2016 Ford F-150 Review - Artikler

2016 Ford F-150 Review

2016 Ford F-150 tilbyder en bred vifte af muligheder for købere, herunder fire motorer, forskellige trim niveauer og en række tech, der passer til dine behov og anvendelser. Der er endda en Trailer Backup Pro Assist-funktion, der forenkler backup af trailere.

Efter at have tilbragt en uge at sætte 450 miles og næsten 15 timer i 2016 Ford F-150 Supercab XL med en 2,7L v6 Ecoboost motor, gik jeg imponeret over, hvad afhentningen er i stand til.

Ford ændrede ikke F-150's design meget i 2016. Den samme aluminiumskrop fra sidste år hjælper med at forbedre brændstoføkonomien og giver dig mulighed for at bære mere.Dette er 2016 Ford F-150 Supercab XL.

2016 Ford F-150 starter på 26,450 dollar for en basismodel og klatrer op til en $ 58.885 startpris for den luksuriøse Limited-model. Vi tilbragte ugen i en $ 41,365 Ford F-150 XL Supercab med trailertankpakken, automatisk startstop, opgraderede udseendefunktioner, et sikkerhedskamera, fabrikssengetøj og Sport-pakken.

101A-pakken er en vigtig opgradering, hvis du planlægger at bruge denne lastbil til mere end blot at køre rundt på jobstedet. Dette opgraderer 2016 Ford F-150 til el-vinduer, el-spejle, en 4,2-tommers display, Sync voice control, ekstern nøglefri adgang, Ford MyKey-teknologi, der kan begrænse hastigheden og tilføjer fire slipsnøgler til opsamlingssengen for at sikre last.2016 F-150 indeholder flere handy seng og bagklap funktioner.

301A-pakken tilføjer flere muligheder for sædekontrol, opbevaring, automatisk dæmpning af spejle og Sirius. 302A-pakken tilføjer mere luksus med et kraftglidende bagrude, bageste parkeringsfølere, LED-belysning, fjernbetjening, strømjusterbare sæder, et 110 volt stik og en 8-tommers Sync 3 touch screen.

Med Supercab har F-150 plads til seks personer komfortabelt, og der er en seks fods seng på bagsiden for last. Du kan opgradere hele vejen til et Ford Sync 3 system, der giver bedre ydeevne end MyFord Touch-systemet på ældre F-150 pickup trucks, men vores F-150 review køretøj tilbød en spartansk 4,2-tommers skærm med Sync voice commands.

Denne model er allerede oprettet til bugsering med en modtager og stik, der imødekommer de fleste trailerforbindelser. Backup kameraet indeholder en zoom for at forenkle tilslutningen af ​​en trailer og hjælpe i det smarte backup system, der gør det muligt for en nybegynder at sikkerhedskopiere en trailer som en pro.Du kan nemt passe seks personer inde i 2016 Ford F-150 Supercab.

Med den opgraderede 2.7L V6-motor får du 325 hestekraft og 375lb-ft drejningsmoment. EPA vurderer denne firehjulstræksmodel som 18 mpg by og 23 motorveje. I vores test leverede køretøjet en samlet 19,1 miles per gallon for vores samlede tid med køretøjet, som bestod af mere bykørsel end motorvej. Under en motorvejstest slog 2016 Ford F-150 klistermærket og leverede 23,6 miles per gallon.

Takket være den udvidede rækkevidde på 36 gallon brændstoftank var der stadig masser af gas tilbage. Når du er fuld, kan du forvente 625 til 650 miles afhængigt af, hvordan du kører.2.7L V6 Ecoboost-motoren er kraftig, men venlig på brændstof.

Ydeevnen er på punkt med 2.7L V6. I standard kørselstilstand er accelerationen god, men når du ønsker at gå hurtigere, skal du aktivere Sport Mode. Det giver dig mulighed for at gå 0 til 60 hurtigere, tættere på seks sekunder. Selvom det ikke kommer til at vinde et dragkørsel, vil du ikke blive efterladt, der ønsker hastighed, mens du forsøger at slå sammen på motorvejen.

Lastbilen indeholder også en Tow / Haul-tilstand, der justerer skiftet for at gøre det lettere at transportere tung last i sengen eller trække en trailer.

Med Ford Pro Trailer Backup Assist kan du nemt sikkerhedskopiere en trailer, selvom du ikke er en proff. I stedet for at dreje hjulet helt rigtigt, drejer du en lille knap og trucken drejer hjulet lige til højre for at dreje traileren. Det bruger backup kameraet og et lille klistermærke på din trailer for at få magien til at ske. Hvis du trækker trailere, men du er ikke en moderselskab, eller hvis du har brug for at dele med nogen, der har brug for hjælp, er dette en glimrende løsning.Ford Pro Trailer Backup Assist gør det lettere at sikkerhedskopiere en trailer, hvor du vil have det.

Husk, at du kun kan bruge dette med en konventionel trailer. Det vil ikke fungere med gooseneck eller 5-hjulet trailere. Du skal placere et klistermærke på traileren og programmere traileren til din lastbil en gang, og så kan du vælge mellem din vifte af trailere, når du tilslutter igen.

Den seks-fods lastvogn seng med en fabriksspray i sengeliner er klar til at trække, hvad du end har brug for. Vi brugte det til at lagre op for en fangstrejse og at trække værktøjer til renovering af badeværelset. Der er slips ned i hvert hjørne, og Box Link cleats tilbyder fire flere nye steder at binde din last, så den er sikker, selv når du rejser på motorvejshastigheder. Du kan fjerne Box Link cleats senere og smutte i en seng divider, hvis du har brug for at holde fragt sikkert, der giver masser af fleksibilitet.

Hvis du er syg i at hoppe op i sengen, skal du vælge bagklapstrinnet, der folder ud af bagklap og indeholder et håndtag, der hjælper dig med at komme ind i sengen. Efter at have brugt lastbilen i en uge, vil jeg også tilføje i kassen side trin ud over kørepladerne, så du let kan nå ind på forsiden af ​​pickup-sengen.

Inde er der god plads til at hente venner og kollegaer med plads til seks personer. Bagdørene åbnes helt, så det er let at komme ind, og det er også nemt at sætte last i bagsædet, hvis du har brug for det låst. Klædestole er behagelige, selv om du går glip af de finere justeringer, du får på de højere trimniveauer. Hvis du rutinemæssigt planlægger at tage denne lastbil på langdistancebaner, bør du teste pladserne med flere justeringer.

Mellemsædet i fronten foldes ned for at blive armlæn og indeholder to kopholdere. Der er opbevaring under dette sæde og to kopholdere, som du kan sætte inde i opbevaringsrummet, hvis nogen sidder der. Dørene tilbyder også en masse opbevaringsmuligheder, da der ikke er et traditionelt centerområde at stash ting.

Vores review truck blev udstyret med en 4,2-tommers skærm til backup kameraet og at vise information om musik og telefonopkald.Dette system understøtter SYNC, så du kan parre din telefon til systemet for at foretage opkald eller streame musik. Der er en USB-port, der kan tilsluttes direkte til lytning til musik og opladning af din telefon samt tre 12V-strømforbindelser.Dette grundlæggende system inkluderer support til Siri Eye's gratis, så du kan holde stemmekontrolknappen for at bruge Siri, mens du kører, og når du tilslutter din telefon, kan du bruge SYNC voice control til at styre nogle apps.

2016 F-150 er en stand truck med mange gode muligheder og funktioner, der hjælper dig med at gøre mere og holde kontakten på vejen. De fleste købere skal opgradere fra basismodellen for at få tilslutning og strømkontrol, som brugerne forventer i et nyt køretøj. Hvis du trækker trailere og har brug for at manøvrere dem i trange kvartaler, er Pro Trailer Backup Assist-funktionen noget, du bør overveje alvorligt.