9 ting at vide om Fallout 4 Wasteland Workshop DLC - Artikler

9 ting at vide om Fallout 4 Wasteland Workshop DLC

Nu da de første tre Fallout 4 DLC-udgivelsesdatoer er kommet og gået, vil vi se på de vigtigste ting at vide om Bethesdas Wasteland Workshop DLC til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Tidligere i år bekræftede Bethesda tre Fallout 4 DLC add-ons til Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC.

Den første tilføjelse, Automatron, ankom i slutningen af ​​marts efter et stint i beta. Automatron tilføjede nye quests, rustning, fjender, våben og brugerdefinerede robotter. Den er tilgængelig lige nu via Season Pass eller $ 10 som en selvstændig add-on.

I april udgav Bethesda sit andet stykke Fallout 4 DLC, en ekspansionsdøbt Wasteland Workshop. Som Automatron er Wasteland Workshop nu tilgængelig til Xbox One, PlayStation 4 og PC i regioner rundt om i verden.

Når vi skubber dybere ind i året, fortsætter vi med at se nye Wasteland Workshop detaljer frem til nuværende ejere og potentielle købere.

Med det i tankerne vil vi kigge på de vigtigste ting, som Wasteland Workshop-ejere og købere skal vide om DLC, når vi flytter ind i sommermånederne.

Det giver en hurtig gennemgang af den anden Fallout 4 DLC, et kig på Wasteland Workshop-problemer, der plager PC og konsolbrugere, Wasteland Workshop download størrelse og meget mere. Husk disse detaljer, når vi nærmer os de næste Fallout 4 DLC udgivelser.

Wasteland Workshop Problemer og løsningerDa vi bevæger os længere væk fra Wasteland Workshop-udgivelsesdatoen, fortsætter vi med at høre om nogle af de problemer, der plager dem, der bruger DLC.

Spillere har ramt tekstureringsproblemer, problemer med at få kampanter til at kæmpe inden for arenaer, buggy-elementer, herunder vægge og platforme til arenaer, og problemer med at få Wasteland Workshop til at dukke op på Xbox One, PS4 og PC.

Hvis du ikke kan få DLC'en til at dukke op, skal du tjekke disse links ovenfor. De fører til potentielle rettelser fra Bethesda selv.

Det er uklart, når en opdatering til Wasteland Workshop bugs og ydeevne problemer vil rulle ud. Udvikleren har rullet ud nye versioner af Fallout 4 1.5 opdateringen, men de har fokuseret på at fastsætte Automatron og Bethesdas officielle Fallout 4 mods.

Mens vi venter på den næste opdatering, skal du kigge på vores liste over rettelser til fælles Fallout 4-problemer og Bethesdas supportfora for at få hjælp.