Denne Tech Jacket kan udskifte din bærbare taske - Artikler

Denne Tech Jacket kan udskifte din bærbare taske

SCOTTeVEST udgivet en ny jakke, der kan holde din bærbare computer og alle andre gadgets, du bærer i din rygsæk. Den nye Off the Grid jakke er designet til køligere klimaer og ser ud som en god måde at overleve den kommende vinter.

SCOTTeVEST laver en række jakker, veste, skjorter og bukser, der er designet specielt til at pakke gadgets og tilbehør komfortabelt. Mange GottaBeMobile holdmedlemmer bærer regelmæssigt SCOTTeVEST tøj og vi anbefaler deres gear til dem, der søger en smartere måde at bære deres gear på.

De fleste af SCOTTeVESTs veste og jakker er designet til at bære en iPad i en indvendig lomme kaldet PadPocket. Out the Grid-jakken omfatter en PadPocket, men den indeholder også to hurtige adgangspaneler, der kan åbnes uden at pakke jakkens primære lynlås. Dette gør det mere bekvemt at trække en bærbar computer mens du sidder, især når det er lidt køligt.



Off the Grid jakken er tilgængelig nu på SCOTTeVEST.com for $ 215 i både mænds og kvinders størrelser. Kvindernes små og ekstra små kan ikke passe til standard bærbare computere, men de større størrelser kan rumme alt op til en 15 "MacBook Pro.



Som du kan se på ovenstående billede, er lynlåsene, der fører til de hurtige adgangspaneler, ret lange, hvilket gør det nemt at glide en bærbar computer i jakken.



At have 29 lommer kan lyde overflødigt, men de kan virkelig hjælpe med at holde dig organiseret. Der er et par pen lommer, der kan bruges til at holde styr på din Apple Pencil. Der er en lomme opbygget til briller, der følger med en mikrofiber rengørings klud bundet til den. Rejsende vil sætte pris på kamera lommen, som indeholder en lille pose til hukommelseskort. Der er endda en RFID-blokerende lomme, der kan forhindre digital tyveri.

SCOTTeVEST jakker kan også hjælpe med at holde dine gadgets sikre, da de forbliver usynlige for tyve på din pendler.