncer, men de er ikke påtrængende, så det er ikke noget stort.

Download Geometry Dash Spil på Google Play