Nye Black Ops 3 Guns & Taunts: Hvad skal man vide i marts - Artikler

Nye Black Ops 3 Guns & Taunts: Hvad skal man vide i marts

Den massive March Black Ops 3 1.08-opdatering leverer nye Black Ops 3-våben, våben, specialudstyr og nye Black Ops 3 taster til spillet. Dette er hvad du behøver at vide om de nye våben og følelser, mens du venter på Black Ops 3 DLC 2 udgivelsesmeddelelsen.

I slutningen af ​​marts tyder nye rygter på, at vi kunne se en mulighed for at købe en ny type Supply Drop, der indeholder et garanteret nyt Black Ops 3 våben ved hjælp af Cryptokeys eller COD Points.

Disse er kun tilgængelige på PS4, Xbox One og PC. Fans af spillet bliver nødt til at købe Supply Drops i det svarte marked for en chance for at vinde de nye Black Ops 3-våben, Melee-våben og tæer.

Dette er ikke første gang, at Activision og Treyarch tilføjede nye våben til Call of Duty: Black Ops 3, og det vil sandsynligvis ikke være det sidste. I alt er der fem nye Black Ops 3 våben til rådighed i dag, og fire nye underholdninger og bevægelser kommer til spillet.



Hvad du behøver at vide om de nye Black Ops 3 våben, melee våben, tunge og specialudstyr i marts.

Den 21. marts udkom Treyarch en stor 2,8 GB marts Black Ops 3 opdatering. Dette omfatter de nye våben og er kendt som 1.08 opdateringen på PS4. Du skal downloade denne opdatering, før du kan spille online.

Ud over de nye Black OPs 3 kanoner, melee våben og underkasser kan dette omfatte Black Ops 3 DLC 2 kortfiler, som vi forventer kommer til PS4 om to uger.

Som med Awakening Black Ops 3 DLC og den sidste serie nye Black Ops 3 våben Treyarch samler ikke våbenene ind i DLC 2-pakken eller tilbyder dem direkte til Call of Duty: Black Ops 3 Season Pass-ejere.

Du kan købe Call of Duty Points, men du behøver ikke købe dem for at få disse. I stedet kan du tjene Cryptokeys i spillet. Vi oplåste Malice Dagger i vores første åbning efter de nye våben ankom uden at bruge nogen Call of Duty Points.

En lækket fil til Black Ops 3 på pc nævner en våbenhandler, der lover et nyt våben i en Supply Drop og bonus Cryptokeys. Vi har allerede set muligheder for at bestikke det svarte marked, men det ville være et nyt våben og kryptokere. Ryktet viser et 1000 COD-point eller 150 Cryptokey-pris. 1.000 Call of Duty Points er $ 9.99, med en bonus 100. For $ 39.99 kan du få 5000 COD Points.

Vi ved ikke om en måde at bruge de nye Black Ops 3 DLC våben uden at låse dem i forsyningsdråber endnu, men lejlighedsvis kan du spille et lokalt spil og bruge dem med de rigtige indstillinger.Alle billeder nedenfor fra chaosxsilencer gameplay, med videoer indlejret.

Her er hvad du behøver at vide om de nye Black Ops 3 våben, nærkamp våben og bevægelser, der ankom i marts 2016.

New Black Ops 3 Gun - HG-40


Der er to nye Black Ops 3 pistoler i marts Black Ops 3 opdateringen, der ankom den 21. marts. Du skal installere det nyeste hotfix for at tænde de nye kanoner på Black Market.

HG-40 er en reskinned MP-40, som er et populært våben fra World at War. Dette er en SMG, der allerede har fundet udseende i Call of Duty: Black Ops 3 Zombies mode.

Se videoen herover for at se HG-40-spillet i aktion, så du kan se, hvordan det håndterer. Gameplay footage indeholder kommentarer, der kalder dette "fænomenal" og deler, at det spiller ligesom MP-40.

Den officielle beskrivelse er "Full-auto submachine gun. Blitzkrieg dine fjender og beskyt dit hold med det alsidige våben, der pakker et slag."

Long Barrel og Extended Mag er meget nyttige HG-40 vedhæftede filer.