3 grunde til at købe en Xbox One Right Now, 2 grunde til ikke - Artikler

3 grunde til at købe en Xbox One Right Now, 2 grunde til ikke

Mange underholdningsindustriindsidere troede ikke, at Microsofts Xbox One-underholdningskonsol ville kunne modstå nogle store tidlige fejltagelser. Lanceret samme måned som Sonys PS4 gjorde, Xbox One var dyrere. Det blev næsten lanceret med en funktion, der ville have tvunget brugerne til at oprette forbindelse til internettet og få deres spil verificeret hver dag. Der var også flere problemer, men ved at lytte til, hvad folk havde at sige og fokusere på opgaven, kunne Microsoft vende om ting. I dag er Xbox One den næstbedst sælgende moderne konsol verden over. I de sidste tre måneder har det været den bedst sælgende konsol i USA. Bare fordi Microsoft formåede at vende tingene rundt, betyder det ikke, at du skal købe en Xbox One selv.

Der er absolut grund til at holde sig væk fra det. Ændringer i retning betyder, at Microsoft måske aldrig kommer rundt for at levere et enkelt sted for hvert familiemedlem til at nyde enhver form for underholdning. Enhver, der ønsker de bedste spil mulig, har tre andre muligheder at overveje, hvoraf to afslørede Microsoft tidligere i år. Ud over alt det er der andre måder at få nogle af de funktioner, som Xbox One kan prale af.Gyldige grunde til at købe en Xbox One er rigelige. Der er også nogle grunde, som du måske vil genoverveje.

Køb en Xbox One: Prisen

Inden for det første år at være på butikshylder, tog Microsoft den hårde beslutning om at oprette bundter uden Kinect bevægelsesensoren. Gør det muligt for dem at reducere prisen med $ 50. I efteråret 2014 var Xbox One kun 349,99 dollar. I dag er det endnu billigere.

Den billigste Xbox One-konsol, Xbox One S med 500 GB lagerplads, koster kun 299 dollar. Selvfølgelig øger mængden af ​​internt lager en prisstigning, en 1TB Xbox One er 349 dollar. Det er stadig $ 50 mindre end hvad konsollen koster oprindeligt. Det kan holde dobbelt så mange spil og apps, som den oprindelige konsol kunne

Læs: Bedste Xbox One-tilbud $ 249 Xbox One & $ 50 Gavekoder

I løbet af den sidste måned eller deromkring har alle slags forhandlere gjort Xbox One endnu mere overkommelig. Butikker havde $ 50 off salg på den faste pris på hver konsol til Black Friday. Forvent at fortsætte jo nærmere vi kommer til slutningen af ​​december.

Køb en Xbox One: Free Games & EA Access

Hvis du leder efter en anden omkostningsrelateret grund til at købe en Xbox One, skal du ikke se mere end de gratis spil, Xbox One kommer med. Med undtagelse af blot en enkelt bundle har hver Xbox One mindst et frit spil. Nogle Xbox One-tilbud omfatter et andet gratis spil. To bundter giver dig adgang til Electronic Arts hele EA Access abonnementstjeneste.Læs: Xbox One S Bundler: Gratis Battlefield 1 & Minecraft

Der er et Xbox One-bundt, der følger med børnenes hit Minecraft uden ekstra gebyr. Hvis du kan lide krigs spil, Slagmark 1 er inkluderet i to forskellige konsoller. Sports fans kan hente en Xbox One og få en kopi af FIFA 17 eller Madden NFL 17. Uanset hvad de valgte, er der et EA Access-abonnement inkluderet uden ekstra beregning. EA Access får dem, der køber Electronic Arts 'spil gennem Xbox Store, 10% rabat og gratis downloads fra sit Vault bibliotek. Der er nogle gode spil derinde.

Dette års must-have Xbox-eksklusive spil er Gears of War 4. Nogle bundter inkluderer spillet uden ekstra beregning. Derudover sender Microsoft købere af disse bundter digitale koder for at låse op for tidligere versioner af spillet, der oprindeligt var designet til Xbox 360.

Køb en Xbox One: Xbox One Backwards Compatibility

Xbox One Backwards Compatibility Program er det, der giver disse gratis digitale kopier af Gears of War, Gears of War 2, Gears of War Dommens og Gears of War 3 evnen til at spille på Xbox One.Flere gange om måneden - nogle gange om ugen - tilføjer Microsoft programmet. Hvis du nogensinde har købt en digital kopi af et spil, der kvalificerer, bliver det tilføjet til konsolets bibliotek til download straks. Disk eksemplarer af gamle Xbox 360-spil kvalificerer sig også. Du skal bare indsætte dem hver gang du vil spille.

Læs: Sådan spiller du Xbox 360-spil på Xbox One

Bagudkompatibilitet er ikke noget, som alle spillere får at nyde. Sony tvinger dig til enten at holde PS3 sammen med din PS4 for at opleve nye og gamle spil eller leje PS3-spil gennem sin PlayStation Now digitale udlejningstjeneste. Et abonnement koster $ 19,99 om måneden. Du kan også leje hvert spil separat til timepriser.

Køb ikke en Xbox One: Xbox Scorpio & PS4 Pro

Der er en stor skygge truende over Xbox One og Xbox One S-konsoller. Sikker på, du sparer meget i forhold til, hvad der kommer ind i Xbox One-økosystemet, der plejede at koste. Du køber også en Xbox One, der kun kan opskalere videospil på 4K tv-apparater. For den fulde 4K-oplevelse skal du bruge, hvad Microsoft kalder Xbox Scorpio.Læs: Xbox Scorpio Release Bekræftet: Hvad du behøver at vide

Lancering sent i 2017, vil Scorpio have nok hestekræfter, at udviklere kan bygge deres spil med 4K fjernsyn i tankerne. Microsoft lover også nok hestekræfter, at virtuelle virkelighedshovedtelefoner vil fungere sammen med konsollen

Nu siger Microsoft, at begge konsoller vil dele et enkelt bibliotek med videospil. Som sådan kan du købe en Xbox One S uden frygt for, at du helt vil gå glip af et nyt spil. Det spil vil bare ikke se så godt ud på dit 4K-tv som det ville, hvis du havde købt en Xbox Scorpio.

Der er også noget at sige til PS4 Pro. Du kan købe den til $ 399 i dag og se store grafiske forbedringer i spil, der er blevet opdateret for at understøtte det.

Køb ikke en Xbox One: Xbox Play Anywhere og Xbox på Windows

I lang tid fokuserede Microsoft alle sine spilindsats på Xbox. Det ville frigøre nye eksklusive spil, konsolbundter og tilbehør, mens du helt glemmer pc-spillere. Nu ønsker virksomheden nye måder at integrere alle sine forskellige produkter på, og det inkluderer Xbox og Windows.Læs: Xbox Play Anywhere: Hvad du behøver at vide

En ny Xbox-app til Windows lader nogen forbinde med Xbox Live fra deres pc. Der kan de oprette fester og tale med deres venner. Der er ikke en eneste social ting, du kan gøre på en Xbox One, som du ikke kan gøre via Xbox-appen til Windows. Du kan bruge disse sociale funktioner og videooptagelse med et spil, du købte på Steam eller et spil, du downloadede fra Microsofts Windows Store.

Nogle Xbox Play Anywhere titler giver dig mulighed for at købe spillet til enten Xbox One eller Windows 10 og låse op for det andet. Gears of War 4 og Forza Horizon 3 støtte multiplayer på tværs af platformen. Hav det sjovt at lege med andre pc-spillere eller med venner på Xbox One. Selvom disse spil stadig bruger Xbox Live, opkræver Microsoft ikke for multiplayer på Windows.

I sidste ende er det op til dig at beslutte, om du køber en Xbox One eller Xbox One S nu er et smart træk. Bare ved at der er grunde til at købe og grunde ikke. Held og lykke gør din beslutning.