2016 Dodge Charger SXT Review - Artikler

2016 Dodge Charger SXT Review

2016 Dodge Charger SXT leverer amerikansk muskel, med plads nok til at bære børn og dagligvarer. Det er en sportsvogn, der også er praktisk som din daglige chauffør uden at kompromittere med hvad du kan gøre. Du vil ikke finde en familie sedan, der er mere sjov at køre til denne pris end Dodge Charger.

Ja, Hellcat får meget opmærksomhed, men 2016 Charger SXT indeholder en ny Super Track Pak for 2016, der tilføjer driverfokuserede funktioner. Blacktop udseende pakken er også tilbage, tager stilen op i et hak.

2016 Dodge Charger fås i 9 forskellige modeller med en række muligheder og trimpakker, der giver dig mulighed for at finde opladeren, der passer til dine behov og din holdning. De fleste modeller er baghjulstræk, men du kan købe en 2016 Dodge Charger SXT AWD, hvis du har brug for bedre håndtering under vådt forhold.

2016 Dodge Charger SXT Review Sammenfatning2016 Dodge Charger SXT rammer en fed pose hvor som helst du går.

2016 Dodge Charger SXT tilbyder den mest holdning, du finder i en fire dørs sedan, og den håndterer imponerende godt, selv i våde og glatte forhold. Få biler på markedet kan gå så hurtigt fra en rigtig sportstil, der efterlader gummi bag dig for sikkert og trygt at bære dine venner og familie.2016 Dodge Charger SXT GennemgangWhat We LoveGreat Handling Selv i Slick ConditionsFun, Spirited DrivingSuper Track Pak Ekstra Tilbud Tilføjet ControlGood Infotainment Egenskaber & Easy to UseBold Design, Specielt til SedanHvem ArbejderBearbejdelse Sigtbarhed er Begrænset på grund af Små Rear WindowRear Seat Tilbud Mindre Legroom end Andet Stor sedan4.32016 Dodge Charger SXT tjener mange formål fra familiebil til pensionstøj. Her er hvad det gør bedst, og hvad har brug for arbejde.

2016 Dodge Charger starter med $ 27,995 for SE. Dodge Charger SXT starter med $ 19,995, og som testet med Blacktop Appearance-gruppen, Navigation med Bageste backup kamera, Rallye Group, Super Track Pak og sortmalet tag kommer det til $ 37.065. Tjek resten af ​​2016 Dodge Charger lineup og eventuelle nuværende incitamenter.

2016 Dodge Charger SXT Driving & PerformanceVisningen andre drivere vil se mest.

Dodge tilbyder en meget stabil otte hastighed automatisk på 2016 oplader og baghjulstræk er standard. Du kan opgradere til All Wheel Drive på to modeller, hvis du har brug for det. Der er ingen manuel indstilling til 2016 Dodge Charger. Det er simpelthen ikke en mulighed, så hvis det er øverst på din liste, skal du tjekke Dodge Challenger.

3.6L V6 i Dodge Charger SXT leverer 292 hestekræfter, der er tilgængelig, så snart din fod beder om det. Den otte-hastighed automatiske transmission skifter til passende tidspunkter for at give en jævn og kraftig tur.Styr kørefunktionen med Super Track Pak.

Med Super Track Pak installeret kan du styre ændringerne, når du skifter fra normal til Sport Mode, inklusive;

  • Motor / transmission - Sport eller Normal
  • Paddles - Til eller Fra
  • Traction Control - Sport eller Normal
  • Styring - Sport, Normal eller Komfortabel

Med disse indstillede muligheder kan du vælge, hvordan du vil have bilen til at håndtere. Du kan også ændre disse indstillinger til normal kørselstilstand. Sport-knappen er mere end blot en knap, det ændrer bilens køreegenskaber. Selvom det vil tåle din brændstoføkonomi, leverer det sikkert mere sjovt for dit brændstof.Du får mange muligheder for at se målere og data samt støtte til Startstyring.

På vej til Thanksgiving middag over floden og gennem skoven leverede opladeren passagerer og dyrebar last af tærter gennem starten af ​​sne og is uden at miste trækkraft på den kolde våd vej. Bremserne stopper dig hurtigt, når nogen beslutter at afskære en Go mango Oplader fuld af tærter er en god idé.

Når vinteren forlod og en varm, tør efterløbsdag returnerede Sport mode leverede det sjove, vi ønskede med imponerende håndtering på snoede veje, spænding på lige veje og muligheder for at efterlade lidt gummi efter ønske.Der er helt sikkert en forskel på dette og 707 hestekræfter Dodge Charger Hellcat, men SXT er ingen slouch.2016 Dodge Charger er kun tilgængelig med en otte hastighed automatisk.

Med Super Track Pak kan du teste din 0-60 time, 1/8 mile tid, 1/4 mile tid og bremselængde. Dette er alle optaget på en digital billet på bindestreg, som du kan gemme og dele. Det er en sjov måde at spore din ydeevne på, men hvis du prøver det på offentlige veje i en Go Mango Charger, kan du ende med en anden slags billet, så det er bedst gemt til sporet. Super Track Pak indeholder Launch Control, som giver dig mulighed for at tage hurtigere ud, uden en udbrændthed, som sparer lidt tid på dit løb.

I løbet af en uge med kørsel på tørre veje, koldveje og nøjagtige ubehagelige vådveje viste 2016 Charger SXT det sjovt og i stand til straks og rundt om hjørner.

Brændstoføkonomien er bedømt til 23 blandet med 19 byer og 31 motorveje. Dette er en retfærdig vurdering af opladerens brændstoføkonomi. Hvis du foretrækker at bruge det meste af din tid i sportstil kørsel med øje på ydeevne, forvent disse tal at falde.

2016 Dodge Charger SXT Design & InteriørDodge Charger SXT tiltrækker opmærksomhed, og Go Mango tilføjer kun til det iøjnefaldende design.

Dodge Charger skiller sig ud blandt andre sedans med mere attitude end konkurrencen tør i en fire dør bil. Uanset om du kører en Go Mango Charger SXT eller en mere undervurderet sort eller hvid model, er det en bil, der kræver opmærksomhed.

Fra de aggressive linjer til LED tågelygter og de forskellige grill- og baglygter er opladeren ubestrideligt inspireret af muskler. de 20-tommer glans black painted aluminium hjul og sort malet top på vores SXT virkelig sætte designet ud.En førerfokuseret cockpit greats dig som du glider ind for en tur.

Dodge Charger SXT førersædet er et rummeligt cockpit gearet mod føreren. Opvarmede kludsæder er komfortable og har ikke aggressive skruer, som du finder på mange præstationsbiler. Bagsædet er behageligt, men ikke rummeligt for voksne passagerer.

2016 Dodge Charger SXT Teknologi & Sikkerhed

2016 Dodge Charger indeholder en stor berøringsskærm med UConnect, der giver dig mulighed for at forbinde din telefon til bilen til opkald og medieafspilning. Bilen omfatter også support til apps, som Pandora, og der er et hotspot indbygget i bilen, der giver dig mulighed for at forbinde enheder til internettet, men kun på 3G.UConnect-systemet er let at bruge, og berøringsskærmen er lydhør.

Berøringsskærmen er lydhør, og det er nemt at kontrollere bilindstillinger, medier og telefonopkald ved hjælp af skærmen og ratbetjeningen. Du kan bruge talekontrol til at foretage ændringer og finde destinationer eller foretage opkald. Der er flere USB-opladningsporte, herunder to i bagsædet, to 12V-stikkontakter og valgfri Beats Audio-højttalere.

Dodge tilbyder en række sikkerheds- og førersikkerhedsfunktioner på 2016-opladeren. Vi tilbragte ugen med et backup kamera, der indeholder sensorer for at fortælle dig, når du er tæt på en anden bil og Blind Spot overvågning. Blind Spot og Cross Path Detection kompenserer for den reducerede synlighed ud af bagruden, hvilket gør det nemt at skifte baner uden at bekymre dig om noget, der gemmer sig, hvor du ikke kan se det.

Selvom det ikke er inkluderet i vores model, er der en række yderligere sikkerhedsmuligheder, som du bør overveje, herunder Adaptive Cruise Control med Stop, Lane Keep Assist og smarte brydningsmuligheder, der kan hjælpe dig med at stoppe hurtigere ud fra forskellige faktorer.