2019 Nissan Maxima ankommer med Bolder Looks, nye sikkerhedsfunktioner - Artikler

2019 Nissan Maxima ankommer med Bolder Looks, nye sikkerhedsfunktioner

2019 Nissan Maxima har en fed sporty look med en større grill, diamantskårne hjul og LED-belysning, der fanger din opmærksomhed. Den nye 2019 Maxima omfatter Nissan Safety Shield 360, der tilføjer en samling af driverassistentfunktioner som en tilgængelig pakke.

Du kan købe 2019 Maxima fra midten af ​​december 2018 i fem trim niveauer med to valgfrie pakker.

Bygger på årtier af Maxima-køretøjer, placerer Nissan 2019 Maxima som "nær luksus sports sedan", og det har udseende og specs at matche kravet. Vi bliver nødt til at køre det for at se, om 300-hestekræfterne V6 med sportsindstillet styring, suspension og bremsning lever op til løftet.2109 Nissan Maxima har et sportigt udseende og opgraderet sikkerhed.

Maxima kontrollerer alle kasser til sports sedan entusiaster, og nu med det opdaterede udseende, raffineret interiør og forbedret sikkerhed og sikkerhedsteknologi, er der endnu flere grunde til, at Maxima skiller sig ud fra hver anden mellemstor sedan på markedet i dag " Dan Mohnke, Senior Vice President, Salg & Marketing og Operations, Nissan Division USA, Nissan North America, Inc.

Det nye eksteriør omfatter standard smykkelysede LED-forlygter og en større grill foran. På bagsiden får du quad tip udstødning og en ny sports spoiler på Maxima SR trim. Der er nye Hyper Silver Platinum Reserve Wheels og en ny Sunset Drift maling farve.

Indenfor finder du en førerfokuseret cockpit og plads til fem. Der er nye funktioner, herunder Ragusa Tan semi-anilin læder, der ligner Nissan GT-R Premium-pakken.Det opdaterede n2019 Maxima interiør.

Nissan Safety Shield 360-systemet er standard på Maxima Platinum og en del af SR Premium-pakken. Det omfatter;

  • Automatisk nødbremsning med fodgængerregistrering
  • Blind spot advarsel
  • Tilbage Cross Traffic Alert
  • Lane Departure Warning
  • High Beam Assist
  • Bagudbremsning

Du vil også finde radar cruise control, fjernlys assistance, trafik tegn genkendelse og drev alertness på 2019 Maxima.

Der er to valgfrie pakker at tilføje, SR Premium Package og Platinum Reserve Package. SR Premium-pakken indeholder en Dual Panel Panoramic Moonroof, Safety Shield 360-teknologi, Intelligent Around View Monitor og andre funktioner. Platinum Reserve Package har eksklusive 19-tommers aluminium-legerede hjul, opvarmede bagsæder og Rakuda Tan semi-anilin indvendig behandling.