Bedste PS4 Black Friday Deals i 2018 - Artikler

Bedste PS4 Black Friday Deals i 2018

Det er en god tid at købe en PS4 eller PS4 Pro. Glem at vente på PS5, de bedste Black Friday 2018 PS4 tilbud er her for at skære prisen på opgradering til en ny konsol med $ 100. Du kan endda stakke på flere besparelser, når du køber med bundtede spil som det nye Spider-Man PS4-spil, der følger med mange af disse bundter.

Hold øje med tidlige Black Friday 2018 PS4 tilbud, som du kan købe online. Der er et par tilbud værd at klare sig på, og du kan forvente at spare omtrent det samme hos alle forhandlere, men der er nogle overraskelser derude, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere.

Bedste Black Friday 2018 PS4 Deals

Ps4 Slim er til salg for $ 100 off i de fleste butikker til Black Friday. Dette er en god handel, og mens der ikke er så mange tilbud som du vil se på Xbox One S, kan du stadig spare så meget.

 1. $ 199 PS4 Slim 1TB Spider-Man Bundle på Walmart
 2. $ 199 PS4 Slim 1TB Spider-Man Bundle til Best Buy
 3. $ 199 PS4 Slim 1TB Spider-Man Bundle på Target

Vi kunne se nogle andre tilbud ankomme i løbet af Black Friday og Thanksgiving, men standardrabatten er $ 100 fra PS4 Slim. Kig efter en online-mulighed i stedet for at bruge noget i butikken til at købe en aftale, der er tilgængelig næsten overalt.Her er de bedste Black Friday 2018 PS4 tilbud.

Bedste Black Friday 2018 PS4 Pro Deals

Indtil videre er der ikke nogen større PS4 Pro Black Friday 2018 tilbud. Microsoft leder pakken med masser af Xbox One X Black Friday-tilbud, der reducerer prisen til $ 399, i tråd med PS4 Pro.

Vi kunne se nogle PS4 Pro Black Friday tilbud vises online under overraskelse tilbud på Amazon og under eBay Black Friday tilbud, men hidtil er der ingen specifikke tilbud opført overalt.

PS4 Pro er en bedre samlet værdi end PS4 Slim, da du vil kunne spille spil i 4K. Hvis du planlægger at holde din konsol i årevis, er prisforskellen på $ 200 under Black Friday et hårdt spring, men det kan stadig være værd at vente på en større PS4 Pro-aftale. Masser af spil ser allerede bedre ud på PS4 Pro, og mange flere kommer snart med PS4 Pro-forbedringer. Det er stadig for tidligt at vente på PS5.

2 grunde til at vente på PS5 & 5 grunde til ikke

Vent til de nye PS5-funktioner

PS5-funktionerne og PS5-specifikationerne er imponerende selv i dette tidlige stadium. Vi ved sikkert, at PlayStation 5 understøtter op til 8K spil med 3D Audio og Ray Tracing.

Belastningstider er angiveligt næsten ikkeeksisterende takket være en standard SSD og kraftig CPU og GPU combo. Her er PS5-specifikationerne, som vi ved om hidtil.

 • 8 kerner AMD Ryzen baseret på 7nm Zen 2
 • Radeon Navi Based
 • raytracing
 • 3D Audio
 • Understøtter 8K opløsning
 • Bagudkompatibel (PS4)
 • Understøtter fysiske medier
 • SSD

Det er også rart at se PS4 bagudkompatibilitet og fremtidige proofing med 8K support.