IOS 11-udgivelsesdatoen er ekstremt tæt - Artikler

IOS 11-udgivelsesdatoen er ekstremt tæt

Den endelige iOS 11 beta er lækket, og iOS 11-udgivelsesdatoen er nu tættere end nogensinde.

Apple har formået at holde sin iPhone 8 under wraps, men den endelige version af iOS 11 har nået frem til virksomhedens efterårsmediebegivenhed den 12. september.

IOS 11 Gold Master, den ellevte iOS 11 beta til udviklere, bekræfter flere nye wallpapers, herunder et helt sort tapet, der vil fungere godt sammen med iPhone 8's rygterede OLED-skærm.

Apple-centreret site 9to5Mac er I øjeblikket går hånd i hånd med iOS 11 GM og den lækkede software indeholder funktioner, der ikke er tilgængelige i iOS 11 beta 10 til udviklere eller iOS 10 beta 9 til dem i Beta Software Program.

I alt ser der ud til at være 16 nye wallpapers til iPhone, herunder syv retro tapeter, seks nye blomsterbaggrunde og tre nye pladsbaggrunde.

Webstedet graver stadig gennem den lækkede software, hvilket betyder at vi kunne se yderligere funktioner og ændringer dukker op, før Apple tager scenen på tirsdag.En af de nye tapeter opdaget inde i den lækkede iOS 11 GM.

IOS 11 GM-udgivelsesdatoen er ubekræftet, men vi forventer, at Apple frigiver det til udviklere kort efter afslutningen af ​​næste uges arrangement. Guldmesteren skal ligner den version af iOS 11, der er offentliggjort senere i måneden.

Apple har stadig ikke bekræftet en officiel iOS 11 udgivelsesdato, men vi forventer at få en på tirsdag sammen med iPhone 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch 3 og Apple TV 5.

Mens GM'er typisk ankommer kort efter, at Apple-ledere forlader scenen, bliver iOS-opdateringer normalt udgivet et par dage senere.

Sidste år afslørede virksomheden sin iOS 10 udgivelsesdato ved dets 7. september mediebegivenhed. Apple udgav derefter opdateringen til iOS 10 onsdag den 13. september. Selskabet udgav derefter sin iPhone 7 og iPhone 7 Plus den 16. september.

I 2015 bekræftede Apple sin opdatering af iOS 9 på scenen i løbet af sin 9 september begivenhed. Selskabet udgav iOS 9 opdateringen den 16. september foran iPhone 6'erne den 25. september.

Hvis Apple klæber til det sædvanlige mønster, kan du forvente, at iPhone-forudbestillinger begynder den 15. september med en iOS 11-udgivelsesdato, der er slået et sted mellem starten af ​​forudbestillinger og den ryste iPhone-udgivelsesdato den 22. september.Apples iOS 11 opdatering er indstillet til at bringe nogle større ændringer i sin stabile mobilenheder. Den aktuelle version omfatter opgraderinger til Siri, evnen til at optage indhold på en enheds skærm, en forbedret lydstyrke, et redesignet kontrolcenter og ikke forstyrre under kørslen.

Den endelige version af iOS 11 forventes også at levere person-til-person-betalinger til virksomhedens Apple Pay-platform. iPhone-brugere kan nu sende betalinger til venner i appen Messages.

Populære enheder som iPhone 7 og iPhone 6 får bumpen til iOS 11, men ældre telefoner som iPhone 5 og iPhone 5c vil sandsynligvis blive sat på iOS 10.

4 grunde til ikke at installere iOS 11 Beta og 9 grunde du bør

Installer hvis du ønsker at forbedre iOS 11


Har du nogensinde installeret en ny iOS-opdatering kun for at opdage problemer ombord på din enhed? Hvis du har oplevet frustrerende iOS-problemer, kan du måske give iOS 11 beta et skud.

IOS 11 beta lader dig prøve nye funktioner, men det hjælper også Apple med at forbedre softwaren. Rettelser for de problemer, du rapporterer, muligvis ikke gør det til den endelige version, men vi kunne se dem komme frem i fremtidige iOS 11 udgivelser.

Hvis du er syg og træt af at løbe ind i problemer med iOS-opdateringer, skal du gøre noget ved det. Download iOS 11 beta og søg efter fejl.

Hvis du finder noget, der lurer i den seneste iOS 11 beta, skal du sørge for at rapportere det til Apple.