2018 iPad Pro Brydge Keyboards Hands On Video - Artikler

2018 iPad Pro Brydge Keyboards Hands On Video

Brydge 12.9 Pro-tastaturet til 2018 iPad Pro er et af de mest forventede nye iPad Pro-tilbehør i 2019, og vi ved endelig det hele og har kunnet håndtere det.

Du kan forudbestille Brydge 11.0 Pro til $ 149.99 eller Brydge 12.9 Pro til $ 169.99 fra i dag. De sender i begyndelsen af ​​foråret.Dette er tastaturet til at købe, hvis du ejer den nye iPad Pro i 11-tommers eller 12,9-tommers versioner. Det er en bedre løsning end Apples tastatur med et godt design, som ser ud og føles mere som den nederste halvdel af en bærbar computer. Det er nemt at sætte iPad Pro i Brydge 12.9 Pro-tastaturet og let at pope det ud, når du bare vil bruge det som en tablet. Det er lidt af et chok, at Brydge trak dette ud i betragtning af, hvor lille indpakningerne på den nye iPad Pro er.

Jeg har benet at bruge tastaturet fra Apple, og mens det er bedre end det, det erstattede, kan det stadig være udfordrende at bruge på et skød i længere perioder. Brydge iPad Pro-tastaturerne har samme følelse som en bærbar computer på dit skød. Det betyder mere stabilitet og en overflade, der er lettere at skrive på.

Designet matcher udseendet på 2018 iPad Pro med de samme flade kanter og afrundede hjørner, hvilket gør det til at ligne et matchet par. En lille hak på forkanten gør det nemmere at åbne iPad Pro med tastaturet tilsluttet. Det ligner hakket på en MacBook Pro.

Tastaturet forbinder med Bluetooth, men du kan også forbinde det med USB C, hvis du ikke kan bruge Bluetooth. Dette giver dig mulighed for at skrive og oplade tastaturet på samme tid.

Nøglerne føles godt, bedre end MacBook Pro i nogle tilfælde. De er baggrundsbelyste, hvilket er bedre end Apple Smart Keyboard og der er en ægte piletast opsætning.

Når du parrer disse to enheder op, er 12,9-tommer iPad Pro og Brydge 12.9 Pro lettere end 13-tommers MacBook Pro på ca. 2,8 pund.

En af de gode funktioner ved dette er den fleksibilitet, det giver uden for at bruge iPad som en bærbar computer. Du kan bruge den som en tablet med tastaturet tilsluttet eller fjerne det. Du kan også bruge den til at sætte iPad op for et videoopkald eller en film med tastaturet gemt bagved det for en anden synsvinkel.

Brydge indeholder også et snap på magnetisk cover, der beskytter bagsiden af ​​din iPad, så du behøver ikke et andet tilfælde til at dække det. Du kan bruge det, eller ej, men det følger med tastaturet.

Her er hvor man forudbestiller Brydge 12.9 Pro og Brydge 11.0 Pro i dag.