Windows Hej: Sådan logger du på Windows 10 med din finger - Artikler

Windows Hej: Sådan logger du på Windows 10 med din finger

Microsofts Windows 10-operativsystem omfattede masser af nye funktioner, og næsten ingen af ​​dem krævede, at brugere købte en ny enhed. Når det er sagt, er Windows Hello ikke et af de funktioner, der er tilgængelige for alle, der udnytter den gratis Windows 10 Upgrade. I hvert fald ikke uden at købe en ny enhed eller et tilbehør.

Windows Hej lader Windows 10-brugere konfigurere deres notesbog, skrivebord, tablet eller 2-i-1 for at springe over deres adgangskode. I stedet for at logge ind med en lang adgangskode, omstiller brugerne deres adgangskode og logger ind med deres fingeraftryk eller deres øjne. Det lyder ret grundlæggende, da Apple-enheder har tilbudt Touch ID i årevis, men det er et stort spring fremad til Windows. Til kontekst var det først, før Windows 8-enhedsejere fik mulighed for også at bruge en adgangskode på deres enhed.Læs: Windows 10 Review - En kærlighed affære

Sådan logger du på Windows 10 med din finger.

Før vi begynder

Før du kommer i gang, er der nogle ting, du skal kontrollere. Som at logge ind med dine øjne, skal du logge ind med din finger og Windows Hello, at din enhed skal have specifik hardware. Din notesbog, skrivebord, tablet eller 2-i-1 skal have en fingeraftrykslæser, i dette tilfælde.

Se vejledningen og de ting, der følger med din Windows-enhed, se efter noget, der nævner en fingeraftrykslæser. Din enhed behøver ikke at være kommet med Windows 10 til Windows Hej for at fungere korrekt, understøtter funktionen også den gratis Windows 10-opgradering.

Hvis din enhed ikke har en fingeraftrykslæser indbygget, er det okay også. Smart, Windows understøtter tilbehør til tilbehør til fingeraftrykslæser.

Elkton, et firma, der tilbyder sine varer på Amazon, sport Windows Hello kompatible tilbehør til desktops og mobile enheder. De er ret højt anset af Windows 10-brugere også, synes det.

Med fokus på kravene til softwaren i et sekund kræver Windows Hello, at din enhed har en PIN-kode som en backupplan. Denne PIN-kode er i tilfælde af, at du ikke kan logge ind med Windows Hello uanset årsagen. Til gengæld kræver aktivering af en PIN-kode, at du har en adgangskode på din Microsoft-konto. Under installationsprocessen for Windows Hello til Windows 10 bliver du bedt om at oprette begge.

Lad os begynde

Start med at trykke på Windows-tasten på tastaturet eller trykke på Windows-knappen i proceslinjen. Dette åbner startmenuen eller startskærmen, afhængigt af om du er i tabletilstand eller ej.Tryk let på eller klik på indstillingen for Indstillinger. I startmenuen er det i nederste venstre hjørne. Den berøringsvenlige Startskærm kræver, at brugerne trykker på menuikonet øverst til venstre på skærmen, før de ser knappen Indstillinger.Velkommen til appen Indstillinger. Tryk let på eller klik på Konti. Det er muligheden i øverste række helt til højre.I området Konti i indstillingsappen kan du oprette en Microsoft-konto, tilføje en Microsoft-konto og ændre din eksisterende Microsoft-konto. Klik på Indtastningsindstillinger menupunkt på venstre side af appen Indstillinger.Inden for Indloggningsvalg-området skal du rulle ned, indtil du får vist en indstilling til Windows Hej. Bemærk, at indstillingen kun skal overflade, hvis du har en kompatibel fingeraftrykslæser eller et kamera tilsluttet din enhed. Hvis du ikke ser muligheden, er din fingeraftrykslæser eller kamera ikke kompatibel med funktionen uanset årsagen. Tryk let på eller klik på Opsætning under Fingeraftryk.Tryk let på eller klik på Kom igang.Indtast din PIN-kode nu. Hvis du ikke har en oprettet endnu, bliver du bedt om at gøre det nu.Til Windows Hej for at lære dit fingeraftryk, skal du gentagne gange trykke på din finger på din fingeraftrykslæser.Når du gør det, skal du se måleren på skærmen for at sikre dig, at du underviser din finger korrekt og gør fremskridt.Windows Hello kræver, at du underviser det et fingeraftryk, men du kan tilføje mere end en, hvis din fingeraftrykslæser understøtter det. Hvis din gør, skal du trykke på eller klikke på knappen Tilføj en mere knappen, når du har indtastet din fingerfinger.For den bedste oplevelse er det en god idé at gå med pegefingeren på, hvad din dominerende hånd er. Venstrehåndede mennesker bør f.eks. Bruge fingrene på deres venstre hånd. Højrehåndede brugere skal bruge deres højre hånd.

Microsoft siger, at de fingeraftryksoplysninger, du giver til din enhed, er sikre og ikke leveres til sine servere eller synkroniseret med dine Microsoft-konti. Som sådan skal du konfigurere Windows Hello igen på enhver pc, der har den nødvendige hardware.

Udover at springe på din låseskærm bruger Windows 10 Windows Hello til at eliminere adgangskoder, når det er muligt. Windows Store vil bede dig om at godkende din konto med dit fingeraftryk, hvis du har oprettet Windows Hej. Desværre understøtter apps, der downloades via Windows Store, ikke funktionen endnu.