Drej din loftventilator til en smart ventilator med Lutron Fan Speed ​​Control - Artikler

Drej din loftventilator til en smart ventilator med Lutron Fan Speed ​​Control

Du kan gøre din eksisterende loftventilator til en smart fan med den nye Caséta Lutron Fan Speed ​​Control, der er en del af Lutrons intelligente belysningssystem.

Denne nye blæserhastighedskontrol kræver ikke vedhæftning af noget til din loftventilator, hvor det skiller sig ud. I stedet installerer du det, hvor vægkontrol er, og med det får du mulighed for at føje til scener, styre med din telefon og med mange stemmeassistenter.Lutron Fan Speed ​​Control giver dig mulighed for at gøre din loftvifte til en smart fan.

Til fuld funktionalitet skal du bruge navet, der forbinder Lutron-lys og Serena nuancer til internettet og til dit smarte hjem.

Caséta Lutron Fan Speed ​​Control har fire ventilationshastigheder og mulighed for at indstille din favoritblæserhastighed. Du kan indstille dette i dine eksisterende apps og kontrollere det med Amazon Alexa og Google Assistant.

Du kan installere dette for at forbinde til en eksisterende fan, der er en enkelt 1,5 A loft ventilator. Dette kræver en neutral ledning til installation. Du installerer dette i stedet for den eksisterende switch på din væg. Du kan også tilslutte lyskontakten til en Lutron lyskontakt for at styre belysningen.

Ud over den switch du installerer, kan du få en Pico-fjernbetjening, som du kan placere hvor som helst i rummet til en trådløs fjernbetjening.

Lutron Fan Speed ​​Control ankommer i marts til $ 80 og Pico-fjernbetjeningen er $ 42. Du kan finde det hjemme forbedring butikker, online og i elektroniske butikker. Du kan selv installere det eller finde en lokal elektriker eller Lutron-certificeret Pro-installatør.

Du kan tjekke vores Lutron Caséta Wireless smart light review og vores Serena Shades anmeldelse for mere om, hvad disse smarte hjem gadgets kan gøre.