WWE 2K16 Udgivelsesdato: 5 Spændende Detaljer - Artikler

WWE 2K16 Udgivelsesdato: 5 Spændende Detaljer

WWE 2K16 udgivelsesdato nærmer sig hurtigt, og vi ønsker at henlede opmærksomheden på de seneste spændende detaljer om det nye WWE-spil.

2K spil er tilbage med WWE 2K16 og fans håber at spillet leverer en ny og sjov påtage Wrestling, der tilføjer funktioner og wrestlers at forbedre sidste års udgivelse.

WWE 2K16 udgivelsesdato kommer snart, hvilket betyder at du kan afspille den på Xbox One, Xbox 360, PS4 og PS3 i den nærmeste fremtid.

Der er ikke planlagt en WWE 2K16 demo-frigivelse, så du skal vente på den endelige version, der kommer, medmindre du fortsætter med at læse for at lære, hvordan du kan spille WWE 2K16 tidligt på udvalgte steder.

Vi vil gennemgå de seneste WWE 2K16 release dato detaljer, du skal blive spændt på om hvor du skal spille tidligt, hvad du behøver at vide om den faktiske WWE 2K16 udgivelsesdato, tilbud, WWE 2K16 roster, bundter og meget mere.

Med WWE 2K16 kan du spille så mange forskellige wrestlere, herunder WWE Divas og favoritter som Ric Flair, The Rock, Sting, X Pac, Vader, Ultimate Warrior og meget mere.

https://youtu.be/zDfXP2BrSJs

Det ville ikke være en wrestling begivenhed uden en skandale, og det ser ud til, at den trailer, der viste ud af den nye, skabte en bryderfunktion, der indeholdt et look-a-lignende af Jeff Gerstmann, en spiljournalist, der ikke ønskede hans brydning ændre ego knyttet til spillet.

WWE 2K16 Udgivelsesdato


WWE 2K16 udgivelsesdato er 27. oktober på Xbox One, PS4, Xbox 360 og PS3. Der er ikke noget ord på WWE 2K16 til pc eller til Wii U.

Du kan købe WWE 2K16 på en disk eller digitalt på alle de konsoller, den understøtter. Hvis du køber spillet direkte på din konsol digitalt, kan du pre-load spillet og downloade det tidligt.

Vi har ikke hørt om nogen midnat WWE 2K16 release dato begivenheder på dette tidspunkt. Vi kunne se denne ændring, da udgivelsen trækker nærmere og butikker som Walmart vil sandsynligvis sælge spillet ved midnat, hvis de allerede er åbne.

Hvis du forudbestiller, kan du få specialtegn som Terminator og andre. Der er en Digital Deluxe udgave af WWE 2K16, der inkluderer spillet, sæsonkortet og My Player Kick Start på udvalgte konsoller.