2018 Mazda CX-5 Review - Artikler

2018 Mazda CX-5 Review

2018 Mazda CX-5 er en fremragende kompakt SUV. Det er sjovt at køre, håndterer pænt, og byder på en masse lagerplads samt driverteknologi. Det mangler Apple CarPlay og Android Auto, der er tilgængelige på Ford Escape og Honda CRV.

Mazda CX-5 er et mærkbart trin i størrelsen fra 2018 Mazda CX-3, og uden den tredje række, der findes i 2018 Mazda CX-9, føles det som den perfekte størrelse for mange købere.Mazda CX-5 er en stor SUV.

Er 2018 Mazda CX-5 A god SUV?

2018 Mazda CX-5 er en af ​​mine yndlings SUV'er på trods af manglen på CarPlay eller Android Auto. CX-5 er sjovt at køre, tilbyder et godt udvalg af sikkerhedsfunktioner og et velbygget interiør.

Køb Mazda CX-5 i dag

Jeg fandt den lille CX-3s midterkonsol for trangt uden nogen god måde at bruge hele rummet og, mens jeg kan lide CX-9, er den tredje række ikke fantastisk til voksne. Jeg vil hellere have CX-5.

Hvis disse tre modeller er grød, er 2018 Mazda CX-5 lige lige for mig.2018 Mazda CX-5What We LoveGreat Håndtering og Kørsel Experience.Beautiful, Upscale Interiør med Smart TouchesHandy Sikkerhed og Driver Convenience FeaturesComfortable Front SeatsWhat Needs WorkLess Cargo Space end konkurrencenNå Apple CarPlay eller Android Auto Support4.32018 Mazda CX-5 er en fremragende lille SUV, der håndterer og kører godt, tilbyder et dristigt design og hyggeligt interiør. Læs mere på MazdaFind din CX-5 i dag

Hvad er nyt for 2018

Mazda ændrede ikke meget i 2018, men der er nogle vigtige ændringer at overveje. For det første er der lidt bedre brændstoføkonomi takket være ændringer i motoren uden at reducere effekten. Med 2018 Mazda CX-5 Sport trim-niveau får du nu også flere standardfunktioner, herunder blind spotovervågning med bagkorstrafikalarm, et læderindpakket ratt og et læderindpakket shifter. Touring trim level indeholder nu også et komplet komplement af aktive sikkerhedsfunktioner. Øverst på linjen Grand Touring trim forbliver relativt uændret.

2018 Mazda CX-5 Interiør & Design2018 CX-5 interiøret er smukt og opskalere til prisen.

2018 Mazda CX-5 interiør er meget godt udlagt, og der er mange bløde berøringsmaterialer i GT trimmen jeg testede. En af mine største klager over 2018 Mazda CX-3 var midtkonsollen var rodet og trangt, men alt passer perfekt i CX-5.

Kontroller er nemme for både fører og passager at nå. Kupholdere og opbevaringsområder er rigelige og velegnede til at håndtere samlingen af ​​ting, min kone og jeg har brug for i bilen.

Kørestillingen er lige til højre, og de forreste sædersæder er utroligt behagelige og indpakker fører og passager til det lange træk. Jeg kan godt lide mængden af ​​sædepositionering, som jeg kan justere i førersædet for at få det til at ringe perfekt ind for mig.Der er en anstændig mængde plads i anden række.

Anden række siddepladser tilbyder anstændigt benplads til voksne passagerer, og det er nemt for både for- og bagpassagererne at komme ind og ud, selvom CX-5 sidder lidt højere end nogle af konkurrencen.

Fra ydersiden den aggressive gitter og front og vil fange øjne, og de fejende linjer hjælper virkelig udformningen af ​​dette skiller sig ud.

2018 Mazda CX-5 prøver ikke at konkurrere med Maserati Levante, men da jeg spurgte en ven, der ejer en Levante for at tjekke CX-5, var hun imponeret over finishen og med den overordnede stil, som Mazda kan levere til dette pris punkt.2018 CX-5 ser også godt ud på ydersiden.

Det bageste fragtområde giver en anstændig mængde plads, men det er mindre end andre lignende kompakte SUV'er. Jeg elsker lastdækslet, der stiger med bagdøren og trækkes tilbage, når du lukker det. Det er en cool touch, der gør en lille forskel hver gang du åbner bagdøren for at gemme noget.

Samlet set er indretningen temmelig stille, men du vil føle støt i vejen mere end i nogle andre kompakte SUV'er takket være den strammere suspension, der giver CX-5 sine sjove køreegenskaber.

Kører 2018 Mazda CX-5Det er sjovt at køre CX-5.

2018 Mazda CX-5 er sjovt at køre, hvilket ikke er noget du kan sige om alle kompakte SUV'er. Den sportyere suspension og Mazda touch sætter CX-5 bortset fra det meste af konkurrencen med en fastere tur, der betyder mere kontrol og mere sjov.

På trods af fokus på sjov, accelererer CX-5 langsommere, end jeg gerne vil. Det er i tråd med andre kompakte SUV'er, der bruger en lignende størrelse motor, men mange af konkurrencen tilbyder motoropgraderingsmuligheder. Bremsning er god, med et glat stop, der er let at replikere.

Selv om det tager lidt længere tid at komme til fart, når du bevæger dig, er CX-5's styring spot på den sportslige følelse, Mazda leverer. Styringen føles lidt tungere, men det er ikke en opgave at vende. Der er lige så meget vægt, at du får en bedre følelse af, hvor hjulene er rettet, mens du kører med højere hastigheder.

2018 CX-5 kan skifte til højere hastigheder end konkurrencen uden at føle, at du vil miste kontrollen. Hænder ned Cx-5 er den bedste håndtering kompakte SUV derude.

Brændstoføkonomi er vurderet til 31 mpg på motorvejen for FWD og 30 mpg motorvej for AWD og 22 mpg i byen for begge.2018 Mazda CX-5 Tech & Safety

Infotainment-systemet i 2018 Mazda CX-5 er let at bruge med berøringsskærmen eller den drejekontrol, der sidder på midterkonsollen. Når du er stoppet, kan du bruge enten til at styre skærmen, men berøring er inaktiv under kørsel.

Mazda bærer støtte til Apple CarPlay og Android Auto til køretøjer i år og næste, men det er heller ikke tilgængeligt på 2018 CX-5. Der er en chance for at det kommer som en opgradering, men intet er sat i sten endnu.

At indstille Bluetooth til at streame musik og håndtere opkald er let, og Bose lydsystemet lyder meget godt, når jeg lyttede til lydbøger, eller når min kone stemte ind i SiriusXM Turbo.

Denne opsætning er god, men den kommer op kort sammenlignet med Honda CRV og Ford Escape med Sync 3.Mazda CX-5 infotainment systemet er godt, men mangler konkurrencen.

2018 CX-5 leveres standard med lav hastighed automatisk nødbremsning og blind spot overvågning med bageste kryds trafik alarm. Begge disse vil hjælpe dig med at undgå ulykker og er inkluderet i vores skal have nye bilfunktioner.

På Touring og Grand Touring CX-5 trim niveauer finder du et meget velpasset adaptivt kryds system, der tager meget af belastningen ud af lange motorveje kørsel ved at holde dig i strømmen af ​​trafik uden behov for konstante hastighedsjusteringer. Mazda omfatter også lane afgang advarsel og lane holde bistand for at hjælpe med at holde SUV i det spor. På Sport trim kan du opgradere for at tilføje nogle af disse funktioner med Sport i-ActiveSense pakken.

Du har brug for disse 10 skal have bilfunktioner: Find ud af hvorfor

Smart Cruise Control


Har du hader til konstant at justere din cruise control eller give op på fartpilot på grund af trafik eller på grund af en chauffør foran dig, der holder skiftende hastighed? Du har brug for et smart cruise control system.

Smart cruise control går af mange forskellige navne. Du kan se den opført som Radar Cruise, Adaptive Cruise eller Intelligent Cruise Control. Uanset hvad det kaldes, vil det give dig mulighed for at indstille din cruise control og derefter forblive med strømmen af ​​langsommere trafik.

Her er hvorfor vi elsker det og hvorfor du har brug for det. Du kommer på motorvejen og sætter krydstogtet på 76 miles i timen. Du indstiller også den afstand du ønsker mellem dig og bilen foran dig. Der er typisk tre eller fire indstillinger, så du kan være tæt eller holde meget plads. Nu skal du bare styre og din bil vil gå 76 km i timen, når trafikken tillader det, eller der er ingen foran dig. Når nogen er foran dig, går du 73 mph, og bilen sænker automatisk for at holde dig den afstand, du vælger fra bilen. Dette er uundværligt i trafik og på lange vejreture.

Ikke alle smarte cruise control systemer er de samme. Nogle arbejder i alle hastigheder, mens andre kun arbejder over en bestemt grænse. Nogle systemer kan bringe dig til et fuldstændigt stop i trafikken og derefter genstarte, uden at du behøver at røre ved en pedal.

Du kan finde adaptiv cruise control på biler så billigt som $ 18.500 som Toyota Corolla, og som en mulighed for mange biler under $ 30.000. Selv på dyrere biler kan du have brug for et højere trimniveau eller en speciel pakke for at få denne funktion.