Xbox One S vs PS4 Slim: Hvilken er bedre til 4K & HDR Video og spil? - Artikler

Xbox One S vs PS4 Slim: Hvilken er bedre til 4K & HDR Video og spil?

(Opdatering) En tidligere version af dette stykke fejlagtigt sagde, at PS4 Slim understøtter opskalering af 4K opløsning til spil og 4K videoindhold. Det var forkert, og teksten er blevet opdateret i overensstemmelse hermed.

Det er i teknologiens natur at udvikle sig hurtigt og tilpasse sig. Smartphones, tabletter, tv-apparater og selvbiler får betydelige opgraderinger år efter år. Videospilkonsoller har altid været uoverskuelige når det kommer til udvikling. Det er ikke, at de ikke udvikler sig. De udvikler sig langsommere end andre typer enheder. Bare se på Xbox One S og PS4 Slim.

Både Xbox One S og PS4 Slim er udviklede versioner af enheder, der allerede eksisterede. Microsoft og Sony lancerede den originale Xbox One og PS4 tilbage i efteråret 2013, efter næsten et årti af at stole på ældre hardware, processorer og software til deres spiloplevelser. Softwareopgraderinger har tilføjet nye funktioner og forbedret nogle muligheder, der allerede var der, men det er det.Til trods for at være den første hardware revision af deres respektive konsolfamilier, har både Xbox One S og PS4 Slim spillere, der stiller de samme spørgsmål. Er det virkelig værd at opgradere til en nyere version af hvad der egentlig er den samme konsol, du ejer allerede? Console-spillere, der endnu ikke har købt et nuværende generationssystem, spørger, om enten en konsol giver dem en klar grund til at gøre springet til den nyeste teknologi nu.

Læs: Xbox One S vs PlayStation Pro

At besvare begge spørgsmål indebærer at nedbryde Xbox One S vs PS4 Slim's specs og opgraderinger for at forstå, hvad de er og hvad de absolut ikke er.

Xbox One S vs PS4 Slim: Ny indbydende Mats

Nøjagtig sammenligning af Xbox One S og PS4 Slim kræver kontekst. Videospilkonsol beslutningstagere begynder langsomt at indse, at deres hardcore fanbaser vil have mere end bare hardware opdateres hvert tredje til fjerde år - især når disse hardware opdateres kun omfatter ændringer i fysisk størrelse og måske nogle få nye funktioner. Til dette formål opdager begge virksomheder opgraderinger fra midten af ​​generationen, der omfatter store opgraderinger i hardware. Microsoft kalder sin betydelige hardwareopgradering Project Scorpio. Sony kalder sin enorme hardwareopgradering af PlayStation 4 Pro.

Xbox One S og PS4 Slim er ikke til hardcore-spillere, der ønsker disse typer opgraderinger. De er velkomne måtter, konsoller designet til at tilbyde brugerne adgang til deres platforme til en rimelig pris.

Xbox One S vs PS4 Slim: Hardwareændringer

Annonceret på E3 2016 designede Microsoft Xbox One S for at give samme oplevelse som den originale Xbox One, men i en mindre pakke. Konsollen indeholder stadig HDMI-udgang, HDMI-indgang, Optisk lyd, 3 USB 3.0-porte og Blu-ray-drev. Det er ikke at sige, at havne-line-up er gået uændret. Microsoft fjernede Kinect til Xbox One-porten, idet de foretrak at brugerne købte en USB-adapter til sensoren i stedet.

Læs: Hvilken Xbox One S Bundle skal du købe?

Der er ikke nogen pinligt murstensmørtel til at stanse bag din elektronik med denne nye opgradering. En ny Xbox One Wireless Controller, der følger med Xbox One S, giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres pc'er uden en særlig adapter. Det har også tekstureret greb, sådan som de på PlayStation 4s DualShock 4 Controller. En IR-modtager lader konsollen kommunikere med set-top-bokse og fjernsyn uden Kinect.PS4 Slim er meget mindre end den konsol, den erstatter også. Sony afrundede konsolets skarpe kanter og adskiller sig fra de forreste USB 3.0-porte. HDMI, USB, Ethernet og en strømforsyning sidder stadig på den matte sorte konsols bagudkanten. En port mangler er den optiske lydport. Det er blevet fjernet.

Med denne konsol introduktion udsender Sony sin første opgradering til DualShock 4 Controller. Regulatoren kan nu kommunikere med pc'er og PS4'erne direkte via et USB-kabel. Tidligere, når den blev tilsluttet til controlleren, der stadig bruges trådløse radioer. En lightbar over controllers touchpad gør det muligt for udviklere at give en overskuelig meddelelse om hvor en spiller har sundhedsniveauer.

Xbox One S vs PS4 Slim: 4K & HDR

Begge konsoller foretager fine første køb. Når gamle hænder kommer forbi deres forfriskede udseende og opdaterede stylings, vil de indse, at der kun er to grunde til, at de kan skynde sig og købe en af ​​disse. De er HDR og 4K support.

HDR, kaldet High Dynamic Range, er en ny teknologi, der giver skærme et bredere spektrum af kontrasterende farver end det vi er vant til.Xbox One S og PS4 Slim understøtter HDR-teknologi, så længe det fjernsyn, de er tilsluttet, også understøtter det. Med et bredere spektrum af farver kan tingene være tættere på den farve, de er i virkeligheden.Mens du har brug for en Xbox One S til HDR, behøver du ikke en PS4 Slim. Sony har til hensigt at bringe HDR til ældre PS4'er også. Teknologien virker på både spil og videoindhold. Netflix vil levere 4K streaming videoindhold på Xbox One.

NBA 2K17 vil være det første Xbox One spil til at understøtte HDR. Det vil blive fulgt af Forza Horizon 3 ogGears of War 4. 2K Games har bekræftet det NBA 2K17 for PS4 vil få HDR support engang i fremtiden, men vi er usikre hvornår. Naughty Dog er prepping opgraderinger til Sidste af os og Uncharted 4 at understøtte HDR & 4K i PlayStation 4 Pro. Det er svært at forestille sig, at disse HDR-opgraderinger ikke kommer til ejere af de andre PS4-systemer.

Læs: 4K fjernsyn: Hvad du behøver at vide, hvad du skal se efter

Med 4K bliver tingene lidt komplicerede. 4K er stenografi for en skærmopløsning, der dækker fire gange så mange pixels som standard high-definition. Xbox One S understøtter 4K videostrømme, men understøtter ikke spil ved fuld 4K. I stedet opskalerer det lavere opløsninger for at fylde et 4K-tv, mens man forsøger ikke at tilføje for meget forvrængning. Til spil med fuld 4K opløsning skal du bruge Xbox Scorpio eller PlayStation 4 Pro.Xbox One S har en overraskelsesfordel, hvor der er 4K-video. Microsofts konsol håndterer 4K Blu-ray-diske, hvilket er noget, som standard Blu-ray-drevet i PS4 Slim ikke gør. Det er et mærkeligt twist i betragtning af, at Sony ejer Blu-ray-formatet. Selvfølgelig, hvis du ejer 4K Blu-ray eller planer, er PS4 Slim ikke den rigtige konsol til dig.

Xbox One S vs PS4 Slim: Hvad skal man købe?

Hvis du forsøger at få de bedste visuelle billeder i dag, er Xbox One S den klare vinder. 4K video streaming, opskaleret 4K gaming og 4K Blu-ray indhold skubbe det over toppen.

Når det er sagt, vil Xbox One S ikke forblive øverst på bunken i meget lang tid. Køb Xbox One S, hvis du ikke er indstillet på at blive i Sonys økosystem. Hvis du tidligere har ejet en PlayStation, er det bedre at vente på PlayStation 4 Pro til 4K-support.