10 ting at vide om Fallout 4 Contraptions Workshop DLC - Artikler

10 ting at vide om Fallout 4 Contraptions Workshop DLC

Vi fortsætter vores kig på Bethesda's Fallout 4 DLC med et kig på de vigtigste ting at vide om Fallout 4 Contraptions Workshop-udgivelsen til Xbox One, PS4 og PC.

Da Bethesda annoncerede sit første parti Fallout 4 DLC, bekræftede det planer om at frigive mere end blot Automatron, Wasteland Workshop og Far Harbor.

Nu da disse tilføjelsesprogrammer er ude og tilgængelige til Xbox One, PlayStation 4 og PC, har Bethesda snakket om resten af ​​Fallout 4 DLC, der kommer i 2016.

I dag ønsker vi at fokusere på Contraptions Workshop DLC.Bethesda bekræftede sin næste trio af Fallout 4 add-ons på E3 2016, og batchen omfatter tre mere workshops og en meget større ekspansion (Nuka World), der skulle have fans af spillet begejstret for august måned.

I dag vil vi fokusere på den fjerde Fallout 4 DLC, Contraptions Workshop, en anden lille add-on til Bethesdas robuste spil.

Denne undersøgelse fremhæver alt, hvad du behøver at vide om Fallout 4 Contraptions DLC post-release. Dette ser på Contraptions Workshop-problemer, rettelser, tilbud, en hurtig gennemgang af dens funktioner og meget mere.

Hvis du er på hegnet om Fallout 4 Season Pass eller den frittstående version af Contraptions Workshop, bør dette hjælpe dig med at blive fortrolig med nøgleoplysningerne.

Fallout 4 Kontraktioner Workshop ProblemerFallout 4's Contraptions Workshop DLC gik igennem en beta, men den beta kunne ikke udrydde hvert eneste problem, der plagued den nye add-on

Umiddelbart fra starten kom spillere med Fallout 4 Season Pass ikke i stand til at få den nye DLC op og køre. Bethesda fortæller spillere at lukke Fallout 4 og genåbne den for at se, om det virker. Udvikleren anbefaler også en hård nulstilling.

Installationsproblemer er ikke de eneste Progressions Workshop-problemer, der plager Xbox One, PS4 og Windows PC-spillere.

Spillere løber også ind i problemer med våben, der mister legendariske status eller mods, når de er placeret på et våbenstativ. Bethesda anerkender også et andet problem, hvor rustning på rustningstanker forsvinder efter at have skrotet racketet.

Vi hører om problemer med elevatorer, og vi hører også om det sædvanlige udvalg af tekstureringsproblemer, præstationsproblemer, nedbrud og forskellige andre fejl, der påvirker DLC og dens funktioner. Vi forventer klager til afhentning, da flere mennesker installerer DLC.

Bethesdas seneste opdatering, 1.6.9, ankom nogle fejlrettelser, selvom Contraptions Workshop-problemer fortsætter, da vi skubber mod den næste store Fallout 4-opdatering.

Den nye 1.7 opdatering kommer med rettelser, herunder en til Contraptions Workshop. Med 1,7 ombord kan granater og molotov-cocktails nu bruges sammen med junkemørtel. En lille ændring, men en velkommen en.

Mens vi venter på den næste store Fallout 4 bug fix-opdatering til PS4, Xbox One og PC, kan du se vores liste over rettelser til fælles Fallout 4-problemer og Bethesda's supportfora for at få hjælp.

Du vil også gerne rapportere fejl som du ser dem. For at gøre det, gå her for at indsende en Contraptions Workshop bug via Bethesda hjemmeside.