Forza Horizon 3 Problemer og detaljer, du bør vide om - Artikler

Forza Horizon 3 Problemer og detaljer, du bør vide om

For tredje gang siden starten blev den Forza Motorsport franchise tager en bagsæde til en arkade racer med egen stil. Microsofts streak af årlige racer spil udgivelser fortsætter i år med udgivelsen af Forza Horizon 3, et mindre seriøst, åbent spil, der låner nogle af de samme biler og mekanikere som Motorsport, men tilføjer nogle nye ideer og fokus på bilkultur.

Forza Horizon 3 tager spillere til de smukke landskaber i Australien. De er der til en anden Horizon racerfestival. I stedet for bare at køre i det, er de ansvarlige. Spillere er gratis til at ansætte deres venners Drivatars for at skabe spænding for festivalens arrangementer. De er også fri for at kæmpe rundt om spillet verden med andre spillere og opleve hele kampagnen i samarbejdspilje.Der er hundredvis af nye biler til spillet, plus Blueprints, der giver spillere mulighed for at udfordre deres venner til begivenheder, som de har skabt. Hele spilverdenen har aktiviteter og missioner for spillerne at fuldføre.

Læs: Forza Horizon 3 Demon, udgaver og mere

Forza Horizon 3 lanceret på Microsofts Xbox One-konsoller i morges. Den er også tilgængelig på pc'er via Windows Store. Tidlige tegn peger på en fejl og frustration-fri oplevelse for de fleste spillere. Stadig er der nogle Forza Horizon 3 problemer brugerne støder på. Vi har samlet dem Forza Horizon 3 problemer her, sammen med eventuelle rettelser, der aktuelt er tilgængelige.

Forza Horizon 3 Problemer: Hvor er Windows-versionen?

Et lille mindretal af brugerne tilbragte sandsynligvis denne morgen skure Valves Steam Store eller GameStop hjemmeside for en kopi af Forza Horizon 3. Det er desværre ikke sådan, at Microsofts Xbox på Windows-spil virker.

De frigives gennem den dedikerede Windows Store. Det betyder, at du skal have operativsystemet på din Windows 10-pc, før du kan købe spillet og afspille det.

Forza Horizon 3 Problemer: Game Crashes

En meget alvorlig fejl bliver rapporteret af spillere er ved at gå ned. specifikt Forza Horizon 3 vil faktisk gå ned, når et begrænset antal mennesker holder pause i spillet. På trods af rapporter fra spørgsmålet, der ligger online, har Playground Games, titelens udvikler, ikke sagt, om der er en løsning på dette problem i den nærmeste fremtid. Hvis du oplever spilkrascher, skal du rapportere dem her.Forza Horizon 3 Problemer: HDR-fejl

Dem, der ejer en Xbox One S-konsol, kan forvente HDR-support med Horizon 3. Kort for høj dynamisk rækkevidde giver funktionen dig et bredere udvalg af farver.

Ejere af Vizio smart tv rapporterer, at deres fjernsyn, som blev opdateret til at understøtte HDR 10, ikke gengiver spillet korrekt. Mere specifikt ser spillet mørkere ud end det burde have været korrekt konfigureret.

Dette er ikke et problem med Xbox One, men de pågældende Vizio-tv'er synes det. Vizio har ikke sagt, hvornår det planlægger at få en løsning på problemet. Der er en postsporing Forza Horizon 3 problem i Forza fora her. For nu er den eneste løsning at deaktivere HDR helt på effektive tv'er.

Forza Horizon 3 Problemer: Hvor skal man spille hvor som helst? (Opdateret)

Fordi Forza Horizon 3 er en Xbox Play Anywhere-titel, får du en kopi til Windows, når du køber Xbox-versionen. Programmet fungerer også omvendt, men kun hvis du har investeret i en digital kopi af spillet.

Hvis du har købt en diskkopi af Forza Horizon 3 til Xbox One, får du ikke en pc-version af spillet.

Kig efter din digitale download af Forza Horizon 3 i Windows Store, hvis du har købt den rigtige version. Du skal blot søge, Forza Horizon 3.

Nogle brugere rapporterer, at Windows Store ikke kan downloade spillet helt. Vi har set dette med andre store titler, men oplevede ikke dette medForza Horizon 3os selv.

Forza Horizon 3 Problemer: Groove Music Radio Playlister vil ikke fungere

Du bruger meget tid i din bil kører med Forza Horizon 3. Det er kun fornuftigt, at Legepladsen ville gøre noget interessant med spillets musik. Horizon 3 forbinder direkte til Microsofts Groove Music-tjeneste, så brugerne kan streame musik, som de kan lide og ikke sætter sig fast i musik, de ikke gør.

Læs: 12 Microsoft Groove Music Tips & Tricks

For at komme i gang med denne funktion skal du have et Groove Music Pass, Microsoft, der for nylig blev bekræftet. For det andet skal du tilføje MP3'er til din OneDrive-musikmappe. OneDrive er cloud storage utility, der fungerer sammen med Groove. 5 GB opbevaring der er helt gratis.

Brugere, der har fået funktionen løbende rapport, hopper over og generelle afspilningsliste problemer. På dette tidspunkt er der ingen rettelse på stedet. Når du først abonnerer på Groove Music, kan du bare afspille musik i baggrunden på din konsol med den dedikerede Groove Music-app. Du bliver nødt til at ændre sange fra Xbox Guide ved at trykke to gange på controllerens Xbox logo.Læs: Forza Horizon 3 Release: Alle de ting, der gør det værd at købe

Forza Horizon 3 oktober 4 opdatering (nyt)

Tidligere i ugen Lægespil og Turn 10 Lad mindre en massiv opdatering tilForza Horizon 3på Xbox One og Windows 10. Det kalder den opdatering, den 4. oktober opdatering i Forzafora.

På Windows 10 har udviklerne deaktiveret muligheden for musedetektion og hævder at have adresseret den generelle stabilitet. Brugere bør ikke mærke deres spil krasje eller stamme, når de har hardware godt nok til at holde spilets framerate højt. Opdateringen adresserer nogle af de store problemer, som brugerne har rapporteret med deres racerhjul, der ikke fungerer korrekt.

Hvad angår generelle forbedringer af begge versioner af spillet, er de sociale og rivale områder i spillets menuer nu åbne for alle. Tidligere blev de kun låst op for dem med et Xbox Live Gold-abonnement. Spillere kan også skifte controllere nu.

Hvis den på en pc, downloades denne opdatering automatisk via Windows Store, medmindre du har slukket automatisk opdateringer. På Xbox One bliver du bedt om at downloade denne opdatering næste gang du indtaster spillet.

Må være mobil vil beholde denne liste over Forza Horizon 3 problemer opdateres, da vi lærer mere om, hvad der ikke virker i spillet, og hvordan Playground Games planlægger at løse eventuelle problemer. En standard kopi af Forza Horizon 3 sælger til $ 59,99.