Tech21 Evo Type tilføjer et tastatur til din Pixel 3 XL - Artikler

Tech21 Evo Type tilføjer et tastatur til din Pixel 3 XL

Tech21 Evo Type er et beskyttende etui, der indeholder et trådløst tastatur, så du lettere kan skrive længere dokumenter på din eller Pixel 3 XL.

Tech21 gør nogle af vores yndlingsbeskyttelsessager, og denne nye mulighed er en spændende oplevelse for mobile fagfolk, der skal presse mere produktivitet ud af deres telefon.

Tastaturet er indbygget i folio-dækket, og det tilsluttes trådløst til Pixel 3 XL, så du kan begynde at skrive længere dokumenter og e-mails på farten uden at ty til en tablet eller laptop. Den parrer med en NFC-forbindelse, og sagen indeholder et stativ, der hjælper dig med at finde den rigtige skriveposition. Tasken og tastaturet er lavet af soft touch stof.

For øjeblikket er dette kun tilgængeligt på Pixel 3 XL, men der er en chance for at vi kunne se det komme til iPhone med en Bluetooth-forbindelse i fremtiden, hvis det viser sig at være vellykket nok til Tech21.

Vi havde en chance for at teste Evo Type med Pixel 3 XL og fandt ud af, at selvom det kan være udfordrende at skrive på et mindre tastatur, hjalp det med at fremskynde vores typing på Pixel 3 XL. Vi har brugt tastaturer i alle størrelser med telefoner og med små tabletter som iPad Mini i årevis, så tilpasning til denne størrelse er ikke svært, og med større og større telefoner giver det mening.

Nøglerne er berøringsfølsomme, men de er ikke taktile, så der er ingen bevægelse for dem. Dette giver en læringskurve, men det er hurtigere end at skrive på skærmen med et traditionelt tastatur.

Tech21 meddelte også Charge Pod ved siden af ​​dette tastatur. Charge Pod er en bærbar trådløs oplader med et 5.000mAh batteri, der opkræves med en USB C-forbindelse. LED'er viser dig, hvor meget strøm der er tilbage, og den er lavet med en struktureret overflade, så det er let at holde og gummierede greb, så det forbliver på plads på et bord. Det registrerer automatisk den rigtige mængde strøm, der skal sendes til din enhed. Tech21 vil tilbyde Charge Pod med ærme og pung opsætninger. Din telefon glider inde i Charge Pod og forbliver på plads i en taske, eller du kan bruge tegnebogens valg som en trådløs opladerkobling.