Super Mario Run indtjening: $ 53 millioner, ikke nok spillere betaler - Artikler

Super Mario Run indtjening: $ 53 millioner, ikke nok spillere betaler

Super Mario Run tjente mere end $ 53 millioner til Nintendo siden selskabet udgav iOS-spillet i december, men det er ikke nok til at tilfredsstille virksomhedens chef. Mens iPhone- og iPad-brugere downloadede Super Mario Run mere end 78.000.000 gange i løbet af de seneste to måneder, har kun omkring 5% af brugerne betalt $ 9,99 for den fulde version af spillet.

Læs: Super Mario Run Tips og Tricks

Som mange af de mest populære iPhone-spil er Super Mario Run gratis at downloade og spille. Mens mange spil gentagne gange beder spillere om at betale små beløb af rigtige penge til køb i apper, tager Nintendo en anden tilgang og opkræver et engangsgebyr på $ 9,99 for at låse hele spillet op.Super Mario Run er tjent mere end $ 53 millioner

Nintendo CEO Tatsumi Kimishima fortalte Wall Street Journal, at selskabet håbede, at en tocifret procentdel af spillere ville betale gebyret på $ 9,99.

Mens freemium-spil ikke er noget nyt til iPhone-spil, er det i hvert fald en del af grunden til, at Super Mario Run ikke ser flere fulde køb, fordi køb i apper ikke kan deles med familiemedlemmer gennem familiedeling. Det er den funktion, der typisk tillader familiemedlemmer at købe betalte apps en gang og tillade andre at få adgang til dem uden at skulle betale igen. Køb i app er dog begrænset til den brugerkonto, de er købt på. Det betyder, at en familie på fire ville skulle betale næsten $ 40, hvis de alle ville have spillet Super Mario Run helt ulåst.

Nintendo vil udgive Super Mario Run på Google Play Butik til Android-telefoner og tabletter i marts, hvilket naturligvis vil øge App's downloadnumre. Men selv en mindre procentdel af spillere vil sandsynligvis gøre køb på appen på Android-enheder end de 5% eller deromkring, som er tilfældet på iPhones og iPads. Android-udviklere har længe klaget over, at det er meget vanskeligt at tjene penge på apps i Google Play Butik sammenlignet med Apples App Store.

Mens den $ 53 millioner, som Nintendos raked i til Super Mario Run måske lyder imponerende, er det en lille smule af de mere end 4,6 milliarder dollar, som den tog i sidste år.