3 grunde til ikke at tilmelde sig Fallout 4 DLC Beta & 2 grunde til - Artikler

3 grunde til ikke at tilmelde sig Fallout 4 DLC Beta & 2 grunde til

Bethesda planlægger at køre en lukket Fallout 4 DLC beta, og det er opmuntrende spillere til at tilmelde sig, hvis de vil prøve det downloadbare indhold tidligt. Skulle du? Lad os se.

I flere måneder holdt Bethesda os alle i mørket om sin Fallout 4 DLC. Udvikleren udgivet nogle vage detaljer om sine planer, men indtil denne uge havde vi ikke noget konkret.

I denne uge bekræftede firmaet tre kommende Fallout 4 DLC add-ons inklusive Automatron (marts), Wasteland Workshop (april) og Far Harbor (maj). Virksomheden planlægger at frigive til Fallout 4 DLC senere på året.I opbygningen til disse udgivelsesdatoer vil Bethesda køre en lukket beta. Beta'en giver nogle mennesker mulighed for at afprøve Fallout 4 DLC-indhold forud for offentliggørelsesdatoer for Xbox One, PS4 og PC.

Fallout 4 DLC beta er tilgængelig for konsol-ejere og pc-brugere, og det er et fristende forslag til mange mennesker.

Der er nogle rigtig gode grunde til at tilmelde dig Fallout 4 DLC beta. Der er også nogle grunde til at overveje at overlade det til andre. Her vil vi tage et kig på begge sider og hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvad du vil gøre med den kommende Fallout 4 DLC Beta.

Du vil hjælpe Bethesda Forbedre DLC


Hvis du vil hjælpe Bethesda med at forbedre den kommende Fallout 4 DLC, vil du gerne tilmelde dig den lukkede beta lige nu.

Pointen for denne Fallout 4 DLC beta er ikke at tromme interessen for det kommende indhold. Det er for at hjælpe Bethesda med at udstyre kinkerne inden en offentlig udgivelse, der næsten helt sikkert omfatter flere millioner mennesker rundt om i verden. Fallout 4 er et populært spil.

Udvikleren vil søge feedback fra sine beta-testere, og denne feedback vil hjælpe med at forbedre den overordnede kvalitet af udgivelsen.

Hvis du nyder at grave i software, der søger problemer, eller hvis du har et godt hjerte og bare vil gøre det bedste for at forbedre tingene for dem, der ikke bliver plukket eller vælger ikke at deltage i beta processen, er Fallout 4 DLC Beta værd et blik.

Husk at tilmelde dig er gratis, og der er ingen kendt straf for at gøre det. Hvis du beslutter dig for, at du ikke har tid til at deltage, skal du kunne afvise invitationen, hvornår og hvis den kommer i din indbakke.