4 grunde til at købe Red Dead Redemption 2 og 4 grunde til at vente - Artikler

4 grunde til at købe Red Dead Redemption 2 og 4 grunde til at vente

Rockstar's Red Dead Redemption 2 er endelig her, og mange mennesker forsøger at afgøre, om spillet er værd at købe lige nu. Mens nogle af jer måske vil afhente en kopi af spillet i dag, er mange andre bedre ventede.

I slutningen af ​​2016 bekræftede Rockstar Red Dead Redemption 2, en opfølgning på studiets kritikerroste Red Dead Redemption fra 2010.

Det tog år og år med hårdt arbejde, men spillet er færdigt, og det er tilgængeligt for at downloade på Xbox One og PlayStation 4. Spillet er overraskende massivt og kræver godt over 90 GB ledig plads på begge platforme.

Du kan købe Red Dead Redemption 2 fra en række forskellige steder, herunder de sædvanlige mistænkte som GameStop, Amazon og Best Buy.

Som de fleste spil er Red Dead Redemption 2 $ 60 (uden aftale), selvom du kan betale flere penge til en Special Edition eller en Ultimate Edition, som begge indeholder bonuselementer i spillet.

Da vi skubber væk fra spillets udgivelsesdato, forsøger mange mennesker at vælge mellem at hente en kopi lige nu eller vente nogle få uger for at trække udløseren.

I dag vil vi dele nogle grunde til, hvorfor du måske vil købe Red Dead Redemption 2 i dag, og hvorfor du måske vil sætte din tegnebog væk og holde af med at købe en af ​​2018s bedste titler.

Køb til en stor historie og stemmevirkende


Red Dead Redemption 2 er et sprudlende spil med masser at gøre. Der er masser af andre spil, der giver en enorm sandkasse til at spille rundt, selvom få spil kan matche kvaliteten af ​​Rockstars åbne verdens oplevelser. Og det begynder med historien og stemmehandlingen.

Jeg vil ikke ødelægge noget her, men ved at Red Dead Redemption 2's historie, karakter og dialog er rygraden i dette spil.

Mange spil giver en stor legeplads, men meget få backer det op med en mindeværdig kaste af karakterer, som du virkelig bryr dig om og vil interagere med.

Ofte er tegn underudviklede, irriterende og / eller forgettable. Det er det nøjagtige modsatte i Red Dead Redemption 2. Du kommer til at elske spillets mest falske figurer.

Hovedhistorien er fremragende og troværdig, og skuespillerne (herunder den originale John Marston) og skuespillerinder, der taler hovedpersonerne, mindre tegn og forskellige andre NPC'er, bringer dem virkelig til liv.

Hovedhistorien er dog kun et stykke. Der er sideopdrag med mindre figurer og tilfældige begivenheder med fremmede. Du kan interagere med hver person i spillet.

Jeg har ikke spillet hele spillet endnu, men disse side missioner og de organiske tilfældige interaktioner har været ganske sjovt. På en tur op i bjergene for at lede efter et legendarisk dyr, løb jeg ind i fem unikke tilfældige begivenheder.

Dette er en verden befolket med tegn, der er virkelig interessante og troværdige, og det er et af spilets indlysende (når du begynder at spille) styrker.

Hvis du elsker en god vestlig eller hvis du kan lide god skrivning, er historien alene værd at prisen på optagelse.