2015 Nexus 5 Release: Alt Købere Behøver At Know - Artikler

2015 Nexus 5 Release: Alt Købere Behøver At Know

Her i slutningen af ​​2015 har købere mange valgmuligheder når det gælder valg af en Android-smartphone, men to gode telefoner kommer snart fra Google selv. Brand nye enheder kaldes Nexus 5X og Nexus 6P er indstillet til at blive annonceret den 29. september, og vi har alle detaljer nedenfor.

Tilbage i august blev billeder på Google+ Nexus-fællesskabet hævdet at være den nye Nexus 5, og siden da har vi fået en masse detaljer, der kun bekræfter Googles plan om at holde sig til sin årlige udgivelsescyklus og levere nye telefoner i oktober. Tidligere i dag delte vi nogle detaljer om Huawei Nexus 6, og nu kan vi tale om Nexus 5, som angiveligt kaldes Nexus 5X.

Læs: Nexus 5 og Nexus 6 startdato bekræftet

I flere måneder har små rapporter og rygter været hvirvlende med hensyn til, hvad Google har planlagt, men i løbet af de sidste par uger blev alt kommet til lys.Vi ved næsten lige hvad vi kan forvente, hvad den nye Nexus 5 og Nexus 6 ser ud, og selv når de bliver annonceret. I dag er der flere nye billeder på AndroidPolice, der bekræfter alt, hvad vi hidtil har hørt.Dette er de tre farver i 2015 Nexus 5X

LG byggede den oprindelige Nexus 4 og Nexus 5 i 2012 og 2013, men Google skiftede til Motorola sidste år for den enorme 6-tommer overpris Nexus 6. Det var ikke den mest succesrige Nexus-udgivelse, selv om det var Googles første telefon at være tilbydes på alle fem større luftfartsselskaber i USA. Startprisen på $ 649 satte den uden for rækkevidde for de fleste. Vi har ikke hørt noget om support til den nye Nexus 5X og Nexus 6P, men Google vil sandsynligvis sælge dem direkte, såvel som på Amazon og et par forhandlere, uden transportører om bord. Men ligesom den nye Moto X skal disse telefoner arbejde på alle større luftfartsselskaber i USA, herunder Verizon.

I år har Google imidlertid en helt anden plan og er gået tilbage til det grundlæggende. De har tappet LG igen til Nexus 5, og tilføjede også Huawei, en populær kinesisk producent til at lave Nexus 6. Dette er et klart skridt fra Google til at følge den samme udgivelsesstrategi som Samsung og Apple. At frigive to telefoner, i to forskellige størrelser og varierende priser for at imødekomme så stort et publikum som muligt for at fange mere salg.

Kommer den 29. september Google annoncerer officielt den 5.2-tommer LG Nexus 5X og 5,7-tommers Huawei Nexus 6P, og disse navne er blevet bekræftet. Begge telefoner ser identiske ud fra fronten, men er meget forskellige rundt om hinanden, og er klart rettet mod at skubbe den nyeste teknologi til Android-smartphones.

Læs: 6 Grunde, jeg venter på Nexus 5 2015

Det ligner Googles gør disse udvikler enheder igen, snarere end at forsøge at konkurrere direkte med Samsung og Apple. Vi siger dette, fordi designene er lidt almindelige og lidt kedelige, men begge smartphones pakker en slag og har alle de nyeste og bedste teknologier her i slutningen af ​​2015.

Med den 29. september annoncering hurtigt kommer, her er alt, hvad købere har brug for at vide om Googles nye 2015 Nexus 5X.

Nexus 5x UdgivelsesdatoTidligere i måneden sendte Google formelt ud invitationer til en lille begivenhed i Californien, hvor firmaet officielt vil annoncere den nye Nexus 5x, Nexus 6P, muligvis en ny Nexus Player, og vi hører endda en Chromecast 2 kunne udse. Vi hører, at begge telefoner vil være tilgængelige for forudbestilling senere samme dag, men det er endnu ikke bekræftet.

Når det er sagt, sidste år blev Nexus 6 annonceret den 15. oktober og udgivet den første uge i november, så vi kunne se en lignende 2-3 ugers forsinkelse fra den 29. igen i år.

De bliver de første smartphones til at køre (eller starte) med Googles raffinerede operativsystem kaldet Android 6.0 Marshmallow, efterfølgeren til Android 5.1 Lollipop.

Hvis alt fungerer som planlagt, vil Android 6.0 Marshmallow og to nye Nexus-smartphones være tilgængelige (eller i det mindste op til forudbestilling), der starter den 29. september. Bare i for at tage på iPhone 6s og iPhone 6s Plus.