2017 Chevy Malibu Hybrid Review - Artikler

2017 Chevy Malibu Hybrid Review

2017 Chevy Malibu er langt fra den kedelige lejebiloption, du har brugt tre dage efter en lang flyvning. Et stilfuldt udvendigt og masser af benplads kombinerer med en god køreoplevelse for at tjekke de kasser du har brug for på en bil, du ejer i årevis, i stedet for at tolerere for en lang weekend.

Ny for 2017 Chevy tilføjer Apple CarPlay og Android Auto support til basen radio og tilføjer i Teen Driver kontrol til indgangen niveau mulighed for mere kontrol over, hvad din teenage kan gøre i bilen, når du ikke ridder haglgevær.

2017 Malibu Hybrid leverer bedre brændstoføkonomi uden at tage ydeevne nedad. Denne bil er behagelig til korte og længere ture, men batterierne tager noget bagagerum væk, så det er noget du skal huske på for længere ture.2017 Chevy Malibu Hybrid leverer stor brændstoføkonomi.

Vi tilbragte en uge kørende 2017 Malibu Hybrid, som indeholder et flot sæt af basiske funktioner og opgraderinger fra entry level modellen. Købere får en udvidet garanti på hybrid-drivstoffets dele, der giver ro i sindet, hvis der går noget galt, mens du ejer bilen.

2017 Chevy Malibu Hybrid Review Summary2017 Chevy Malibu Hybrid ReviewWhat We LoveGreat brændstoføkonomiQuick acceleration og god håndteringApple CarPlay, Android Auto og Chevy MyLink4G LTE Hotspot med fjernbetjening / unlock from PhoneWhat Needs WorkLow stråleforlygter er svage. Mindre bagagerum på grund af batterier.4.32017 Chevy Malibu er langt fra den kedelige lejebiloption, du har brugt tre dage efter en lang flyvning. Et stilfuldt udvendigt og masser af benplads kombinerer med en god køreoplevelse for at tjekke de kasser du har brug for på en bil, du ejer i årevis, i stedet for at tolerere for en lang weekend.

2017 Chevy Malibu starter med $ 21.680 for basismodellen. Opgradering til Malibu Hybrid bringer startprisen op til $ 27.335. Vi nød føreren tillid pakke ($ 1.195) og pakken bekvemmelighed og teknologi ($ 895), der er værd at prisen.

2017 Chevy Malibu Hybrid Driving & Performance

2017 Chevy Malibu Hybrid leverer en meget god køreoplevelse med responsiv styring og acceleration. Chevy leverer meget god bremsning, der fanger strøm til batteriet, samtidig med at den kendte følelse af en gasbil opretholdes. I mange hybrider fører genindvindingsprocessen til bremser, der føles for grusomme, men det er ikke et problem på Malibu.2017 Chevy Malibu Hybrid tilbyder snappy acceleration og en god samlet ride.

Selvom det ikke er helt sporty, er accelerationen ret god takket være det ekstra boost fra elmotorerne. Når bilen skifter til gasskraft, føles overgangen sømløs, selvom du vil høre gasmotoren komme til live. Vejstøj, og med motorstøj, er højere end forventet. Turen er god selv på dårlige veje, og bilen er lydhør over for dine kontroller.

Denne hybridbil bruger en kombination af gas og elektrisk til at strække dit brændstof længere. Du vil ikke køre på alle elektriske i meget lang tid, men takket være smart switching, regenerativ bremsning og evnen til at blive på elmotorerne længere, er brændstoføkonomien meget god.

EPA rating er 49 by, 43 motorvej og 46 blandet. Dette er i tråd med det, vi så under bestemte drevtests. Den samlede samlede rating var lavere i vores uge med bilen, sandsynligvis på grund af uvejr og en mere aggressiv kørestil for dele af testen.

2017 Chevy Malibu Hybrid Design & Interiør

De nyere Malibu modeller fanger øjet med en kommende front og stilfulde sider, der gør denne mid-size bil skiller sig ud fra pakken. LED-kørelys hjælper også med at gøre opmærksom på forsiden af ​​turen. På ydersiden ser du ikke meget af forskellen mellem gas og hybridmodellen, men du mister noget bagagerum. Bagsædet foldes ned, men takket være batteriplacering kan du kun glide små genstande gennem dette område.2017 Chevy Malibu interiør skifter mellem klud og plastik.

Indvendigt er der masser af plads til føreren og passagererne med god bagbenplads. Selvom taget skråner ret dramatisk på ydersiden af ​​hovedrummet, er det ikke et problem for de fleste passagerer. Sæderne er komfortable, men faste og tilbyder mange justeringer for at finde en behagelig position.

Tøjet accentrerer på dash og døre giver en god pusterum fra resten af ​​plastindretningen og det kontrollerede mønster springer op i interiøret.

2017 Chevy Malibu Hybrid Technolgy og Sikkerhed

Chevy MyLink-systemet er nemt at bruge og giver hurtig adgang til værktøjer, du har brug for på vejen. 4GB LTE-tilslutning giver dig mulighed for at bruge bilen som et hotspot til at oprette forbindelse til internettet og giver dig også mulighed for at bruge myChevrolet Mobile-appen til at starte og stoppe bilen, låse og låse op og hurtigt sende retninger fra din telefon til bilen. Dette er alt sammen ud over OnStar.

Chevy MyLink indeholder app support til Pandora og andre tjenester. Det reagerer hurtigt for at røre og indeholder alle de funktioner, vi har brug for lige uden for flagermus. Hvis du tilslutter en understøttet iPhone- eller Android-smartphone, kan du bruge Apple CarPlay eller Android Auto. Disse sætter en velkendt grænseflade og velkendte stemmekontrol muligheder på skærmen. Fra en iPhone giver dette også meget bedre adgang til beskeder. Denne support er standard over hele Malibu lineup.

Teen Driver Controls er også standard med vigtige sikkerhedsændringer og endda et rapport kort om kørselsadfærd. Med dette aktiveret kan du styre:

 • Dæmpning af lyd, når førersæderne ikke bærer deres sikkerhedsbælter
 • Giver hørbare og visuelle advarsler, når køretøjet kører over forudvalgte hastigheder
 • Indstilling af en grænse for musikvolumen
 • Forhindring af tilgængelige aktive sikkerhedsfunktioner, såsom Park Assist (hvis udstyret), fra at blive slukket
 • Et rapportkort i køretøjet, der informerer dig om sikkerhedsfunktioner som tilgængelig Forward Collision Alert eller Forward Automatic Braking (hvis udstyret) blev udløst

Forældre vil også sætte pris på bagsædet påmindelse chime og advarsel. Hvis du åbner bagdørene lige før eller under en tur, får du en advarsel for at kontrollere bagsædet, når du slukker for bilen. Dette vil hjælpe dig med at undgå at lade et barn eller kæledyr stå i bilen.Chevy tilbyder en række sikkerhedsfunktioner på 2017 Malibu.

Med Driver Confidence Package får du automatiske fjernlyslygter, som du helt sikkert vil bruge på grund af de lave bjælkeres ringe rækkevidde, samt andre sikkerhedsfunktioner som:

 • For- og bageste parkeringsfølere
 • Fremadrettet kollisionsalarm
 • Bageste kryds trafik alarm
 • Lane fortsætte med at hjælpe
 • Forhåndsautomatisk bremsning ved lave hastigheder
 • Fodgængeropdagelse
 • Blind zone alarmer

Med pakken Convenience and Technology får du også fjernbetjening, en større skærm på dashen, opladning af trådløse enheder, en 110 V-stikkontakt i ryggen, læderindpakket hjul og USB-opladningsporte i bagsædet.