Watchrest Review: Den bedste Apple Watch Dock - Artikler

Watchrest Review: Den bedste Apple Watch Dock

Den bedste Apple Watch dock er lille, pålidelig forbliver på plads og arbejder med Nightstand-tilstand. Efter at have testet mange muligheder, er det bedste Apple Watch opladningsstativ du kan købe, Watchhoret fra 10Design - og det er kun $ 29.

Uret er bearbejdet af massivt aluminium i sølv eller sort, der matcher Apple Watch farverne meget pænt. Vi har brugt et urværk med Apple Watch og nu med Apple Watch serien 2 i over et år og elsker de små opgraderinger til den nyeste model.Dette er den bedste Apple Watch dock du kan købe.Når du indstiller din Apple Watch på uret, starter det automatisk opladning og går i natstandstilstand for at vise dig klokkeslæt, dato og opladningsstatus. Standen er vinklet lidt tilbage, så uret sidder perfekt, og du kan stadig se disse oplysninger.

Skub opladeren ind i uret med de medfølgende indlæg og kør ledningen gennem en åbning i bunden for at sende den tilbage til kanten af ​​dit natbord eller skrivebord for et super rent udseende.

Bunden af ​​den lille base indeholder et grimt materiale, der holder Apple Watch opladeren på plads, men efterlader ikke nogen rester eller permanent forandring til din natbord.Denne mikro-sugegummibase er et af de små detaljer, der hæver dette produkt til toppen af ​​vores liste, fordi det betyder, at vi aldrig ved et uheld slår kajen fra natbordet kl. 12:30 og skal fiske efter et kabel og en dock.

På den nyeste model får designet flere kurver til et kig, der matcher Apple Watch-kanterne endnu bedre, og der er en lille skumplade, der holder kanten af ​​din Apple Watch fra at røre aluminium, når du sætter den på docken.En anden god funktion er, at designet giver dig mulighed for at indstille Apple Watch på docken med båndet spækket eller hængende åbent.

Watch Watch Apple Watch Dock fungerer sammen med alle modeller af Apple Watch, Apple Watch serien 1 og Apple Watch serien 2.

Køb 10Design Watchrest Apple Watch dock til $ 29.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple Watch


Du kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.